MĂ IUBESC ȘI ÎMI IUBESC SEXUALITATEA

Oamenii adesea pun semnul egal între sex și dragoste sau cred că trebuie să fii îndrăgostit pentru a face sex. Mulți am crescut cu convingerea că sexul înafara căsătoriei este un păcat sau că sexul a fost conceput pentru procreare nu pentru plăcere. Unii oameni s-au revoltat împotriva acestor concepții și simt că sexul nu are deloc de a face cu dragostea.

Multe dintre credințele noastre cu privire la sex își au originea în copilărie, în ideile care ni s-au inoculat despre Dumnezeu și religie. Mulți au crescut cu ceea ce eu numesc “Dumnezeul mamei”, adică ce ne-a spus mama cu privire la Dumnezeu când eram foarte mici. Adeseori, e vorba despre un Dumnezeu bătrân, cu barbă. Bătrânul acesta, așezat pe un norișor, se zgâiește la organele sexuale ale oamenilor, pândindu-i ca să-i prindă păcătuind.

Gândește-te o clipă la cât de vast este Universul. Ce perfect e totul! Gândește-te la nivelul la care se află mintea care l-a creat. Mie îmi este foarte greu să îmi închipui că această inteligență divină e tot una cu un bătrân gata să mă judece și care stă cu ochii pe organele mele sexuale.

Când eram bebeluș, știam cât de perfect ne este corpul și ne iubeam sexualitatea. Bebelușii nu se rușinează niciodată de ei înșiși. Nici o fetiță nu-și va măsura vreodată șoldurile ca să-și afle astfel stima de sine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top