Există o diferență între a-ți iubi partenerul atât de mult încât să nu poți înceta să te gândești la el și între a fi obsedată atât de mult încât fiecare lucru pe care îl faci să se învârte în jurul lui. Trebuie să fii atentă să nu întreci limita, deoarece relațiile obsesive sunt relații toxice.

7 semne că ești obsedată de el:

1. Aștepți în permanență să îți răspundă la mesaj.

Chiar și atunci când iei cina cu prietenii și ar trebui să le acorzi atenție, îți ții mereu telefonul pe masă și continui să-l verifici des pentru a vedea dacă el ți-a trimis vreun mesaj. Și în momentul în care îți trimite un mesaj, ignori tot ce spun prietenii tăi, astfel încât să-i poți răspunde la mesaj iubitului tău. Ori de câte ori nu sunteți împreună, ți-ai dori să fiți împreună, pentru că toți ceilalți oameni sunt neimportanți în comparație cu el.

2. Nu poți fii ok când nu ești cu el.

Ești fericită doar când sunteți împreună. Nu contează dacă nu l-ai mai văzut de o săptămână sau de o oră, pentru că în momentul în care pleacă de lângă tine, începi să fii tristă. Nu zâmbești niciodată decât dacă el este cauza. Nu ai reușit să-ți găsești singură fericirea după ce a intrat el în viața ta, pentru că el reprezintă totul pentru tine.

3. Te comporti din ce în ce mai mult ca el.

Ai încetat să mai asculți muzica ta preferată, deoarece preferi să asculți muzica sa preferată, chiar și atunci când el nu este în preajmă. Și îl lași întotdeauna să aleagă filmul, pentru că oricum îți va plăcea orice film îi place lui. Gustul tău s-a schimbat drastic de când l-ai cunoscut, pentru că acum iubești tot ceea ce el iubește.

Citește și :   Ultimele cuvinte celebre

4. Trebuie să știi ce face el în orice moment al zilei.

Ori de câte ori ești departe de el, îi trimiți un milion de mesaje întrebându-l ce face. “Bine, stau” nu este un răspuns acceptabil. Vrei să știi ce se întâmplă în detaliu. Vrei să-ți spună ce a mâncat și fiecare persoană cu care a vorbit în acea zi. Nu vrei să lase nimic nespus.

5. Rețelele tale sociale sunt pline de poze cu voi doi.

Nu mai postezi niciodată selfie-uri. Nu mai postezi niciodată poze cu părinții tăi sau cu câinele sau florile din afara casei. Postezi doar poze cu voi doi, ținându-vă de mână și sărutându-vă și ținându-vă în brațe. Ai putea derula înapoi luni întregi și nu ai găsi altceva decât poze cu voi doi.

6. Fiecare conversație duce la el.

Nu contează despre ce vorbeai mai devreme cu prietenii tăi, pentru că întotdeauna găsești o modalitate de a schimba subiectul. Dacă menționează un nou spectacol pe care îl urmăresc, vei ajunge să vorbești despre un alt spectacol despre care ți-a spus el. Dacă se plâng de cariera lor, vei ajunge să le spui despre cum merge munca pentru el. Vei vorbi despre el mai mult decât vei vorbi despre tine.

7. Te gândești prea mult la viitorul vostru.

În loc să te gândești unde veți merge la cea de-a doua întâlnire, deja parcurgi site-urile de nunți și visezi cu ochii deschiși despre ce fel de nuntă veți avea. Te gândești la momente importante când voi nici măcar nu ați avut încă primul tău sărut.

pexels olya kobruseva 4560118
%d bloggers like this: