Lecții de viață din “The Good Place”

 1. „Eșuezi și apoi încerci altceva. Și eșuezi din nou și din nou și eșuezi de o mie de ori și încerci în continuare pentru că poate s-ar putea ca cea de-a 1.001-a idee să funcționeze.” – Michael
  Amintește-ți, nimeni nu are succes din prima încercare. Nu ar trebui să renunți la speranță. Trebuie să continui. Trebuie să crezi că vei ajunge acolo în cele din urmă. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să renunți la tine.
 1. „Ceea ce contează nu este dacă oamenii sunt buni sau răi. Ceea ce contează este dacă încearcă să fie mai buni astăzi decât au fost ieri “. – Michael
  Nu ești perfect. Nu vei fi niciodată perfect. Cu toate acestea, poți încerca să faci îmbunătățiri. Poți depune eforturi pentru a deveni cea mai puternică versiune a ta. Poți admite că ai defecte și fă tot posibilul să le schimbi câte puțin, în fiecare zi.
 1. „Dacă sufletele pereche există, nu vor fi găsite. Sunt deja făcute. ” – Michael
  Relațiile nu sunt ușoare. Chiar și după ce găsești pe cineva care ți se potrivește perfect, problemele vor apărea din când în când. Amândoi trebuie să fiți dispuși să luptați pentru relația voastră. Amândoi trebuie să depuneți eforturi în fiecare zi. Trebuie să faceți o alegere conștientă pentru a fi acolo unul pentru celălalt.
 1. „Timpul. Despre asta este cu adevărat vorba în Locul Bun. De fapt, nici măcar nu este un loc. Pur și simplu ai suficient timp cu oamenii pe care îi iubești. ” – Chidi
  Profită de fiecare moment pe care îl vei petrece cu cei dragi. Apreciază-i cât sunt încă în preajmă, pentru că nimic nu durează pentru totdeauna. Cu toate acestea, în timp ce durează, este frumos.
 1. „Uneori, când te simți neajutorat, secretul este să ajuți pe altcineva. Ai încredere în mine. Data viitoare când cineva cere ajutor, spune da. ” – Michael
  A fi o persoană bună este egoist într-un fel, pentru că te ajută și pe tine. Nu ar trebui să eziți niciodată să contactezi pe cineva care are nevoie. Dă-le o mână de ajutor. Fă-le o favoare. Dă-le un umăr pe care să se sprijine. Ar trebui să fii persoana pe care ți-ai dori să o ai alături atunci când suferi.
 1. „Iată o idee. Ce se întâmplă dacă nu ne facem griji pentru ce va urma? ” – Chidi
  Nu poți planifica fiecare secundă a existenței tale – și de ce ai vrea? Uneori, trebuie să te lași dus de val. Trebuie să acționezi spontan, aventuros și liber. Unele dintre cele mai bune momente din viață se întâmplă atunci când nu te aștepți.
 1. ‘Știi, uneori un defect poate face ceva și mai frumos.” – Tahani
  Ești imperfect și asta nu este un lucru rău. Nu este o insultă. Asta te face unic. Asta te face pe tine atât de incontestabil. În loc să-ți ascunzi defectele, încearcă să le îmbrățișezi. Învață să-ți iubești sinele autentic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top