10 lucruri care se întâmplă atunci când te îndepărtezi de cineva toxic.

  1. Le mai oferi o șansă. O șansă pe care nu o merită. Plănuiai să pleci, ai spus tuturor că ai de gând să pleci, dar planurile tale s-au schimbat când ai încercat să-ți iei rămas bun de la ei și ai văzut aspectul de pe fața lor. Te-au făcut să te simți vinovat. Te-au făcut să simți că poate s-ar schimba, poate lucrurile se vor îmbunătăți în viitor.
  2. Te simți prost. Te enervezi pe tine însuți pentru că speri că lucrurile s-ar putea termina diferit de data aceasta, însă istoria s-a repetat din nou. Te-au înșelat exact așa cum au făcut-o ultima dată. Nu și-au învățat lecția – dar de data asta, o să o înveți tu pe a ta.
  3. În cele din urmă pleci. Îți faci în sfârșit curajul de a te îndepărta, de a-i lăsa în trecutul tău, de a decide că meriți mult mai mult decât ceea ce ai primit până acum.
  4. Te simți mândru de tine. Te simți liber. Simți că ar fi trebuit să faci asta cu mult timp în urmă.
  5. Ajungi să le simți lipsa. Ești tentat să-i contactezi din nou, să-i întrebi cum le merge, să spui că-ți pare rău că ai plecat și că îți dorești să încerci să vă împăcați pentru ultima oară. Scrii mesaje pe care (speri) să nu le trimiți niciodată. Te întrebi dacă ai făcut o greșeală uriașă. Te întrebi dacă vei mai găsi vreodată o persoană potrivită pentru tine.
  6. Ai de-a face cu mult mai multă drama ca de obicei. Ei ajung să te caute din senin. Sau poate auzi de la un prieten că vorbesc despre tine. Ei găsesc o modalitate de a te întoarce în minciuni și manipulări, chiar dacă ai plecat de mult. Atunci îți amintești cât de norocos ești că ești departe de ei. Atunci îți dai seama că ai luat decizia corectă.
  7. Înveți să fii singur. Începi încet să te obișnuiești să dormi într-un pat gol și să gătești cina doar pentru tine. Începi să te bucuri de timpul liber pe care îl ai pentru a citi și a viziona filme și pentru a te vedea cu prietenii. Îți dai seama că e mai bine să fii singur decât într-o relație toxică.
  8. Înveți să te iubești pe tine însuți. Găsești noi hobby-uri. Îți faci prieteni noi. Te uiți în oglindă și îți dai seama că ești mai drăguț decât credeai. Începi să mergi prin această lume cu încredere pentru că știi cât de puternic ești.
  9. Te deschizi din nou pentru o nouă iubire. După luni, poate chiar ani în care ți-ai păstrat inima păzită, găsești puterea de a merge la o întâlnire, pentru a începe o relație reală.
  10. Găsești pe cineva care de fapt te merită. Și te întrebi de ce ai suportat vreodată să fii tratat în ultimul hal. Te întrebi de ce ți-a trebuit atât de mult să îți dai seama că a fost genul de dragoste pe care ai meritat-o ​​dintotdeauna.

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: