Citește articolul acesta în cazul în care te simți ca și cum ți-ai irosit întreaga vară

Când vedeți fotografiile prietenilor voștri care petrec vacanța în diferite locuri și își sărută prietenii în fața Castelului Cenușăresei, este ușor să simți că ți-ai risipit toată vara. Dar trebuie să te gândești că vara nu este singura perioadă a anului care iți permite să te retragi și să te relaxezi. Dacă faci rost de bani, poți să te furișezi în timpul iernii, să iei un avion și să zbori în Hawaii, în timp ce toți prietenii tăi “norocoși” sunt la joburile lor.

Dar, cine spune că munca e o risipă? Nu este. Deci nu fii supărat că ai petrecut mai mult cu colegii de muncă decât cu prietenii. Făceai bani. Este mai important decât cheltuirea acestora. În timp ce toți prietenii tăi își golesc portofelele, al tău se va umple. Vacanța lor în curând va trece, în timp ce toate vacanțele tale vor începe – banii pe care i-ai făcut sunt o garanție.

Desigur, în momentul în care ai puțin liber, nu te simți obligat să-l petreci făcând ceva interesant. Este în regulă să renunți la invitația prietenului tău și să dormi întreaga zi. Uneori e nevoie de o pernă caldă decât de o bere rece.

Deci, nu te gândi că ai risipit întreaga vară pentru că ai petrecut majoritatea timpului liber pe NetFlix. Dacă asta te face fericit, atunci nu e o risipă. Într-adevăr, uitându-te la Sherlock poate nu te ajută să reușești în viață, dar cui ii pasă ? Te poți concentra asupra lucrurilor importante în toamnă. Pentru moment, poți fii leneș, trândav, fii fericit!

Citește și :   8 semne că este timpul să vă despărțiți

Atunci când sezonul se sfârșește și toată lumea te întreabă ce ai făcut în timpul verii, nu te simți prost atunci când nu ai o poveste extraordinară despre diferite plaje în care ai fost sau despre priveliștea spectaculoasă pe care ai avut-o din camera ta de hotel. Prietenii tăi vor fii bucuroși să audă povestea despre veverița care s-a strecurat în dormitorul tău și a rupt perdelele. Nu este o poveste plină de farmec, dar este o poveste. Este o amintire.

Probabil ai auzit de citatul lui Oscar Wilde – “A trăi este cel mai rar lucru din lume. Cei mai mulți doar există”. Dar nu trebuie să ai acțiuni constate pentru a trăi cu adevărat. Doar fă ce iți place să faci. Când ai puțin timp liber, un moment fericit departe de muncă, doar pune filmul care iți place cel mai mult. Bea cu cel mai bun prieten al tău. Plimbați-vă în jurul blocului.

Cine știe? O jumătate de oră petrecută în jurul orașului poate fi mai plăcută decât călătoria săptămânală a prietenului tău în Europa, în ciuda a ceea ce vrea să exprime fotografiile lui postate pe diferite rețele de socializare. Fotografiile mint. Oamenii mint. Poate nu veți știi niciodată cât de mizerabilă a fost călătoria de 8h cu avionul, sau cât de sufocant a fost hotelul.

Amintește-ți că nu ți-ai pierdut vara! Nu ai învățat încă să o apreciezi !

Loveisaname

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: