Ceea ce vreau să spun atunci când îți spun că te iubesc, este faptul că de fiecare dată când te privesc, mă întreb cum și de ce totul este atât de ușor lângă tine. Nimic nu durează și totuși suntem aici. Și poate ceea ce credeam despre caracterul temporar al lucrurilor, reprezenta cu adevărat doar teama de a nu se termina tot ceea ce este frumos. Pentru că privindu-te în ochi, nu îmi este teamă.

Ceea ce vreau să spun atunci când îți spun că te iubesc, este faptul că sentimentele pe care ți le port sunt dincolo de cuvinte. Uneori nu pot vorbi, deoarece mulțumesc în tăcere universului pentru felul în care ne-am lovit unul de celălalt în acea noapte sub stele. Și cum se face că în tot acel timp în care eram niște străini, fiecare își continua drumul pe propriile căi, nerealizând ceea ce ne lipsește? Apoi simțim brusc cum toate piesele noastre se îmbină cu o forță magnetică inconștientă – este inexplicabil și totuși pur și simplu este. Eu, tu și felul în care viețile noastre s-au împletit fără să ne zbatem.

Atunci când îți spun că te iubesc, mă refer la faptul că nu există suficiente scrisori pentru a construi propoziții care să poată explica magnitudinea pasiunii pe care o am pentru tine. Expresiile “pentru totdeauna”, sau “până la lună și înapoi”, pur și simplu nu se potrivesc cu confortul sufletului meu știind că sunt a ta. Pentru a-mi exprima iubirea într-un alt mod, ar însemna să reduc emoțiile încercând să definesc ceva cu adevărat nedefinit. Așa că fac singurul lucru care îmi stă la îndemână și îți șoptesc acele cuvinte în pielea claviculei, în curba coloanei vertebrale, nu doar pentru ca să le poți auzi, ci ca să le și poți simți.

Citește și :   Mi-e dor de iubirea inocentă ...

Ceea ce vreau să spun când spun că te iubesc, este faptul că am așteptat atât de mult să-mi împărtășesc dorințele, visele, idealurile și obiectivele pe care doresc să le ating de-a lungul vieții, încât am simțit aceste sentimente cu mult înainte de a le lăsa să alunece peste buzele mele. Așa că atunci când din glumă m-ai luat de mână sau ai râs, iar ochii tăi au rămas ațintiți spre mine prea mult timp, sau mi-ai sărutat fruntea fără să scoți vreun cuvânt – deja mi-am imaginat cum s-ar simți cu adevărat să îți țin inima în mâinile mele. Nu-mi doream nimic altceva, decât acel lucru simplu, frumos. Și acum am în sfârșit cuvintele necesare pentru a capta acel sentiment cât pot de bine.

Ceea ce vreau să spun când spun că te iubesc, este faptul că sunt gata. Sunt gata să experimentăm lumea împreună, să luptăm, să-mi închid ochii, să mă sprijin și să trag foloase din tot ceea ce se întâmplă în această călătorie împreună. Să trăim cu demonii noștri și să învățăm cum să le facem față, să mă dedic în totalitate ție, fără nici un moment de îndoială și să te aleg pentru totdeauna.

pexels photo 1004014 1

2 thoughts on “Spun că te iubesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: