Prietenia dintre un băiat și o fată

Poate o fată să iubească prietenește un băiat? Unii cred că nu, alții că da. Pentru a încerca să descâlcim ițele sentimentale, să trecem în revistă lucrurile care se petrec în țara ”prieteniei” și de care nu suntem niciodată conștienți.

Amicii din copilărie.
V-ați jucat împreună de-a Zorro, de-a cowboy-ii și de-a indienii. Însă ați crescut și lucrurile nu mai sunt atât de simple pentru că în adolescență, te simți în general atrasă de sexul opus, și asta vă tulbură relația. Orice e posibil: să rămâneți prieteni, păstrând o delicioasă ambiguitate, să vă vedeți din ce în ce mai rar sau să vă iubiți, cu dragoste ori…. prietenie!

Asimetrie
Tu ții la el ca la un prieten, el e îndrăgostit de tine. Sau invers: tu îl iubești, el te prețuiește ca prietenă. Asta poate să dureze până când cel cu sentimente ”prietenești” se îndrăgostește de altcineva. Și atunci, acel ”cineva” va ghici imediat adevărul, iar lucrurile riscă să ia o întorsătură urâtă.

Prietenii în tranzit spre dragoste
Prietenia poate fi o etapă foarte lungă spre o relație amoroasă. Cu alte cuvinte, ea evoluează mai întâi in prietenie amoroasă , apoi , într-o bună zi, în dragoste pur și simplu.

Pretențioșii

Ea, pretențioasă , e o fată care, fără a fi băiețoasă (ba dimpotrivă) își petrece tot timpul alături de băieți. E modul său de a se apropria de cei către care se simte atrasă. Ar putea ieși cu unul dintre ei , însă nu vrea o relație pasageră, așa cum s-a întâmplat cu Oana care a ieși cu Mihai trei zile, după care Mihai s-a despărțit de ea ca să iasă cu Ioana și oricum Ioana era deja împreună cu Matei. E mai rău ca în jocul scaunelor și pretențioasa nu-și dorește așa ceva. Prin urmare preferă nu ”să iasă” cu un tip , ci ”să fie prietenă” cu el pentru multă vreme. Și e dreptul ei.

Prietenia dintre un baiat si o fata - Loveisaname

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top