Vreau să ajut la făurirea unei lumi în care e sigur să ne iubim unii pe alții, o lume în care ne putem exprima așa cum suntem, putem fi iubiți și acceptați de oamenii din jurul nostru fără critici, fără să fim judecați, fără preconcepții.

Iubirea începe acasă. Biblia spune: „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți.“ De prea multe ori, uităm chiar ultimele cuvinte din această sintagmă: „ca pe tine însuți“. Chiar nu putem iubi pe nimeni dacă dragostea nu începe în interiorul nostru. Dragostea de sine este cel mai important dar pe care ni-1 putem oferi: când ne iubim așa cum suntem, nu ne vom răni și nu vom răni nici pe altcineva. Dacă ar exista pace interioară, nu ar mai fi războaie, nici găști de mafioți, nici teroriști, nici oameni fără adăpost. Nu ar mai exista nici boli, nici SIDA, nici cancer, nici sărăcie, nici foamete.

Așa că, pentru mine, aceasta este rețeta păcii în lume: să fim împăcați cu noi înșine. Pace, înțelegere, compasiune, iertare și, cel mai important, dragoste. Avem în noi Puterea de a face aceste schimbări!

Citește și :   SUNT DISPUS SĂ ÎNCEP

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: