1. În noaptea Sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!
 2. Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire,fericire şi prosperitate.
 3. Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! Crăciun fericit!
 4. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.
 5. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!
 6. Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!
 7. Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă  să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!
 8. E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi ţie.Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.
 9. Să ai un Crăciun ca un adevărat copil, cu Moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!
 10. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.
 11. De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea… o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!
 12. Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!
 13. De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.
 14. Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!
 15. Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare,se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprinde, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.
 16. Înconjoară-te de familie şi prieteni,bucură-te de glasurile colindătorilor şi de dansul fulgilor de nea. Astfel,spiritul Crăciunului te va însoţi tot anul şi dragostea pe care o dăruieşti celorlalţi ţi se va întoarce înzecit. Sărbători Fericite!
 17. Minunatele nopţii ale Crăciunului,colindelor şi datinilor strămoseşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însoțească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!
 18. În magica seară de ajun mii de îngerași să vă înconjoare, ca în basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului și aroma prăjiturelelor din cuptor, clinchetul copilașilor cu păr bălai să vă îmbălsămeze casa, cadouri frumoase să vă aștepte cuminți sub brad și dragostea să vă umple sufletul. Crăciun Fericit.
 19. E vremea colindelor, vremea bucuriei,când minunea naşterii Mântuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă, cu zvon de cântece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul tău. Sărbatori fericite!
 20. Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfânta sărbatoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite.
 21. De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!
 22. În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei că s-a născut pentru noi Iisus Hristos.
 23. Mă bucur că ești lângă mine și sper să petrecem împreună un Crăciun de neuitat cu multă zăpadă, colinde si bucurii! Ești cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată și îți mulțumesc că exiști!
 24. De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras şi păros şi te bagă într-un sac, nu te speria! I-am scris moşului că te vreau pe tine de Crăciun
 25. Sunt nerăbdător să petrec încă o dată sărbătorile de iarnă cu tine. Mă simt ca intr-o poveste, sunt fermecat să am în preajma mea o fiinţă atât de magică într-o perioada magică a anului.
 26. În perioada asta a anului vreau să-ţi spun că singura magie pe care o simt nu e cea a Crăciunului, ci magia ta… Te iubesc şi vreau să-mi petrec toate zilele de Crăciun cu tine!
 27. Ori de câte ori petrec timp departe de tine, îmi pare că e timp irosit. Tu dai înţeles zilelor vieţii mele. N-aş putea să-mi petrec sărbătorile de iarnă nicăieri altundeva decât lângă tine. Noi doi,multă zăpadă, ascultând colinde… Nu e nimic mai îmbietor.
 28. Hei, ce faci? Eu te întâmpin cu mult zâmbet și cu un pahar de vin, ca să avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos,ca o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, caldă și cu voie bună, ca o frumoasă cunună, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize. CrăciunFericit!
 29. Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!
 30. Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, Sărbători Fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!
 31. Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire cât poate moşul să ducă, bucurie, cât pot spiriduşii să care şi multă dragoste: cât pot renii sa zboare!
 32. Din lumina sărbătoririi nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!
 33. Sărbătorile albe să vă găsească veseli,fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: Sănătate, că-i mai bună decât toate!
 34. Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!
 35. Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit!
 36. Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbatori și în anul care vine!
 37. Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!
 38. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!
 39. Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!
 40. Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire! Sărbători fericite!
 41. Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada! 
 42. Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite
 43. Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!
 44. Fulgi de nea ușor plutesc, de inocența copilului din noi ne amintesc. Crăciun fericit!
 45. Sunetul clopoțeilor și steluțele argintii în inimă să vă aducă numai bucurii!
 46. Dacă ești singur, îți doresc să ai parte de dragoste, dacă ești supărat, își doresc să ai parte de fericire, dacă ești tulburat, îți doresc să ai parte de liniște,dacă te simți gol pe dinăuntru, îți doresc să fii plin de speranță. CrăciunFericit!
 47. Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea, speranța, de care ai atata nevoie!
 48. Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire,fericire şi prosperitate.
 49. Trăiește în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altădată.
 50. Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!
pexels photo 1661286
Citește și :   “Bridgerton” merită o șansă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: