Tipul de partener toxic pe care îl idolatrizezi, in funcție de zodia ta.

Berbec: Partenerul emoțional inaccesibil.

Berbecule, nu alegi niciodată ținta ușoară. Ești un masochist secret care se bucură să urmărească ceea ce este în afara sferei tale. Te încântă când cineva se opune puțin. Tinzi să te îndrăgostești de cineva care te excită și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te ține în priză. Te copleșesc cu romantism grandios și aventură, și apoi se retrag brusc. Inițial, te-ai simțit atras de ei din cauza libertății și spațiului pe care ți le-au oferit, dar pe măsură ce trece timpul, nu dau niciun semn că ar vrea să avanseze în relație. Când nu poți cuceri și câștiga, ego-ul tău are dificultăți cu asta, așa că îți menții speranța în viață – chiar dacă doar pentru a obține controlul asupra situației. Continui să romantizezi pe cineva care nu va face niciodată un angajament emoțional față de tine așa cum îți dorești. Ei nu vor arată niciodată în mod cert la ce nivel se află relația voastră.

Taur: Manipulatorul familiar.

Dorești un partener pe termen lung, pe cineva cu care să construiești o casă și un viitor. Într-o relație îți vezi de responsabilitățile tale extrem de serios și le vezi ca pe o investiție. Problema este că ai dificultăți în a alege un partener care să fie potrivit pentru tine. Te concentrezi pe o persoană mai mult pentru provocare – sau pentru siguranță – decât pentru potrivire. Odată ce ai luat decizia să te angajezi într-o relație, nu știi când să renunți. Ești o ființă care de obicei detestă schimbarea. Ești, de asemenea, o persoană loială și iubitoare cu un suflet sensibil, care pune nevoile altora mai presus de ale tale. Este acea natură blândă a ta care atrage oamenii manipulatori în inima ta. Cazi în capcana cuvintelor lor, iar ei îți oferă suficiente firimituri pe parcurs pentru a te face să sperii că își vor ține promisiunile. Te dezamăgesc de nenumărate ori, dar refuzi să renunți în numele istoriei pe care o împărtășiți.

Gemeni: Cel care te ține mereu în suspans.

Te bucuri de fiorul de a cunoaște pe cineva greu de descifrat. De obicei, tu ești cel care îi ține pe alții în așteptare cu fiecare cuvânt al tău, dar există ceva în legătura cu o persoană intrigantă care te ține în suspans. Te-ai îndrăgostit rapid de ei, te-ai aruncat în entuziasm și aventură fără să te gândești dacă sunt potriviți pentru drumul lung. Inițial, ai fost atras de natura lor diavolească, imprevizibilitatea și varietatea pe care ți-o ofereau. Acesta este un partener care nu te stimulează niciodată, dar te-ai conectat cu el? El nu îți oferă comunicarea constantă și deschisă de care ai nevoie pentru o relație sănătoasă. Ceea ce obișnuia să te entuziasmeze acum te face să te simți anxios. Ai nevoie de cineva direct care să se potrivească cu stilul tău de comunicare. Acest partener “misterios” pe care continui să îl romantizezi este de fapt cineva inconstant care nu te va face niciodată să te simți ancorat. Ai nevoie de cineva care să te echilibreze.

Rac: Partenerul egoist.

Odată ce te îndrăgostești, acea persoană devine prioritatea ta absolută. Nu există nimic ce nu ai face pentru a menține relația la suprafață – și nicio limită pe care nu ai încerca să o depășești. Această persoană recunoaște natura ta incredibil de generoasă și disponibilitatea ta de a sacrifica orice. Exploatează nevoia ta de a te simți demn și iubit și o folosesc în avantajul lor. Romantizezi tipul de partener care primește cu bucurie ceea ce ai de oferit fără să îți ofere nimic în schimb. Este un echilibru toxic de putere. Faci în mod constant compromisuri nesănătoase pentru a face relația să funcționeze, sperând că lucrurile se vor întoarce la cum erau la început. A fost o vreme când erau blânzi și iubitori, dar acum tu ești singurul care oferă tot iubirea și confortul în relație. Această persoană nu oferă reciprocitate eforturilor tale emoționale. Continui să te minți, spunându-ți că ești în siguranță cu ei, dar tot ce simți este foame. Ești înfometat de afecțiune.

Leu: Iubitorul nesigur.

Te-au câștigat cu romantismul grandios și complimentele la început. Ai căzut pradă bombei de iubire, crezând că este o persoană sigură cu care te poți conecta emoțional. Te-au făcut să te simți ca și cum ai fi singura persoană din lume pentru ei. Toate lucrurile pe care le spuneau că le iubesc la tine sunt acum lucrurile pentru care vă certați. Cucerești cu ușurință atenția tuturor în orice cameră intri. Ești plin de încredere în tine, amuzant, talentat și frumos. Semnul tău are cea mai strălucitoare aură din zodiac. Partenerul tău refuză acum să împartă lumina reflectoarelor cu tine. Devin geloși în loc să se simtă mândri și încearcă să te pună la pământ. Încearcă să îți stingă focul pentru că le este frică să nu te piardă, dar cineva care te iubește nu ar încerca niciodată să te facă să uiți că ești soarele. Rămâi devotat acestei persoane pentru că știu exact ce să spună pentru a te trage înapoi, dar niciodată nu vor avea interesele tale cele mai bune în inimă. Te văd ca pe o posesie, nu ca pe partenerul lor.

Fecioară: “Proiectul de reparații”.

Ești dispus să îți asumi toată responsabilitatea în relație pentru că sincer nu înțelegi de ce nu ai face-o. Fecioară, ai o latură naturală de îngrijire. Adesea, preiei un rol parental în viața persoanei cu care ești într-o relație. Ai grijă de nevoile lor de bază și le gestionezi. Nu există proiect sau problemă pe care nu te-ai bucura să le rezolvi, dar nu este treaba ta să îi organizezi viața partenerului. Nu numai că le faci totul mai ușor, dar faci și toată munca emoțională – și, posibil, financiară – în relație. Asta pentru că iubești prin acte de serviciu, dar cine te iubește și te îngrijește pe tine, Fecioară? Continui să romantizezi potențialul partenerului tău, negând faptul că te lasă să te simți epuizat și fără sprijin. Suferi în tăcere pentru că îți este frică de ceea ce ar putea însemna o dragoste reală – expunere și vulnerabilitate. Singura persoană de care ar trebui să te protejezi este cea care profită de generozitatea ta.

Balanță: Vampirul emoțional.

Dorești cu disperare să faci parte dintr-un “noi” și ești dispus să sacrifici părți din tine pentru a fi jumătatea cuiva. Renunți complet la control pentru a menține pacea, permițându-le să ia toate deciziile fără să te ia în considerare pe tine și dorințele tale. Aceștia profită de natura ta romantică și dulce, spunând toate cuvintele potrivite, dar niciodată nu le pun în practică. Îți neglijezi propriile nevoi, rămânând tăcut pentru a-i face fericiți. Constant, eșuează să îți ofere securitatea emoțională de care ai nevoie. În rarele cazuri în care încerci să te aperi, găsesc o modalitate de a vă acuza în loc să-și asume vreo responsabilitate pentru greșelile lor. Justifi modul în care te tratează greșit și continui să supra idealizezi ceea ce există între voi, sperând că relația va deveni ceea ce ți-ai dorit întotdeauna. Această persoană nu se va opri niciodată să se hrănească cu insecuritățile tale. Dacă nu ești atent, dacă rămâi, te vor face să uiți cine ești în esență.

Scorpion: Partenerul posesiv.

Scorpionule, ești cel mai intens semn al zodiacului. Orice emoție pe care o simți o experimentezi la o adâncime necunoscută altora. Extremele vieții te cheamă. Ai o afinitate pentru întuneric și pericol. Din păcate, asta înseamnă că ai tendința să devii obsedat de persoane care nu sunt bune pentru tine. Te transformi într-un dependent de senzații și înțepături. Este o relație plină de complexități și extreme. Confunzi intensitatea cu dragostea copleșitoare pe care ai visat-o întotdeauna. Este o pasiune înfierbântată care îți blochează judecata și te face să crezi că această toxicitate este dragoste. Partenerul tău este toxic și posesiv. Gelozia sa te făcea să te simți dorit la început – chiar te-a excitat puțin. În ultimul timp, devine tot mai sufocant, dar continui să-l romantizezi oricum. Dragostea sa pentru tine nu este total înfiorătoare, este doar egoistă. Dragostea poate fi blândă și profundă. Pasiunea și delicatețea pot coexista. Partenerul tău nu vrea să te iubească pentru totdeauna, vrea doar să-ți fure puterea.

Săgetător: Partener inconstant.

Săgetătorule, ajungi să romantizezi pe cineva care reflectă incertitudinea ta cu privire la angajament. Te-a atras la început datorită emoției și aventurii pe care ți le-a oferit. Această persoană respectă nevoia ta de libertate, spațiu și independență. Lucrurile au evoluat și inima ta s-a deschis, dar persoana a rămas în același loc. Îți recunoaște tendința de a lua oamenii ca atare și îți exploatează încrederea. Tipul de partener toxic pe care îl atragi este cel care îți oferă în mod constant inconstanță. Nu te sună când spune că o va face, încalcă promisiunile și minte cu impulsivitate. Rămâi pentru că de fiecare dată când ești gata să pleci, te atrage în ideea că puteți cuceri lumi noi împreună. Ești dependent de intensitatea acestui joc. Îți arată cele mai rele culori – nesiguranță, nesinceritate, cruzime și aroganță – și te agăți de puținele lor culori strălucitoare.

Capricorn: Partenerul “perfect din carte”.

Ești un tradiționalist, Capricorn. Vrei ca viața ta să urmeze un traseu convențional și ai deja planificat unde vei ajunge în următorii câțiva ani. Instinctul tău îți spune să urmezi calea cea mai sigură. Din acest motiv, ai tendința de a alege un partener care îndeplinește toate criteriile tale. Arată bine pe hârtie, dar nu reușesc să îți îndeplinească toate nevoile emoționale. Partenerul pe care îl romantizezi este partenerul “perfect din carte” – cineva pe care îl poți lăuda și de care să fii mândru. Nu este o persoană care te provoacă, și cu siguranță nu este una care te pune pe primul loc. Așa cum ți-ai imaginat mereu, partenerul tău este hotărât și ambițios, dar îi pasă mai mult de propriile lui scopuri decât de tine. Te face adesea să te simți ca un aspect secundar. Da, își au viața în ordine, dar te simți în mod constant ca un străin în ea.

Vărsător: Tiranul.

Ești plin de căldură și deschidere și ai capacitatea unică de a te conecta cu fiecare persoană pe care o cunoști. Oamenii sunt atrași de tine pentru că îi expui la noi moduri de gândire. Vărsătorule, faci ca fiecare persoană care te cunoaște să se simtă liberă și mândră să fie ea însăși în jurul tău. Uneori, asta înseamnă că îți deschizi inima pentru oamenii greșiți. Tipul de partener toxic pe care îl romantizezi este cel care profită de bunătatea ta. Te distrug fără milă pentru că îi face să se simtă bine în legătură cu ei înșiși. Această persoană vede spiritul și farmecul tău și își dorește să posede ceea ce ai. Pentru ei, personalitatea ta unică este o provocare. Vor să folosească energia ta în interesul lor. Ei nu respectă valorile, credințele și individualitatea ta – și chiar te iau în derâdere pentru ele. Poate că ești semnul prieteniei, dar nu îți lași garda ușor. Deoarece vulnerabilitatea nu îți vine ușor, refuzi să renunți la această persoană. Îți spui că relația voastră nu este una convențională, dar realitatea este că este una nesănătoasă.

Pești: Narcisistul.

Nu îți dorești nimic mai mult decât o conexiune spirituală profundă. Neptun, stăpânul tău visător, este de vină pentru ideile tale mărețe de dragoste. Te poți lăsa dus de fantezie, ignorând realitățile relației tale. Ești o persoană care nu poate să nu vadă partea bună din oameni și să creadă în intențiile lor bune. Aceasta te face o țintă ușoară pentru narcisiștii care caută să profite de tine. Simt abilitatea ta unică de a-i face pe alți oameni să se simtă bine în pielea lor și îți exploatează bunătatea. Tipul de partener toxic pe care îl atragi este cel care dorește afirmarea pe care numai tu o poți oferi. Valorizează mai mult ceea ce poți face pentru a-și stimula ego-ul decât te valorează pe tine ca persoană. S-au îndrăgostit de cum îi faci să se simtă. La început, te-au atras cu bombele de iubire și afișările grandioase de afecțiune. Acum că ochelarii roz sunt lipiți permanent de fața ta, nu arată acea parte dulce atât de des. Este o parte pe care o rezervă pentru când vor să te atragă înapoi. Ei continuă să se hrănească din adâncimea ta emoțională. Îți oferă mereu șanse pentru că romantizezi felul în care au fost la început.

Tipul de partener toxic pe care il idolatrizezi in functie de zodia ta
Scroll to Top