Gândire pozitivă – Loveisaname

1. Întotdeauna sa te concentrezi pe ceea ce vrei, mai degrabă decât pe ceea ce nu vrei.
Greșeala pe care majoritatea dintre noi o facem este că atunci când avem o problemă, tindem să vorbim despre asta încontinuu,din nou și din nou în loc sa ne concentrăm pe rezultatul final, în loc să ne concentrăm pe ceea ce dorim să obținem.

2. Să ști că orice problemă vine cu o lecție.
Există întotdeauna o lecție în tot ceea ce ni se întâmplă , iar noi ar trebui să ne concentrăm pe respectiva lecție și să rezolvăm problema . La fel cum a spus și Confucius : “Dacă ați făcut o greșeală și nu o corectați , aceasta se numește o greșeală.”

3. Nu crede tot ce crezi.
Problemele noastre nu sunt la fel de mari, la fel cum mintea încearcă să ne convingă, iar dacă alegem să credem orice ne trece prin minte ca fiind un lucru negativ, vom obține întotdeauna probleme. Observă mintea, observă gândurile, dar nu te identifica cu ele. Du-te dincolo de ele.

4. Alege să-ți exprimi recunoștința pentru tot ce se întâmplă cu tine, bun sau rău, și, de asemenea, pentru fiecare persoană cu care interacționezi.
Cu cât alegi să-ți exprimi recunoștința mai mult, cu atât vei avea mai multe motive ca să-ți exprimi recunoștința pentru ceva anume , și când ești prea ocupat concentrându-te pe ceea ce ești cu adevărat recunoscător , nu va mai fi nici un loc pentru stres si griji.

5. Știu că există un motiv pentru tot.
Tot ce se întâmplă cu tine, se întâmplă cu un motiv și fiecare persoană care intră în viața ta intră pentru un motiv, și este responsabilitatea ta să acționezi cum trebuie,să-i cunoști pe cei din jur și să nu ii etichetezi ca fiind mai buni sau răi, negativi sau pozitivi, etc.

Citește și :   50 de motive pentru a face exerciții fizice

6. Îndepărtează-te de nevoia ta de perfecțiune.
Când încerci să faci totul perfect, te vei întâlni cu stres și frustrare pentru că este imposibil să fii perfect în tot ceea ce faci.

7. Nu te mai împotrivi.
Acceptă lucrurile asa cum sunt, fără a încerca să le schimbi, fără a încerca să lupți împotriva lor. Du-te cu fluxul, și știu că viața nu a fost menită să fie o luptă tot timpul.

8. Învață să fii prezent/ă în tot ceea ce faci.
Când vei deveni prezent/ă și într-adevăr implicat/ă în acum, toată viața ta va deveni mult mai ușoară.

idea-09

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: