10 diferențe dintre băieți și bărbați

Cele 10 diferențe dintre băieți și bărbați sunt următoarele:

1. Băieții se vaită, bărbații plâng.
Băieții sunt prea imaturi că să-și exprime sentimentele într-un mod corespunzător, astfel încât în ​​loc să vorbească despre problemele lor, ei pur și simplu se vaită despre orice, tot timpul. Bărbații, pe de altă parte, nu se tem să spună ce-i în mintea lor, iar în cazul în care au nevoie să plângă, o fac. Băieții cred că “bărbații adevărați nu plâng”, dar, în realitate, un bărbat adevărat știe cum să vorbească despre sentimentele sale.

2. Băieții aleargă, bărbații merg.
Băieții cred că viața este o cursă, și oricine ajunge la sfârșit primul este castigător. Ei se grăbesc și nu au timp să se bucure de nimic. Bărbații, cu toate acestea, își dau seama că viața este scurtă și că fiecare moment mic ar trebui să fie experimentat la maxim. Un bărbat adevărat merge prin viață într-un ritm confortabil, ceea ce face ca femeia lui să se simtă confortabil, de asemenea.

3. Băieții lovesc, bărbații îmbrățișează.
Atunci când un băiat este jignit sau rănit, prima lui reacție este să rănească și el înapoi. Acesta va face tot ce poate ca să se răzbune pe cel care i-a greșit, chiar dacă acest lucru înseamnă să își riște propria reputație. Prima reacție a unui bărbat este de a găsi pacea și de a rezolva lucrurile, fără a provoca nici un prejudiciu. Dacă un bărbat este în dezacord cu femeia lui, el va ajunge să o imbrățiseze, mai degrabă decât să o lovească.

4. Băieții se agață, bărbații au încredere.
Băieții sunt mult prea protectivi cu ceea ce le aparține. Acest lucru poate duce la unele comportamente destul de iraționale, care nu sunt sănătoase într-o relație. Un bărbat adevărat are încredere în femeia lui, și nu simte nevoia să-i urmărească fiecare mișcare.

5. Băieții pretind că sunt ceea ce nu sunt, bărbații nu.
Băieții simt nevoia să se comporte într-un fel cu prietenii lor și în alt fel cu fata lor. Ei pot fi întruchiparea lui Făt-Frumos un minut și apoi în următorul minut niște nemernici. Caracterul lor este inconsistent și neregulat. Un bărbat adevărat este complet opusul unui băiat. El se poartă cu iubita lui în același fel, indiferent de situație sau circumstanțe. Acesta nu pretinde a fi cine nu e, chiar dacă știe că nu va fi plăcut de toată lumea.

6. Băieții sunt dependenți, bărbații nu.
Ei nu pot hotorâ nimic fără ca părinții lor să îi influențeze într-un fel sau altul. Chiar dacă vor nega asta, sunt atât de dependenți de alții încât nu au propria lor libertate. Bărbații, însă, sunt în stare să rupă corzile și să facă propriile lor decizii în viață. Ei recunosc importanța părinților lor , dar vor face ceea ce ei înșiși cred că este cel mai bine.

7. Băieții păstrează, bărbații împărtășesc.
Băieții sunt foarte lacomi atunci când vine vorba de bani / bunuri. Ei cred că lumea le datorează ceva și banii pe care îi vor primi le vor da tot ceea ce își doresc în viață. Bărbații știu că banii nu reprezintă nimic mai mult decât o necesitate. Pe ei nu îi deranjează să-și trateze femeia ca pe o regină, pentru că ea este mai valoroasă decât orice sumă de bani. Ei realizează ce este cu adevărat important în viață.

8. Băieții insultă, bărbații construiesc.
Băieții nu au niciodată nimic frumos de spus. Ei sunt în mod constant nepoliticoși. Mai degrabă decât să complimenteze noua rochie a prietenei lui, acesta se va concentra asupra pantofilor ei urâți. Bărbații cunosc valoarea femeii lor, și ei vor face orice pentru a se asigura că ea știe. Un bărbat adevărat face tot posibilul ca să-și facă femeia să se simtă iubită și apreciată.

9. Băieții port pică, bărbații iartă.
Aceasta este probabil cea mai importantă diferență între un băiat și un bărbat. Băieții dau foarte greu uitării lucrurilor rele din trecut. Ei nu doresc să se deplaseze mai departe, și nu pot, pentru că ei nu iartă. Bărbații știu că este mult mai important să ierte, decât să poarte pică. Bărbatii își cer scuze, și când este cazul iartă.

10. Băieții renunță, bărbații acționează.
Băieții nu-și doresc un angajament. Băieții refuză să facă ceva oficial, pentru că doresc beneficii, fără a semna contractul de închiriere. Cu toate acestea, atunci când un bărbat știe ce vrea, el va face cunoscut tuturor. Ei refuză să renunțe, pentru că știu ce își doresc și cât de important este pentru ei.

nature sky sunset man

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top