Iertarea mă ajută să creez un viitor mai bun.

Iertarea este pentru mulți ceva complicat și le stârnește confuzii, dar ține minte că există o diferență între iertare și acceptare. A ierta pe cineva nu înseamnă că îi accepți comportamentul! Actul iertării se petrece în mintea ta. Nu are nimic de-a face cu cealaltă persoană. Realitatea adevăratei iertări stă în a te elibera de durere.

De asemenea, a ierta nu e totuna cu a tolera în viața ta comportamentele sau acțiunile dureroase ale altcuiva. Uneori, cel mai iubitor lucru pe care-l poți face este să iei atitudine și să stabilești limite sănătoase – nu doar pentru tine, ci și spre binele celuilalt.

Indiferent de motivele pentru care ai sentimente de amărăciune și ți-e greu să ierți, le poți depăși. Ai posibilitatea de a alege. Poți alege să rămâi împotmolit și plin de resentimente sau îți poti face un bine iertând în mod conștient cele întâmplate în trecut, lăsându-le să plece, după care îți vezi de drum înspre crearea unei vieți fericite și împlinite. Ai libertatea de a face din viața ta orice îți dorești – pentru că ai libertatea de a alege.

1 thought on “Iertarea mă ajută să creez un viitor mai bun.”

  1. Libertatea de a alege este extrem de relativa si incerta, când nu-ti cunosti originea, identitatea si scopul trecerii prin aceasta dimensiune 3D, mai cu seama când esti singur, în noapte, fara repere, la intersectia drumurilor vietii cu prea multe optiuni.
    O noapte binecuvântata sublima, învesmântata în pace, odihna si Lumina Divina, draga Elena !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top