De la fetișcane și până la femeia fatală , astăzi este imposibil să ne închipuim vreo garderobă fără faimosul pantalon. Oricine are, obligatoriu o pereche de blugi! Este elementul de bază în orice ținută , șic sau casual, de zi sau de seară.

Blugii sunt a doua piele, se mulează pe corp șlefuind formele-ascund eventualele depuneri de grăsime, adaugă acolo unde e nevoie, și prin structura lor, oferă fermitate rotunjimilor , care câștigă astfel senzualitate. În sfârșit, dacă ți se potrivesc, nu îi evita: îți fac fesele frumoase.

Blugii sunt “făcuți” pe tine și, cu unele excepții nu se împrumută. Atenție : în materie de “denim” , nu te baza pe garderobă prietenei tale. Dacă o pereche îi vine divin unei prietene, nu înseamnă că ție îți va veni la fel, și invers, perechea ce te face pe tine o”bombă” pe o altă persoană o poate face să pară aiurea. Așa că, analizează-ți curbele cu luciditate și, în funcție de conformația ta, ține cont de următoarele sfaturi ( cu exemple din rândul unor adepte”de top”ale blugilor) :

1. Dacă ai șoldurile mai late și abdomenul plat, recurge la niște blugi cu talie joasă, măgulitori pentru silueta ta. Dacă ai un pic de burtă, e de preferat o talie ușor mai înaltă. În orice caz, alege-i evazați jos, ca să nu arăți ca o sticlă de Orangina. Ia-o ca exemplu pe Jeniffer Lopez.

Jennifer-Lopez-in-Tight-Jeans--36


2. Dacă n-ai picioarele atât de lungi pe cât ți-ai dori, încearcă să găsești unii stil boot cut , ușor evazați în partea de jos, te vor face să pari mai înaltă. Dacă totuși preferi o formă verticală, alege blugi drepți. Evită cu orice preț blugii prea largi pe picior. Și poartă tocuri joase. Ia exemplu pe Penelope Cruz.

Citește și :   De ce ne pierdem prietenii?
pene


3. Dacă ai un corp lipsit de curbe, i-ați o pereche slim pe care s-o porți cu niște balerini. Da nu, poți opta pentru o pereche cu talie joasă, drepți pe picior, sau boot cut. Buzunarele mari din spate îți vor pune fesele în valoare. În schimb , evită blugii prea strâmți.

msd


4. Dacă ai un fund mic, alege mai degrabă o croială largă, cel puțin în partea de sus, și evită ca buzunarele de la spate să fie depărtate, vor atrage prea mult atenția asupra feselor. Exemplu-Liv Tyler.

sde


5. Dacă ai burtă, evită pantalonii cu talie joasă, care-ți vor lăsa abdomenul să se reverse ca o mică geamandură, ceea ce nu-i deloc grațios. Ia-ți o pereche cu talie mai înaltă, ca să-i poți strânge mijlocul cu o centură lată. Exemplu-Beyonce Knowles.

sden

Trucuri în blugi
Spăla-i întotdeauna pe dos, pentru că-și păstrează mai bine culorile.
Nu-i spăla niciodată la o temperatură mai mare de 40°C.
Pentru a îndepărta cutele după spălare, fără a fi nevoită să recurgi la fierul de călcat, pune-i pentru o noapte sub salteaua care dormi.

Similare

One thought on “Cum să arăți bine în blugi

  1. Util articol. Veșnica problemă a mea cu blugii și burta cu toane, care când e slim, când e rebelă. Așadar, mai multe perechi de blugi de avut și problema va fi rezolvată 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: