Viața mea e întreagă și completă

Fiecare moment al vieții tale este perfect, întreg și complet. Cu Dumnezeu alături, nimic nu rămâne vreodată neterminat. Ești una cu puterea infinită, înțelepciunea infinită, acțiunea infinită și unicitatea infinită. Te trezești cu sentimentul de împlinire, știind că vei termina tot ce urmează să întreprinzi în ziua aceea. Fiecare respirație e deplină și se împlinește.

Fiecare sarcină pe care o îndeplinești, sau fiecare parte dintr-un proiect se realizează pentru mulțumirea ta. Nu te chinui de unul singur prin sălbăticia vieții. Renunță la a crede în chin și în împotrivire.Acceptă sprijinul numeroșilor prieteni nevăzuți, care sunt mereu alături de tine, pentru a te conduce și îndruma, dacă le îngădui.

Toate lucrurile din viața ta se așază la locul lor lesne și fără efort. Sarcinile se realizează la timp. Proiectele dau roade. Ceilalți se dovedesc a fi cooperanți. Totul se termină la timp și este într-o ordine perfectă, potrivită, divină. Totul e încheiat și te simți foarte bine. Azi este o zi a împlinirilor. Afirmă că așa stau lucrurile. 

shallow focus photography of woman beside fence 1684915 scaled

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top