Pacatele in dragoste sunt trădarea şi minciuna

Pacatele in dragoste sunt tradarea si minciuna

Dragostea – Subiectul despre care pot spune că vorbesc ca şi protagonist al iubirii ce o port prietenei mele. Sentimentul care apare şi schimbă lumea , sentimentul care a rămas o enigmă din punct de vedere ştiinţific , sentimentul care are puterea uimitoare de a schimba persoanele, este prezent in ziua de azi ca un factor principal care alcătuieste această lume.
Dragostea apare , in viaţa de zi cu zi , in diferite feluri. Astfel , iubirea vine şi ne defineşte ca oameni , ne intăreşte caracterul odată cu momentele dificile prin care trecem , ne invaţă a medita spre rezolvarea unei probleme, ne invaţă să fim mai buni . Dragostea imblânzeşte până şi pe cea mai rea persoană.

Acest sentiment , despre care se vorbeşte atât de mult , apare , mai devreme sau mai târziu şi ca factor definitoriu a ceea ce vrem să facem cu adevarat in viaţă şi anume cu cine alegem să ne petrecem restul vieţii şi ce anume am vrea să realizăm.
Toate planurile le facem in funcţie de cum vrea persoana iubită, toate placerile converg spre partenerul nostru de viaţă , şi avem ca ideal fericirea celui de lângă noi.
Insă cu toate acestea , odată cu fericirea pe care ne-o pricinuieşte acest sentiment , sunt nenumărate cazuri in care se ajunge la trădare. Eşecul in dragoste se datorează in mare parte minciunilor şi tradarii. Trădarea , factorul contrar , este des intâlnit in zilele noastre.
In zilele de azi există ,din păcate, din ce in ce mai multă lipsă de respect faţă de cel/cea pe care o iubim . Spun lucrul acesta deoarece minciuna este des intâlnită si datorită acesteia se ajunge ca dragostea să ia o intorsatură greşită , şi din fericirea deplină din care gustăm cu atâta poftă , aceasta se transformă in cea mai ingrozitoare suferinţă.

Citește și :   Era o vreme...

După cum am afirmat, minciuna şi trădarea sunt elementele care conduc la această suferinţă , suferinţă care, deşi de pe urma căreia avem foarte multe de invăţat , aceasta poate la randu-i să conducă la diferite depresii care necesită multă atenţie spre indreptarea ei.Este important să ne gândim intotdeauna la consecinţele pe care le pot avea aceste elemente – minciuna şi trădarea. Păcatele in dragoste , există la orice pas. Aş fi acum oarecum nedrept cu mine dacă aş afirma că eu nu am gresit niciodată. Fiecare dintre noi , la un moment dat trecem prin stări care nu pot fi definite şi astfel ajungem să folosim minciuna sau trădarea ca scuze pentru a ne scoate dintr-o situaţie dificilă.

Sinceritatea , cheia succesului in orice relaţie , in toata societatea aceasta, ar fi trebuit să se facă mai des intâlnită. Există aşadar , o serie de constituienţi pentru a combate trădarea şi minciuna. Pe lângă sinceritate, putem vorbi despre fidelitate . Această “piesă fundamentală” – fidelitatea – ne deosebeşte de ceilalţi , ne facem să fim unici prin felul nostru de a fii , ne face mai drepţi cu noi inşine şi ajută la o mai bună funcţionare a vieţii fiecăruia dintre noi .

Nu cred că putem câştiga ceva dacă folosim ca arme minciuna şi trădarea , ci mai degrabă aş putea spune că acestea ar trebui să constituie pentru fiecare, motive de ingrijorare, deoarece suntem inzestraţi cu o putere mare de conştientizare şi mai devreme sau mai târziu o sa ne dăm seama de faptul că am greşit şi o să fim invadaţi de o serie de regrete.
Cred, cu desăvârşire , că oamenii care au fost sinceri intotdeauna au avut de câştigat. Oamenii care se respectă pe sine nu se injosesc atât de mult incât să folosească minciuna sau tradarea pentru a răni pe cineva. Acest lucru aduce o degradare a fiecaruia dintre noi care hotărăşte să facă asta.
Mai adaug faptul că intotdeauna am fost de părere că putem invăţa din greşelile celorlalţi.
In concluzie , afirmaţia este foarte bine intemeiată intrucât ea ne prezintă ideea de a combate minciuna respectiv trădarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: