Deschide-ţi inima! Rămâi concentrat pe propria persoană şi iubeşte-te. Acceptă că eşti intr-adevăr o expresie Divină şi magnifică a vieţii. Indiferent ce se intămplă in jurul tău, ai propriul echilibru interior. Ai dreptul la propriile sentimente. Ai dreptul la propriile păreri. Chiar aşa este.

Lucrează la iubirea de sine! Străduieşte-te să-ti deschizi inima. Uneori, este înfricoşător să faci asta, pentru că răspunsurile pe care le vei găsi în interiorul tău pot să fie total diferite de ceea ce vor prietenii tăi să faci.

Însă ştii in adâncul inimii ce e bine pentru tine. Şi, dacă urmezi această înţelepciune interioară, esti împăcat cu propria persoană. Ajută-te să iei deciziile corecte pentru tine. Când te afli în cumpănă, întreabă-te: „imi ascult inima? Este aceasta o decizie plină de iubire? Este aceasta bine pentru mine acum?” Decizia pe care o iei mai târziu — peste o zi, o săptămână, o lună s-ar putea să nu mai fie cea corectă si, ca urmare, o poţi schimba. Întreabă-te mereu: „Este asta bine pentru mine?” Apoi spune: „Mă iubesc și iau deciziile corecte.”

Citește și :   Îmi acord timpul de care am nevoie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: