2020 ar trebui să fie anul în care iți dedici cea mai mare parte a timpului sănătății tale mintale. Ar trebui să fie anul în care acumulezi multe cunoștințe, iți vei depăși cele mai adânci sentimente de nesiguranță și vei învăța cum să te iubești necondiționat. Ar trebui să fie anul în care te apreciezi în loc să-ți plângi de milă, perioada în care iți vei demonstra cât de mult te-ai maturizat și anul în care vei avea multe lucruri de care să fii mândru.

2020 ar trebui să fie anul în care înveți să mai spui și “Nu”. Ar trebui să fie anul în care ești atent la cât de mult se umple paharul în așa fel încât să nu se verse. Ar trebui să fie anul în care eviți toate situațiile neplăcute, te distanțezi de persoanele toxice și vei începe să faci ceea ce este cel mai bine pentru tine.

2020 ar trebui să fie anul în care vei rămâne tot timpul în picioare, anul în care te vei face auzit. Perioada în care vei căpăta mai multă încredere și independență. Ar trebui să fie anul în care îți dai seama cât de mult iți poate oferi această lume și tu cât de puțin ai primit. Ar trebui să fie anul în care te ferești să te îndoiești și să începi să crezi în tine.

2020 ar trebui să fie anul în care va trebui să explorezi și partea ta egoistă. Ar trebui să fie perioada în care te vei răsfăța, te vei trata, te vei iubi. Ar trebui să fie anul în care vei avea mai mult timp pentru relaxare. Va trebui să te gândești la vacanțe, pentru că meriți. Ar trebui să fie anul pe care îl aștepți de foarte mult timp.

Citește și :   Îmi schimb cu iubire modul de a gândi

În 2020, va trebui să fii în continuare bun cu ceilalți. Va trebui să arăți bună voință. Va trebui să ajuți în continuare persoanele care iți sunt dragi atunci când vor avea nevoie. În schimb, va trebui să redirecționezi această bunătate și către tine. Va trebui să te asiguri că numele tău nu este în josul listei de priorități. Ar trebui să-l aduci în topul listei.

2020 ar trebui să fie anul în care te pui pe primul loc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: