50 de idei distractive și ieftine pentru întâlniri

50 de idei distractive și ieftine pentru întâlniri

 1. Încurajați o echipă de sport amatoare din orașul dvs. Este la fel de distractiv ca a susține o echipă profesionistă, dar biletele sunt foarte ieftine.
Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

 1. Faceți un foc afară. Această activitate este gratuită și fără îndoială, reprezintă cea mai bună întâlnire  avută vreodată.
 2. Parcurgeți această listă de întrebări și răspundeți la toate. Sau, folosește-l ca parte a unui joc de adevăr AM | N-AM
 3. Bowling-ul ajută întotdeauna  atunci când vrei să fie vorba de o seară distractivă, iar dacă mergi în timpul săptămânii poți găsi locuri destul de accesibile din punct de vedere financiar.
 4. O mulțime de orașe oferă biciclete ieftine pe care le puteți închiria. Aceasta este o modalitate excelentă de a face o plimbare prin cartierul vostru.
 5. Mergeți într-un parc unde puteți hrăni rațele.
 6. Mergeți într-un parc local și închiriați o canoe sau o hidrobicicleta. Acesta activitate poate costa doar câțiva lei și astfel puteți avea o întâlnire reușită.
 7. Jucați un joc, spre exemplu, Monopoly. Redați muzică (nu pe TV) în fundal. Veți avea conversații distractive și veți învăța multe despre simțul de afaceri al partenerului vostru.
 8. Mergeți într-o piață de vechituri sau mergeți la magazine de second hand. Nu trebuie să cumperi nimic, este distractiv să te uiți la antichități și produse nostalgice din anii 90.
 9. Dacă găsiți lucruri la piața de vechituri/magazinul de second hand, le puteți repara împreună.
 10. Programează drumeții cu o priveliște minunată oriunde în apropiere,
 11. Căutați calendarul evenimentelor din ziarul local, există o mulțime de evenimente gratuite, cum ar fi spectacole de artă, petreceri în bloc și festivaluri la care puteți merge împreună.
 12. Întâlnirea mea preferată este să iau niște mâncare și să merg într-un parc.
 13. Mergeți împreună la un curs de educație socială.
 14. Învață cum să gătești și să folosești timpul pregătind mese frumoase.
 15. Du-te la plajă.
 16. Faceți voluntariat și jucați-vă cu animalele care au nevoie de dragoste suplimentară.
 17. Scrieți-vă reciproc scrisori de dragoste
 18. Mergeți împreună la o plimbare într-o seară de vineri sau sâmbătă. Sunt atât de mulți oameni nebuni care urmăresc cum oamenii se îmbătă și aleargă, veți avea o grămadă de momente în care să  râdeți, iar privirea tuturor nebunilor vă va aduce mai aproape unul de celălalt.
 19. În prima zi cu vânt de primăvară, du-te să cumperi zmee pentru copii de la magazin și fugi  în parc.
 20. Rămâi afară și încearcă să identifici cât mai multe constelații. Există câteva aplicații la îndemână, sau poți doar să încerci din memorie și să fii creativ.
 21. Faceți un puzzle împreună.
 22. Scrie-ți obiectivele.
 23. Găsește o cafenea care are muzică live și mergi acolo pentru o noapte. Chiar dacă bei două băuturi nu vei plăti foarte mult.
 24. Uitați-vă la un film.
 25. Etalonul de aur al unei întâlniri ieftine: mini golf. Este o activitate distractivă în aer liber, care durează ceva timp pentru a fi finalizată și te obligă să ai conversație în timp ce îți oferă ceva despre care să vorbești tot timpul. Dacă vreunul dintre voi este de fapt pasionat de golf, practica poate fi la fel de distractivă, dar puțin mai atletică.
 26. Vara, ia niște înghețată și mergi la o plimbare printr-un cartier distractiv.
 27. Patinaj pe gheață. Patinoarele în aer liber iarna, sunt atât de romantice și frumoase. Există o cantitate ciudată de confidențialitate, în ciuda faptului că ești în preajma altor persoane, așa că poți avea conversații bune fără a fi forțat să faci asta.
 28. Aflați zilele gratuite sau cu preț redus pentru a merge la planetariul sau la muzeul local.
 29. Învață să joci biliard dacă nu știi deja cum. Puteți merge la orice bar și puteți petrece toată noaptea pentru foarte puțini bani. Puteți deveni competitivi și vă puteți juca unul cu celălalt sau vă puteți face prieteni jucând ca o echipă împotriva altor cupluri.
 30. Dacă nu vă place cafeaua, încercați un magazin de sucuri naturale.
 31. Dacă sunteți un cuplu extrovertit: karaoke. Dacă nu sunteți: urmăriți karaoke-ul altor persoane.
 32. Luați gașca de prieteni cu voi si organizați o partidă de paintball. Aveți grijă să picați in echipe diferite si încercați să vă împuscați de cât mai multe ori.
 33. Majoritatea comunităților au o anumită formă de „filme în parc” care se desfășoară în lunile de vară. De obicei, este o activitate gratuită în care se redau filmele într-un parc local pe un ecran gigant. Doar împachetează o pătură (și hei, poate o sticlă secretă de vin) și toată noaptea este  deja pregătită.
 34. Dacă vreunul dintre voi este interesat de fotografie, petreceți ziua plimbându-vă într-un oraș din apropiere și vedeți cine reușește să facă cele mai bune fotografii.
 35. Mergeți împreună la stand-up comedy.
 36. Mergeți într-o rezervație naturală.
 37. Cumpărați ingrediente pentru ca amândoi să faceți variații ale aceluiași fel de mâncare și să aveți un concurs de gătit.
 38. Cumpărați două bilete de loterie. Scoateți un laptop și faceți o listă cu locurile pe care le veți vizita atunci când o să câștigați.
 39. Mergeți la un curs de tir cu arcul.
 40. Jucați șah.
 41. Comedie pe internet: petreceți o noapte confortabilă vizionând videoclipuri amuzante pe YouTube.
 42. Mergeți într-un loc unde se adună mulți porumbei si dați-le de mâncare. In fiecare oraș sunt locuri de genul asta.
 43. Verificați telefoanele sau computerele celorlalți și împărtășiți imagini cu călătorii sau evenimente memorabile din viața voastră. Spune povești despre ceea ce este important pentru voi.
 44.  Jucați tenis – este o activitate gratuită după ce faceți rost de rachete.
 45. Răsfățați-vă cu o activitate sezonieră: decorarea dovleacului, grătar afară etc.
 46. Așteptați o noapte cu vreme frumoasă și mergeți undeva unde să vedeți luminile orașului/orizontul și să vă relaxați.
 47. Cumpărați câteva brânzeturi diferite, niște struguri, chipsuri și faceți o mini-petrecere cu vin și brânză acasă, doar voi doi.
 48. Mergeți într-un tur al unei fabrici de bere sau cramă locală. Nu numai că sunt gratuite și interesante, dar de obicei încheiați turul cu o grămadă de mostre gratuite.
 49. Jucați cărți pe porunci.

Similare

%d bloggers like this: