Imaginează-te stând în picioare într-un loc cât se poate de sigur. Renunță la poveri, la durere, la teamă. Des-prinde-te de vechile tipare negative și dependențe. Vezi cum cad departe de tine. Apoi, imaginează-ți că te afli în spațiul tău de siguranță, cu brațele larg deschise, spunând „Sunt deschis și receptiv, dispus să declari ceea ce dorești pentru tine, nu ceea ce nu dorești. Vizualizează cum ești întreg, sănătos, împăcat. Imaginează-te plin de iubire.

În acest spațiu, simte legăturile cu alți oameni din lume. Fie ca dragostea din tine să meargă de la inimă la inimă. Pe măsură ce dragostea pornește dinspre tine fii conștient că ți se va întoarce înmulțită. Trimite gânduri de mângâiere către toate lumea, știind că aceste gânduri se întorc la tine.

Pe această planetă, putem fi într-un cerc de ură într-unul de iubire și vindecare. Aleg să fiu într-un cerc de iubire. îmi dau seama că toți dorim aceleași lucruri; să fim împăcați și în siguranță și să ne putem exprima creativitatea în maniere care să ne împlinească.

Vezi cum lumea devine un extraordinar cerc de iubire. Și așa și este.

Citește și :   Sunt deja o persoană frumoasă și plină de succes

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: