La naiba – cred că sunt îndrăgostit de tine

Wof, se pare că te plac mult. Adică … foarte mult. Mă gândesc la tine destul de des. Și să nu crezi că asta nu înseamnă nimic! Sunt o persoană ocupată. Am o mulțime de lucruri de făcut! Am proiecte de finalizat!

Îmi programez timpul cu mare atenție, așa că, dedicându-ți aproximativ cinci minute din fiecare oră spune multe despre ceea ce însemi în prezent pentru mine.

Bine … mai mult de cinci minute pe oră. Poate zece. Probabil mai mult de zece. Uneori mai puțin. Depinde de stare. Nu știu câte minute pe oră. Deci cred că ești destul de cool. Nu e mare lucru. Doar că este o mare problemă. Sunt cam nebun după tine.

Nu neapărat că fac o obsesie din chestia asta. Am prioritățile mele. Am treburile mele de terminat. Aceasta este însă realitatea, ceea ce înseamnă că nu ești reprezinți neapărat nucleul central al vieții mele. Am o viață plină și este înfloritoare fără tine.

Doar că, sigur ar fi înfloritoare și cu tine. Și este atât de-al naibii de ridicol de minunat să te am alături. Pentru că faci totul cu 25 % mai grozav. Cred că este un procent acceptabil pentru moment. Dar 25% pare corect. 25% pare exact cantitatea perfectă pe care cineva ar trebui să o adauge în viața ta. Nu ești de acord?

Te antrenezi pentru mine. Sper ca și eu să fac același lucru. Pentru că nu pot să te scot din minte. Mă gândesc prea des la corpul tău. Mi-a rămas întipărit în cap, sunetul râsului tău.

Citește și :   Valentine's Day: Așteptări vs Realitate

Continui să am aceste impulsuri ciudate de a cumpăra ceva ce cred că ți-ar plăcea sau de a-ți trimite un mesaj îngrozitor de adorabil. Sunt tulburat, iar toată această situație, îmi provoacă, într-o oarecare măsură, greață.

S-ar putea să fiu îndrăgostit de tine.

Cred că s-ar putea să-mi fi pătat imaginea. Cred că s-ar putea să-mi fi călcat în picioare principiile. Cred că s-ar putea să fi rescris, din greșeală, lista mea de priorități. Pentru că mi-e al naibii de greu să nu o fac.

Pentru că îmi arăți mai multă compasiune decât toți ceilalți pe care îi cunosc la un loc. Pentru că ești acolo ori de câte ori am nevoie de tine. Pentru că mă înțelegi. Pentru că te înțeleg. Pentru că atunci când sunt în preajma ta, viața pare cu 42% mai ușoară, chiar dacă acest procent pare prea mare. Dar mă faci să nu vreau să recalculez. Mă faci să vreau să arunc procente chiar pe fereastră. Pentru că la naiba – cred că sunt îndrăgostit de tine.

Similare

%d bloggers like this: