La multi ani mami! Scrisoare pentru mama

La multi ani mami! Dragă mamă,

Sunt multe lucruri pe care vreau să ți le spun. După ani de zile în care m-ai pus pe primul loc și mi-ai spus cât de mult mă iubești, a venit și rândul meu.

Ești, de departe, cea mai puternică persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Nu am întâlnit încă o altă femeie ca tine. S-ar putea să nu realizezi acest lucru (sau chiar să nu mă crezi), dar am observat că ai o mare încredere în tot ceea ce faci. Crescând și văzând ambiția ta, am învățat să fiu tare și fiecare lucru pe care mi-l aruncă viața, încercând să mă distrugă, de fapt, mă ambiționează și mai mult .

Ești incredibil de muncitoare. Tot ce ai făcut a fost pentru familia ta. Ți-ai dedicat viața pentru a ne crește si pentru a ne oferi cea mai bună copilărie. Îmi pare rău pentru toate momentele în care te-am supărat, și vreau să știi că tot ceea ce ai făcut pentru mine ocupă un loc special în inima mea și nu aș putea fi mai recunoscătoare.

Ești extrem de inteligentă. Până în prezent, mă șochează cât de multe știi. Ai fost întotdeauna sursa mea personală de referință pentru tot. Sunt atât de recunoscătoare că dragostea ta de cunoaștere mi s-a transmis și mie. Sper că vom scrie o carte într-o zi, pentru că vom face ceea ce va duce la unirea celor două minți.

Mi-ai arătat de ce sunt capabilă. Ori de câte ori m-ai văzut luptându-mă, mi-ai spus că pot face asta. M-ai împins spre succes și, în momentul în care nu știam (și chiar eram pe punctul de a ceda), tu erai conștientă de potențialul meu. M-ai învățat că pot face orice îmi doresc.

Chiar îți pasă. Toată lumea care te cunoaște știe acest lucru. Uneori poate părea că îți pasă prea mult. Dragostea pe care mi-ai arătat-o a fost cea a unei mame și a unei prietene cu adevărat minunate, dar afecțiunea ta pentru oameni nu se oprește cu familia ta. Văd asta în modul în care te interesează prietenii și succesul lor, și felul în care l-ai acceptat pe prietenul meu ca parte legitimă a familiei noastre. Pur și simplu nu-ți permiți să nu dai totul oamenilor care te interesează. Sunt atât de recunoscătoare că am crescut cu tine ca și exemplu pentru modul în care să iubesc.

Ești cea mai bună prietenă a mea. Mă înțelegi atât de bine. Ne povestim totul și putem vorbi ore întregi. Fără supărări și nici judecăți. Știu că orice te întreb, vei răspunde cu un răspuns cinstit. Nu este nevoie de mult timp ca să avem un moment bun. Voi fi întotdeauna în măsură să depind de tine pentru orice, pentru că știu că întotdeauna vei fi acolo.

Ești si mereu vei fi modelul meu în viață.

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci.

Te iubesc, scumpa mea mamă și îți doresc o zi minunată chiar dacă nu pot fi alături de tine.

La multi ani mami ! Loveisaname
La multi ani mami ! Loveisaname

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top