Am să încerc a trece repede prin cele mai importante lucruri în care cred

Loveisaname - Belive

1. În primul şi-n primul rând cred în mine , pentru că sigur , acesta este primul pas spre succes.

2. Cred în Legea atracției universale , şi în tot ce ţine de această teorie.  Atunci când îţi doreşti un lucru cu toată ardoarea , Universul conspiră la realizarea dorinţei tale”

3. Cred în relaţia ideală între un băiat şi o fată , deşi sunt conştient totodată că lucrul acesta merită foarte mult timp de investit.

Din punctul meu de vedere , există posibilitatea de a creea un întreg dacă ştii să faci alegerile corecte.

4. Cred într-o lume mai bună , şi sunt conştient că pot fi parte din schimbarea aceasta.

Fii schimbarea ce vrei să o vezi un lume.

5. Cred în tot ceea ce înseamnă fenomenul”Placebo “şi cred totodată în toate experimentele cu acest medicament.

Există experimente făcute cu acest medicament inactiv , care a avut un impact pozitiv asupra unui mare grup de oamenii cu probleme/bolnavi

Pot face aici o mică paranteză , şi pot afirma faptul că în urma unui experiment făcut de americani , s-a constatat că acest medicament , deşi inactiv se poate comportă ca un medicament real.

S- au luat două grupuri de oameni bolnavi de cancer . La unul dintre grupuri li s-au administrat medicamentele specifice iar la celălalt grup s-a administrat acest medicament placebo , care de altfel era inactiv. Şi spre uimirea tuturor , un procent destul de mare dintre cei care au luat acel medicament Placebo , au avut aceleaşi simptome.

6. Cred că pot face în așa fel încât să încep orice dimineață proaspăt şi plin de viaţă.

Citește și :   O ultimă scrisoare

Asta mă va ajuta să mi menţin energia pe parcursul întregii zile .

7 . Cred în tot ceea ce înseamnă dezvoltare personală şi totodată Educaţie

Voi trăi mereu cu conştiinţa că nu trebuie să mă mulţumesc cu ceea ce sunt şi că lumea nu ar trebui să mi impună nici o barieră

8.  Cred că pot accepta amarul adevăr al vieţii pe care nu l pot schimba .

Ştiu , că pot exista experienţe în viaţa mea care sunt de-a dreptul greu de uitat. Dar odată ce învăţ să le accept aşa cum sunt voi fi mereu capabil să înving şi să merg mai departe

9. Cred în voință de fier şi că această poate face minuni , şi în faptul că singuri ne putem vindecă.

Un alt experiment atestă faptul că există şi astfel de minuni .  Un om care a rămas paralizat a încercat de-alungul timpului să găsească soluții diferite prin medicii care nu i-au dat nici o șansa. Până când , a hotărât într-un final să meargă la un psiholog. Acesta i-a recomandat ca în fiecare dimineață când se trezește , să -şi repete în gând”Sunt un om normal , sănătos”. Ei bine ,acesta a ţinut cont de sfatul acestui om , şi a procedat astfel timp de ani întregi, Până când într-o zi oarecare, s-a ridicat singur şi a început să meargă. Asta denotă faptul că prin puterea voinţei totul este posibil.

Un alt argument , preluat dintr-o carte ,  spune că pe vremea lui Dumnezeu , cei care făceau minuni erau oamenii înşişi. Asta pentru că înainte de a-l vindeca pe orb , îl întreabă”Crezi că eu te pot vindeca pe tine ? ,  Facă-se după credința ta!

Citește și :   Indiferenţa este esenţa lipsei de umanitate

10. Cred în LIBERTATE.

11. Cred în valori care ar trebui să fie cât mai preţuite – iubire , prietenie , sinceritate.

Sunt sigur că lista ar putea continua , dar vă las pe voi să daţi continuitate acestui subiect.

TU în ce crezi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: