1) Vezi dacă face favoruri pentru tine.
Îți aduce cafeaua? Te conduce până acasă? Sunt șanse ca respectiva persoana să nu facă acest lucru doar din bunătatea inimii sale ci poate să fie atrasă de tine și să vrea ceva de la tine , nu doar un simplu “mulțumesc” pentru toate lucrurile frumoase pe care le face pentru tine.

2) Vezi dacă caută orice scuză pentru a fi în jurul tău.
Dacă e mereu în jurul și găsește modalități de a fii cât mai aproape de tine și de a fi în prezența ta mai tot timpul, atunci probabil respectiva persoana este atrasă de tine.

3) Vezi dacă flirteaza cu tine.
Un tip nu ar flirta cu o fată de care nu este atras . În cazul în care un tip flirtează cu tine, atunci probabil face asta pentru a vedea dacă sentimentele sunt reciproce. Aparent inofensiv flirtul poate masca frica de a fi respins ,dacă el ar fi fost să te întrebe dacă vrei să ieșiți pe afară pur și simplu. Vezi dacă e jucăuș în jurul tău, dacă te tachinează și dacă îi place să te facă să râzi.
Doar asigură-te că el nu e genul de om care flirtează cu fiecare fată pe care o vede. Dacă e un flirt cronic și ăsta e doar felul lui de a vorbi cu fetele, atunci asta nu poate însemna la fel de mult ca și în cazul în care ar fi flirtat doar cu tine.

4) Vezi dacă  devine gelos atunci când ești cu alți tipi.
Ai observat nefericire în el, dacă te duci la o cafea sau masa de prânz, cu un coleg de sex masculin? Gelozia lui nu poate ieși în modul cel mai evident, dar dacă e cu adevărat gelos pe tine și pe un alt tip, el va atrage atenția asupra faptului că îeși cu un alt tip sau o să acționeze la distanță suplimentar, atunci când faci planuri cu un alt tip.
Fiecare tip este diferit în ceea ce privește modul în care demonstrează că e gelos, dar dacă îți dai seama că e gelos pe tine, atunci înseamnă că acesta este atras de tine.

Citește și :   Vreau să simți dragostea adevărată

5) Vezi dacă acționează ca un gentleman în jurul tău.
Dacă el are ușile deschise pentru tine, scoate scaunul înainte ca să stai jos, îți oferă haina lui, și face diverse lucruri manierate și cavalerești în jurul tău, atunci da, există o mare șansă ca acesta să fie atras de tine și să vrea ceva mai mult. Doar asigură-te că el nu acționează așa de manierat in fața tuturor fetelor.

6) Vezi dacă îl poți observa atunci când se uită la tine.
În cazul în care este atras de tine, atunci sunt șanse să îl poți prinde uitându-se la tine din cealaltă parte a camerei.

7) Vezi dacă fața lui se “deschide”, atunci când vorbește cu tine.
Vezi dacă buzele sunt ușor despărțite. Acesta este un semn clasic de atracție. Dacă el este atras de tine, buzele se vor despărți un pic, atunci când aveți un contact vizual, sau atunci când vorbești. Verifică dacă sprâncenele sunt un pic ridicate, atunci când vorbiți unul cu celalalt. Toate acestea sunt semne că fața lui se deschide atunci când sunteți împreună pentru că e într-adevăr atras de tine .

8) Vezi dacă întreabă de tine.
Ai auzit de la prietenii tăi că întreabă de tine ? Te-a întrebat dacă ai iubit? Dacă este așa, atunci el cu siguranță este atras de tine.

9) Vezi dacă își deschide sufletul în fața ta.
Dacă este atras de tine, atunci el poate să-ți dezvăluie unele lucruri personale pe care în mod normal, nu le spune nimănui. Acest lucru se datorează faptului că el vrea să te cunoască și vrea să-l cunoști și tu la rândul tău. Dacă spune ceva de genul: “Eu nu am spus nimănui despre asta înainte ” asta din cauza că este într-adevăr atras de tine si vrea să știi cât mai multe despre el.

Citește și :   Scrisoare deschisă iubitului meu

10) Vezi dacă râde fără motiv, atunci când este în jurul tău.
Dacă te place, atunci va râde cu siguranță mai des doar pentru că va fi încântat să fie în jurul tău. S-ar putea spune ceva care este abia amuzant și el să izbunească în răs, sau s-ar putea spune chiar ceva care nu a fost menit să fie luat ca ceva amuzant și ar putea începe să râdă doar pentru că este nervos. Acestea sunt toate semnele că este atras de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: