Filme de dragoste – TOP 100+ filme de dragoste de vazut in doi

Filme de dragoste de văzut in doi

Iată o listă cu filme de dragoste potrivite pentru a fi vizionate în doi. Aceste filme acoperă o varietate de stiluri și emoții, de la comediile romantice la dramele mai profunde. Asigurați-vă că alegeți filme care se potrivesc gusturilor voastre și să vă bucurați de timpul petrecut împreună:

 • The Notebook (2004) – Un clasic al genului, această dramă romantică explorează povestea de dragoste a două persoane pe parcursul a mai multor decenii.
filme de dragoste de vazut in doi
filme de dragoste de vazut in doi – The Notebook
 • Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) – O poveste complexă și inovatoare despre un cuplu care încearcă să șteargă amintirile dureroase din relația lor.
 • La La Land (2016) – Un musical romantic despre doi artiști care își urmăresc visele în Los Angeles, cu o poveste de dragoste interconectată.
 • Pride and Prejudice (2005) – O adaptare modernă a romanului clasic al lui Jane Austen, care prezintă dilemele și intrigile romantice ale personajelor.
 • 500 Days of Summer (2009) – O poveste non-lineară despre o relație care evoluează în diferite direcții, explorând realitățile dragostei moderne.
 • Before Sunrise (1995) și continuările sale – Această serie de filme explorează întâlnirile și conversațiile dintre doi străini care se întâlnesc într-un tren și decid să petreacă timp împreună în Viena.
Before Sunrise Loveisaname
 • Amélie (2001) – O poveste plină de farmec despre o tânără femeie care își găsește plăcerea în a face bine altora, dar care își caută propriul sens al dragostei.
 • The Fault in Our Stars (2014) – Bazat pe romanul lui John Green, acest film explorează povestea de dragoste dintre doi adolescenți cu afecțiuni medicale serioase.
The Fault in Our Stars Loveisaname
 • Silver Linings Playbook (2012) – O comedie romantică care tratează subiecte mai serioase, urmărind doi oameni care se ajută reciproc să-și depășească provocările personale.
 • The Princess Bride (1987) – O combinație de fantezie și comedie romantică, acest film spune povestea unui prinț și a unei prințese care încearcă să-și salveze dragostea într-o lume plină de aventuri.
 • About Time (2013) – Un film despre călătoria în timp și despre cum un tânăr bărbat încearcă să-și găsească dragostea adevărată.
About Time Loveisaname
 • Her (2013) – O dramă SF despre un bărbat care se îndrăgostește de un sistem de operare avansat cu inteligență artificială.
 • Crazy Rich Asians (2018) – O comedie romantică despre o femeie americană de origine asiatică care își întâlnește familia bogată din Singapore.
 • The Time Traveler’s Wife (2009) – Bazat pe romanul cu același nume, acest film explorează povestea unui bărbat care călătorește în timp involuntar și povestea de dragoste cu soția sa.
The Time Traveler's Wife Loveisaname
 • Before Midnight (2013) – A treia parte a seriei “Before Sunrise,” acest film explorează continuarea poveștii de dragoste dintre cei doi protagoniști.

Filme de dragoste adolescenți – Filme de dragoste de vazut in doi

Lista cu 10 filme de dragoste pentru adolescenți care nu se regăsesc în lista anterioară:

 • To All the Boys I’ve Loved Before (2018) – O comedie romantică despre o fată care trimite scrisori secrete către toți băieții de care a fost îndrăgostită, dar care ajung să fie dezvăluite.
To All the Boys I've Loved Before Loveisaname
 • The Kissing Booth (2018) – Povestea unei adolescente care începe să se îndrăgostească de fratele cel mai mare al celui mai bun prieten al ei, ceea ce duce la situații complicate.
 • Love, Simon (2018) – Un adolescent își ascunde orientarea sexuală de prieteni și familie, dar în secret începe o corespondență cu alt coleg gay anonim.
 • Me and Earl and the Dying Girl (2015) – Un adolescent se împrietenește cu o fată diagnosticată cu cancer, ceea ce schimbă amândoi viețile în moduri surprinzătoare.
 • The Spectacular Now (2013) – Povestea unui adolescent popular și fetei introvertite care formează o legătură neașteptată în timpul anului lor de absolvire.
The Spectacular Now Loveisaname
 • Everything, Everything (2017) – O fată tânără care trăiește izolată din cauza alergiei severe la tot ceea ce este în afara casei sale începe o relație cu vecinul său.
 • The Fault in Our Stars (2014) – Am menționat acest film în lista anterioară, dar este o alegere excelentă pentru adolescenți datorită poveștii sale sensibile și romantice.
 • Paper Towns (2015) – Bazat pe un roman de John Green, acest film urmărește aventurile unui băiat care încearcă să găsească fata pe care a iubit-o în secret, după ce aceasta dispare misterios.
 • If I Stay (2014) – O fată rămâne în comă după un accident și își revizuiește viața și relația sa cu iubitul ei în timp ce ia o decizie crucială.
 • 10 Things I Hate About You (1999) – O adaptare modernă a piesei lui Shakespeare, “The Taming of the Shrew,” această comedie romantică se învârte în jurul eforturilor unui băiat de a-și cuceri colega.
10 Things I Hate About You Loveisaname

Filme de dragoste Subtitrate in română – filme de dragoste de vazut in doi

Asigurați-vă că alegeți filme care corespund gusturilor voastre și vă bucurați de aceste povești de dragoste adolescenți captivante! listă cu filme de dragoste subtitrate în română :

 1. Before We Go (2014) – Un bărbat și o femeie se întâlnesc întâmplător în timpul nopții și petrec timp împreună în oraș, dezvăluind secrete și dezvoltând o conexiune specială.
 2. A Walk to Remember (2002) – O poveste emoționantă despre un băiat rebel și o fată credincioasă care dezvoltă o relație profundă, schimbându-și viețile în moduri semnificative.
A Walk to Remember ( Loveisaname
 • The Best of Me (2014) – Bazat pe un roman al lui Nicholas Sparks, acest film urmărește reuniunea a doi foști iubiți din copilărie, care se reîntâlnesc după ani de despărțire.
 • Midnight Sun (2018) – O fată tânără cu o afecțiune rară care o face să fie sensibilă la lumina soarelui se îndrăgostește de un băiat care o descoperă în timpul nopții.
 • The Space Between Us (2017) – Un băiat născut pe Marte călătorește pe Pământ pentru a-și căuta tatăl biologic și se îndrăgostește de o fată de aici în proces.
 • The Sun Is Also a Star (2019) – Două personaje se întâlnesc și se îndrăgostesc în timpul unei zile pline de coincidențe și evenimente neașteptate.
The Sun Is Also a Star Loveisaname
 • The Longest Ride (2015) – Inspirat dintr-un alt roman al lui Nicholas Sparks, filmul prezintă două povești de dragoste paralele, cu legături surprinzătoare.
 • Five Feet Apart (2019) – Doi adolescenți cu fibroză chistică se îndrăgostesc, dar trebuie să țină o anumită distanță pentru a evita complicațiile medicale.
Five Feet Apart Loveisaname
Five Feet Apart Loveisaname
 • Flipped (2010) – Povestea unor vecini care cresc și își schimbă perspectiva asupra vieții și a dragostei pe parcursul mai multor ani.
 • The Age of Adaline (2015) – O femeie încetează să îmbătrânească după un accident și trăiește o viață singuratică până când întâlnește un bărbat care îi schimbă percepția asupra dragostei.
The Age of Adaline Loveisaname

Cele mai bune filme de dragoste – filme de dragoste de vazut in doi

Aceste filme oferă perspective unice și emoționante asupra dragostei și pot aduce noi dimensiuni experienței voastre cinematografice. Iată o listă cu zece filme de dragoste de calitate care nu au fost menționate în listele anterioare și care merită să fie luate în considerare :

Brokeback Mountain (2005) – O poveste profundă despre dragoste și restricțiile societății, urmărind relația complicată dintre doi bărbați în Vestul sălbatic american.

Blue Valentine (2010) – Un film realist și emoționant care explorează începuturile și declinul unei relații de dragoste.

Like Crazy (2011) – O poveste tulburătoare despre doi tineri care se îndrăgostesc, dar care se confruntă cu obstacole mari când una dintre ei este expulzată din țară.

Carol (2015) – Bazat pe romanul lui Patricia Highsmith, acest film prezintă povestea unei femei mai în vârstă care se îndrăgostește de o tânără fotografă.

In the Mood for Love (2000) – Un film poetic și artistic care explorează conexiunea subtilă dintre doi vecini care descoperă că partenerii lor au o aventură.

Eternal Love of Dream (Three Lives, Three Worlds: The Pillow Book) (2020) – Un film chinezesc bazat pe romanul omonim care explorează o poveste de dragoste epică și supranaturală.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind loveisaname

One Day (2011) – O dramă romantică care urmărește viața a doi prieteni pe parcursul aceluiași zile de 15 iulie, timp de mai mulți ani.

Atonement (2007) – Inspirat din romanul lui Ian McEwan, acest film prezintă povestea unei erori devastatoare care îi afectează pe cei doi protagoniști și pe familia lor.

Atonement Loveisaname

The Theory of Everything (2014) – O dramă biografică care explorează viața lui Stephen Hawking și relația sa cu prima sa soție, Jane.

Amour (2012) – O dramă profundă care explorează legătura și iubirea dintre un cuplu în vârstă în fața provocărilor de sănătate.

Filme de dragoste de văzut in doi

Aceste filme aduc elemente unice și povești captivante în sfera dragostei și relațiilor umane.

 • In the Mood for Love (2000) – Un film poetic regizat de Wong Kar-wai, care explorează conexiunea subtilă dintre doi vecini căsătoriți care descoperă că partenerii lor au o aventură.
 • Atonement (2007) – Inspirat din romanul lui Ian McEwan, acest film prezintă povestea unei erori devastatoare care îi afectează pe cei doi protagoniști și pe familia lor.
 • The Theory of Everything (2014) – O dramă biografică care explorează viața lui Stephen Hawking și relația sa cu prima sa soție, Jane.
 • Amour (2012) – Un film intens și profund regizat de Michael Haneke, care explorează legătura și iubirea dintre un cuplu în vârstă în fața provocărilor de sănătate.
 • In the Realm of the Senses (1976) – O dramă erotică și provocatoare care explorează relația pasională și obsesivă dintre un bărbat și o femeie în Japonia anilor 1930.
 • In Your Eyes (2014) – Două persoane aflate în locuri diferite încep să simtă și să vadă lumea prin ochii celuilalt, dezvoltând o legătură profundă.
 • The Big Sick (2017) – Bazat pe povestea reală a cuplului scenarist, filmul urmărește o relație complicată care se dezvoltă când o fată își pierde cunoștința și este internată în spital.

Filme de dragoste anii 80-90

 • Dirty Dancing (1987) – O poveste de dragoste pasională dintre o fată tânără și un dansator profesionist în timpul unui sejur de vară la un complex de dans.
 • Ghost (1990) – Un film în care un bărbat este ucis într-un atac și încearcă să-și protejeze iubita în starea sa de fantomă.
 • Pretty Woman (1990) – Un magnat de afaceri și o prostituată formează o conexiune neașteptată în această poveste modernă de Cenușăreasa.
Pretty Woman Loveisaname
 • Sleepless in Seattle (1993) – Un bărbat și o femeie încep să se îndrăgostească unul de celălalt după ce ea îl aude la radio într-o emisiune despre oamenii singuri.
 • Titanic (1997) – O dramă romantică care prezintă povestea de dragoste dintre un pasager sărac și o femeie bogată în timpul tragicului naufragiu al navei Titanic.
 • Four Weddings and a Funeral (1994) – O comedie romantică britanică care urmărește grupul de prieteni al unui bărbat pe parcursul a patru nunți și unei înmormântări.
 • Notting Hill (1999) – Un film despre un proprietar de librărie și o celebră actriță de film care încep o relație neașteptată în cartierul Notting Hill din Londra.
Notting Hill Loveisaname
 • Groundhog Day (1993) – O comedie romantică în care un bărbat este prins în aceeași zi repetată și încearcă să cucerească inima colegei sale de muncă.
 • My Best Friend’s Wedding (1997) – O femeie încearcă să-și recâștige fostul iubit înainte ca acesta să se căsătorească, dar descoperă că se simte atrasă de cel mai bun prieten al său.
My Best Friend's Wedding Loveisaname

Top 50 filme de dragoste. Filme de dragoste de vazut in doi

 • Gone with the Wind (1939)
 • Roman Holiday (1953)
 • Breakfast at Tiffany’s (1961)
 • An Officer and a Gentleman (1982)
 • Say Anything… (1989)
 • When Harry Met Sally… (1989)
 • Edward Scissorhands (1990)
 • Ghost (1990)
 • Pretty Woman (1990)
 • Sleepless in Seattle (1993)
 • True Lies (1994)
 • Before Sunrise (1995)
 • Notting Hill (1999)
 • Shakespeare in Love (1998)
 • Eyes Wide Shut (1999)
 • The Notebook (2004)
 • Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
 • Pride & Prejudice (2005)
 • Atonement (2007)
 • The Holiday (2006)
 • 500 Days of Summer (2009)
 • The Proposal (2009)
 • Crazy, Stupid, Love. (2011)
 • Silver Linings Playbook (2012)
 • The Fault in Our Stars (2014)
 • The Longest Ride (2015)
 • La La Land (2016)
 • The Shape of Water (2017)
 • Call Me by Your Name (2017)
 • Crazy Rich Asians (2018)
 • To All the Boys I’ve Loved Before (2018)
 • Aladdin (2019)
 • After (2019)
 • Last Christmas (2019)
 • Little Women (2019)
 • Emma. (2020)
 • Palm Springs (2020)
 • Chemical Hearts (2020)
 • The Half of It (2020)
 • All the Bright Places (2020)
 • The Photograph (2020)
 • Words on Bathroom Walls (2020)
 • The Kissing Booth (2018)
 • After We Collided (2020)
 • The Sun Is Also a Star (2019)
 • Love, Simon (2018)
 • The Space Between Us (2017)
 • Five Feet Apart (2019)
 • The Perfect Date (2019)
 • Chemical Hearts (2020)

Cele mai bune filme de dragoste online subtitrate in romana

About Time (2013) – Un tânăr descoperă că poate călători în timp și încearcă să-și găsească dragostea adevărată în această comedie romantică.

The Spectacular Now (2013) – Povestea relației dintre un adolescent popular și o fată introvertită în timpul anului de absolvire al liceului.

One Day (2011) – O dramă romantică ce urmărește viața a doi prieteni în ziua de 15 iulie, pe parcursul mai multor ani.

If I Stay (2014) – O fată ajunge în comă după un accident și își revizuiește viața și iubirea ei în timp ce ia o decizie crucială.

If I Stay (2014) Loveisaname

The Vow (2012) – Bazat pe o poveste reală, filmul prezintă lupta unui bărbat pentru a-și reconstrui relația cu soția sa după ce ea își pierde memoria într-un accident.

The Vow Loveisaname

The Space Between Us (2017) – Un adolescent născut pe Marte călătorește pe Pământ și se îndrăgostește de o fată de aici în această aventură romantică și științifico-fantastică.

The Perfect Date (2019) – Un adolescent începe să ofere servicii de escortă în funcție de preferințele clienților săi pentru a-și strânge bani pentru facultate, dar descoperă mai multe despre el însuși în acest proces.

The Perfect Date Loveisaname

Vă puteți bucura de aceste filme în timpul liber și vă puteți bucura de poveștile lor de dragoste captivante.

Scroll to Top