10 semne că nu-ți trăiești viața mult visată

1.Chiar acum ești lefter, fără loc de muncă sau blocat în slujba pe care o urăști.

Vrei să fii independent din punct de vedere financiar, dar îți este extrem de greu să obții locul de muncă mult visat. Te lupți să alegi între a-ți urmări pasiunea sau a obține doar un loc de muncă care îți va plăti facturile.

Dar, în ciuda tuturor luptelor și disperărilor, tot lucrezi din greu pentru că înțelegi că până ajungi să ai o poveste de succes, trebuie să muncești din greu. Deci, îți promiți că nu vei renunța și crezi că într-o zi vei primi slujba pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

2. Nu știi ce vrei cu adevărat de la viață.

Te simți pierdut, confuz și simți că nu ai niciun scop în viață. Adevărul este că atunci când te simți pierdut, înseamnă că îți pui la îndoială propria existență.

Îți dai seama că viața ta trebuie să fie mai mult decât simplă și trebuie să te implici din nou în ceva semnificativ. Nu mulți oameni și-au dat seama că sunt pierduți, așa că atunci când te simți pierdut; Felicitări! Pentru că înseamnă că cauți semnificații în spatele propriei tale existențe.

3.Simți că nu faci nicio diferență în această lume.

Sentimentul de a fi lipsit de valoare, inutil și neputincios în lumea în care trăiești sunt de fapt semne că îți pasă de cei din jurul tău. Acestea sunt sentimente care demonstrează că ai empatie și simți nevoia de a îmbunătăți viața celorlalți.

Când simți că nu poți schimba lumea, fii mândru de tine, deoarece înseamnă că vrei să faci ceva bun pentru ceilalți, fiind în același timp realist.

4. Cercul tău de prieteni se micșorează în fiecare zi.

Știi că viața ta este nașpa, dacă ai pierdut mulți prieteni și pe cei dragi. Te-ai îndepărtat și ai început să te familiarizezi cu sentimentul de separare. A lăsa oamenii să plece nu este o lecție nouă pentru tine și acum cercul tău de prieteni devine mai mic, deoarece nu mai este ușor să ai încredere în oameni.

Pe măsură ce trece timpul, îți dai seama că prietenia ține mai mult de calitate decât de cantitate și te concentrezi pe menținerea relațiilor numai cu oamenii care te acceptă pentru ceea ce ești. De data aceasta, nu ai timp de pierdut cu oamenii toxici.

5. Ai eșuat în multe lucruri și de nenumărate ori.

Eșecul înseamnă doar că ți-ai depus tot efortul pentru a obține ceva în viața ta. Eșecul nu va defini succesul pe care îl ai sau persoana care ești cu adevărat, dar definește faptul că ești o persoană muncitoare.

Un eșec este o dovadă că ai încercat să te confrunți cu o provocare dificilă, astfel încât să-ți poți trăi mai bine viața. Când ești disperat din cauza acestor eșecuri, înveselește-te.

Acele eșecuri te pot demoraliza, dar te pot face și să te simți mai viu decât acei oameni care nici măcar nu au încercat nimic.

6. Dorești să scapi de viața ta.

Când nu-ți mai poți suporta viața, ai putea spune că viața ta este nașpa, deoarece o viață bună nu te va face niciodată să îți dorești să scapi de ea. Dar este și un semn bun, deoarece înseamnă că refuzi să te mulțumești cu o viață care nu îți satisface bunăstarea.

Dorința ta de a scăpa este de fapt sinele tău interior care îți spune că trăiești o viață care nu te face fericit. Nu te resemna niciodată când îți urăști viața; mergi mai departe și fă modificări.

7. Nu vezi iubirea ca fiind principalul tău motiv pentru a fi fericit.

Chiar acum, ești în acel punct din viața ta în care crezi că dragostea necesită efort și nu este întotdeauna principala ta sursă de fericire.

Știi exact că a fi fericit nu înseamnă să ai un suflet pereche, deoarece înțelegi că fericirea vine din interior. Începi să dai prioritate iubirii de sine și devii realist când vine vorba de iubire. Viața ta amoroasă ar putea fi o mare harababură, dar, de fapt, începi să înțelegi adevăratul sens al iubirii.

8.Viața prietenilor tăi arată mai bine decât a ta.

Dar știi exact că viața nimănui nu este la fel de perfectă ca poveștile lor de pe Instagram. Înțelegi, de asemenea, că comparația nu te va duce nicăieri și singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să lucrezi mai mult la tine însuți.

Înțelegi că toată lumea se luptă cu propriile dificultăți și viața nimănui nu este mai bună sau mai rea decât a altuia. Deci, comparațiile pe care le faci cu alte persoane te vor face să încerci din răsputeri să fii mai bun decât ieri.

9. Simți că nu-ți poți controla viața.

Când viața ta este o mare harabură, vei simți că nu ai niciun control asupra a ceea ce urmează să se întâmple în viața ta. Vrei doar să te lași dus de val, pentru că îți dai seama că singurul lucru pe care îl poți controla este răspunsul tău la tot ce ți se întâmplă.

Dar luarea deciziei de a te lăsa dus de val este de fapt o realizare, deoarece nu mulți oameni pot face asta. Când îți dai seama că nu-ți poți controla viața, înseamnă că încetezi să mai fii obsedat de lucruri și începi să te bucuri de viață așa cum este. Și aceasta este adevărata definiție de a-ți trăi viața la maximum.

10. Te găsești mereu reevaluându-ți viața.

Știi că ai parte de o viață dezordonată atunci când îți tot amintești că trebuie să o iei de la capăt și să-ți rezolvi problemele.

Și este o realizare bună, deoarece înseamnă că știi că meriți o viață mult mai bună decât ai avut-o. A avea o viață dezordonată este un semn că înveți arta de a fi în viață. Progresezi și a fi dezordonat este doar un semn că trebuie să continui.

În cele din urmă, cu cât viața ta este mai dezordonată, cu atât înveți mai multe lecții și inconștient, devii un expert al vieții.

pexels masha raymers 2726046

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top