1. Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!
 2. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.
 3. Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La Mulţi Ani! „De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.
 4. Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!
 5. Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!
 6. Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!
 7. La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!
 8. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!
 9. Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!
 10. Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit!
 11. Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!
 12. Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!
 13. Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.
 14. Ho, ho, ho! Nu știu ce cadouri iți va aduce Moș Nicolae, dar eu iți trimit o mulțime de îmbrățișări si gânduri călduroase!
 15. Iti doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!
 16. La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!
 17. Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușă să-ți bată, bunul Moș Nicolae să-ți dea, tot ce îți dorești și ai vrea!
 18. Cu ocazia Sfântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi!
 19. Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoși, mai înțelepți și fac gesturi minunate față de toți cei dragi. Fie ca această perioadă să îți aducă și ție multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți impărtăsi tot ce ai tu mai bun cu ei.
 20. Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.
 21. Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât acest nou an să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!
 22. Îți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.
 23. De ziua numelui tău și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!
 24. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă insotească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Nicolae cât mai frumoasă!
 25. Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătuta de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. La mulți ani !!!
 26. De Sfântul Nicolae, zi sfantă, să se răsfrangă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.
 27. Îți doresc pe vânt ce bate, multă multă sănătate și pe stele ce lucesc fericire îți doresc. La mulți ani!
 28. Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La mulți ani!
 29. La mulți ani, plini de fericire și împliniri. Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta.
 30. De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!
 31. Surpriză!!! Anul acesta Moș Nicolae nu ți-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit și singur, ce asteaptă doar un semn pentru a arată ce are mai bun și cald.
 32. Iți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!
 33. Înnoiește-ti sufletul tău bun, așa cum îl știu eu si trăiește câteva momente de fericire si mulțumire, si uită-te în ghetuțe! Ai să găsești un gând bun de la mine. Te sărut!
 34. Cu ocazia sfântului Nicolae iți doresc multă sănătate, fericire și nu în ultimul rând multă bucurie în viață! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase!
 35. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urâri pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!
 36. Ne face deosebita plăcere să-ți transmitem, cu prilejul zilei numelui, urâri călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie, ție și celor ce-ți sunt dragi. La mulți ani!
 37. De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!
 38. Sfântul Mihail să iți călăuzească pașii, să iți aducă bucurie in suflet și să fie întotdeauna cu tine. La mulți ani!
 39. Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta, în parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de Sfântul Nicolae!
 40. Te felicit cu mult drag cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae! Lăsă minunile, magia și bucuria să-ți umple casa. Fie ca Sfântul Nicolae să te protejeze de vremea rea în viață și să-ți ofere lumină, bunătate și multă fericire!
 41. Orice motiv este bun pentru a ne aminti unii de alții și a ne ura reciproc fericire. Ziua Sfântului Nicolae să devină un astfel de prilej pentru noi! Fie ca această zi să fie cu adevărat cea mai fericită dintr-o serie de zile minunate. Vă doresc fericire pe tot parcursul anului, continuă și enormă. Felicitări cu Sfântul Nicolae!
 42. Aceasta este sărbătoarea copiilor și a sufletelor luminate. Nicoale Făcătorul de Minuni se gândește în primul rând la ei. Rugați-vă! Puneți-vă o dorință! Mulțumiți-i pentru toate darurile vieții. În această zi, din cer coboară un adevărat mag. Sărbători fericite, prieteni!
 43. Te felicit sincer cu prilejul Sfântului Nicolae. Fie ca el să te ajute în toate, să începi noi proiecte și să le închei cu succes pe cele în derulare. Îți doresc multă hotărâre și perseverență. Lasă îngerii păzitori să te însoțească mereu și să te ajute să învingi orice frică. Îți doresc multă bucurie și optimism!
 44. În această minunată, luminoasă şi memorabilă sărbătoare, Sfântul Nicolae, una, dar cea mai prețuită, mult așteptată, aparent nerealizabilă, dorință nerostită, se va împlini.
 45. Din suflet felicit pe toată lumea cu Ziua Sfântului Nicolae Făcătorul de Minuni! Fie ca această sărbătoare să ne insufle iubire și să inspire fapte bune și milă, să ne dea credință în împlinirea celor mai prețuite dorințe ale noastre. Domnul să vină în fiecare casă și să ne umple inimile de bucurie prin rugăciunile Sfântului Nicolae.
 46. Sf. Nicolae este ocrotitorul copiilor și oamenilor nevoiași. Această zi frumoasă de decembrie ne amintește de bunăvoința sufletească. Nicolae Făcătorul de Minuni va face cadouri copiilor și le va împărți dulciuri, iar celor maturi le va dărui bucurie și credință în povestea care atât de mult lipsește în viața noastră. Ziua Sf. Nicolae este una dintre cele mai luminate și mult așteptate sărbători pentru poporul ortodox. Deshideți ușile spre o viață fericită și senină!
 47. Nicolae Făcătorul de Minuni este recunoscut drept sfânt. Ce înseamnă asta? În această zi să-ți luminezi cele mai frumoase speranțe. Roagă-te cu recunoștință pentru ceea ce deja s-a împlinit. Îți doresc să primești cadouri minunate cât mai des!
 48. Fie ca Sfântul Nicolae Făcătorul de Minuni să-ți audă în această zi toate dorințele, să-ți încălzească sufletul, să-ți insufle speranță. Inima ta se va deschide astăzi pentru bucurie nesfârșită, dragoste adevărată și clipe minunate. Să ai parte numai de bine!
 49. Sfântul Nicolae bate la ușă! Felicitări! Sper că ai fost cuminte tot anul. Uită-te mai repede în ciorapul de sărbătoare! Cu siguranță vei găsi acolo cadouri! Îți doresc să ai o seară de poveste, zâmbete și multă veselie! Fie ca fericirea și sănătatea să nu iasă din casa ta, iar în drumul pe succes, să fii mereu ocrotit/ă de Sfântul Nicolae Făcător de Minuni!
 50. E iarnă și ne cuprinde spiritul sărbătorilor, sufletul așteaptă minuni. Sfântul Nicolae Făcătorul de minuni știe cum să te impresioneze. În această zi rece, verifică cât de fierbinte îți este inima ta. Deschide-o în fața magiei! Sărbători fericite!

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: