Decorarea unei case, sau în special unui apartament, poate deveni copleșitoare atât timp cât nu găsești inspirația de care ai nevoie. Va trebui să scoți la iveală acea parte creativă care iți va face viața mai ușoară. Ei bine, pentru acest lucru sunt aici. Vreau ca la finalul acestui articol să găsești articolele de care ai nevoie pentru a obține un rezultat elegant și demn de o revistă. Mi-am dat seama că decorarea la prețuri mici, în timp ce păstrezi totuși eleganța, poate deveni o acțiune necomplicată atât timp cât ești plin de resurse și creativitate.

Un apartament aglomerat nu va fi niciodată un spațiu îngrijit, așa că, personal, am învățat să caut mobilier care să aibă suficient spațiu de depozitare cum ar fi această masă de cafea în stil scandinav care are și un spațiu de depozitare pentru a strânge lucrurile de care ai nevoie.

Decorul pentru locuințe poate fi realizat cu siguranță și la prețuri mai mici de la magazinele potrivite.

În continuare iți prezentăm 5 sfaturi despre cum să-ți decorezi apartamentul la prețuri accesibile și într-un mod cât mai elegant :

  1. Poți cumpăra mobilier cu spațiu de depozitare.

Rama patului meu de depozitare mi-a salvat viața. Am accesat magazinul online și am găsit un pat modern cu iluminare și suficient spațiu de depozitare la un preț sub 2000 lei . Să spun doar că un pat care creează spațiu de depozitare a fost foarte necesar, având în vedere lipsa de spațiu din micul meu dormitor. Și nu m-am oprit aici. Masa mea de cafea are suficient spațiu de depozitare și poate să-mi stocheze păturile, cărțile cât și diferite echipamente care se mai găsesc prin casă.

Citește și :   100 de chestii pe care le iubesc

Este mult mai ușor să-ți păstrezi apartamentul îngrijit dacă iți ascunzi toate lucrurile de care nu ai nevoie într-o piesă elegantă de mobilier. Oricine locuiește într-un spațiu mic ar trebui să cumpere piese multifuncționale, precum paturi care iți pot dubla spațiu de depozitare și mese pliabile pentru a stoca obiecte aleatorii. Acestea sunt necesare într-un apartament pentru a nu crea sentimentul de aglomerație.

  • Folosește oglinzi mari.

Dacă ar fi să învestești într-un singur lucru, acesta este cu siguranță o oglindă mare. Unul dintre aceste tipuri de oglinzi de la Biano se poate dovedi perfect atunci când vrei ca apartamentul tău să pară mai mare în timp ce vei câștiga o piesă de artă în locuința ta.

O oglindă freestanding este adesea geometrică, modernă și abstractă. Decorarea apartamentului înseamnă să alegi, printre altele, și elemente precum o oglindă de lux. Deoarece această oglindă modernă poate suplini un obiect de artă și va face ca spațiul tău să pară de două ori mai mare. Nu trebuie să te simți vinovat cheltuind bani pentru asta.

  • Cumpără decorațiuni de dimensiuni mici.

O mulțime de magazine vând mobilier, decorațiuni de dimensiuni reduse. De exemplu, majoritatea produselor pe care le-am văzut au fost prea mari pentru spațiul meu, dar atunci când faci cumpărături, vei găsi și magazine care vând mobilier, decorațiuni de dimensiuni reduse cum ar fi Litere Decorative, Bibelouri, Opritoare de cărți, etc.

Gândind pozitiv, mobilierul la scară mai mică este de obicei mai ieftin.

  • Folosește tapet pentru a decora pereții.

Tapetul de perete este soluție care iți poate ușura munca și cu ajutorul căruia vei crea un spațiu cu adevărat mirific.

Citește și :   Scrisoare deschisă iubitului meu

Acesta este foarte ușor de lipit pe perete (și sunt ușor de îndepărtat, de asemenea) . Îmi plac tapeturile cu temă legată de natură, deoarece design-ul acestora creează artă, sunt la modă și sunt frumoase, țin pasul cu tendințele și creează un aer de eleganță. Totodată îmi place și aspectul unui perete de tip Monument Valley Rebel Walls deoarece acesta m-ar binedispune în fiecare dimineață. De cele mai multe ori, costă destul de puțin pentru a decora un perete întreg în apartamentul vostru folosind tapeturile de perete. 

  • Nu subestima decorul DIY

Cel mai ieftin mod de a decora este atunci când devii creativ. Cumpără vopsea și încearcă să faci ceva cu ea în loc să ieși și să cumperi lucruri. Rafturile suspendate sunt obiecte pe care le poți face și singur. Poți utiliza lăzi vechi de vin din lemn pe care apoi să le vopsești. Dacă ai terminat, te poți apuca să confecționezi coșuri. Iar rafturile pentru cărți create din două cărămizi pictate sunt într-adevăr unice. Fii creativ, pentru că astfel vei economisi timp și bani!

  • Foloseste corpuri de iluminat din lemn

Corpurile de iluminat din lemn devin din ce în ce mai populare în casele și afacerile moderne. Aceste piese unice de mobilier oferă un aspect rustic, natural, care este atât plăcut din punct de vedere estetic, cât și eficient din punct de vedere energetic. Candelabrele din lemn sunt deosebit de căutate, deoarece pot oferi o atmosferă caldă și primitoare oricărei încăperi. Fie că sunteți în căutarea unui centru elegant sau a unei surse de lumină ambientală, corpurile de iluminat din lemn au ceva de oferit tuturor.
Te invităm să alegi corpuri de iluminat din lemn din gama largă de produse marca Wooden Lamp Design.

Similare

2 thoughts on “Cum poți să-ți decorezi apartamentul

  1. Interesanta ideea de a folosi oglinzi mari in casa, iti ofera senzatia de spatiu mai mare, este o investitie buna de luat in considerare, multumesc pentru informatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: