Prieteniile pot fi cele mai durabile și importante relații ale noastre. Putem trăi fără partener de viață. Putem trăi fără familie, dar majoritatea nu putem trăi fericiți fără prieteni. Cred că ne alegem părinții înainte de a ne naște pe această planetă, dar prietenii ni-i alegem într-un mod mult mai conștient.

Prietenii sunt o extensie sau un înlocuitor pentru familie. În fiecare dintre noi există nevoia uriașă de a împărtășii cu alții experiențe de viață. Nu doar că putem învăța multe despre alții atunci când ne implicăm într-o relație de prietenie, ci descoperim multe și despre noi înșine. Aceste prietenii sunt o oglindă a stimei de sine, a prețului pe care-l punem pe noi. Ne oferă prilejul perfect de a ne uita la noi și de a vedea care sunt zonele în care trebuie să evoluăm.

Când legătura dintre prieteni devine încordată, ni se activează mesajele negative din copilărie. Așa că e momentul pentru o curățenie mentală. A face curat în propria minte după o viață de mesaje negative seamănă cu un program nutrițional bun după o viață de mâncare nesănătoasă. Pe măsură ce-ți schimbi alimentația, corpul se va debarasa de unele reziduri toxice și poate că o să te simți chiar mai rău o zi, două. Dar vei reuși. Știu că poți!

Citește și :   Sunt deschis și receptiv la tot binele

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: