Mama ta este cea mai bună prietenă a ta

 1. O suni în fiecare zi sau de mai multe ori pe zi doar pentru a-i spune despre lucrurile mici care se petrec în viața ta și pentru a afla ce se întâmplă în a ei. Atunci când trece o zi sau două fără să vorbiți, simți că lipsește ceva.
 2. Este persoana la care apelezi mereu pentru că te poate face să te simți mai bine atunci când ai avut o zi proastă.
 3. O admiri pentru bunătatea, generozitatea, răbdarea și capacitatea ei de a iubi necondiționat. O consideri unul dintre eroii tăi personali.
 4. Poți vorbi cu ea despre orice subiect. Nici o poveste nu este prea personală astfel încât să nu poate fi ascultată de ea și de cele mai multe ori simți că poți avea o încredere mult mai mare în mama ta decât în oricine altcineva.
 5. Când sunteți împreună, știți ce gândiți și simțiți fără a scoate un cuvânt.
 6. Știi că mama ta crede în tine mai mult decât oricine altcineva. Chiar și atunci când ceilalți oameni se îndoiesc în privința puterilor tale, mama ta te va încuraja și te va susține.
 7. Când te simți trist, dezamăgit și fără chef de viață, mama ta știe cum să-ți ridice moralul, făcând tot ce poate pentru a te face să te simți mai bine.
 8. Îți place să-i oferi cadouri, fie pentru ziua ei de naștere, pentru sărbători, chiar și fără o anumită ocazie. Când mergi prin magazine, găsești mereu lucruri care ar fi perfecte pentru ea.
 9. Poți să-i vorbești întotdeauna despre viața ta sentimentală, pentru că mama ta are sfaturi uimitoare bazate pe ani de experiență.
 10. Unul dintre lucrurile voastre preferate este să purtați conversații lungi despre viață, trecut, prezent și experiențele pe care le-ați acumulat de-a lungul timpului.
 11. De fiecare dată când intenționezi să iei o decizie mare în viață, apelezi la ea pentru sfaturi. Chiar dacă nu ești de acord, totuși dorești să-i auzi opinia, astfel încât să poi cântări toate argumentele pro și contra înainte de a lua o decizie.
 12. Vă înțelegeți foarte bine și rareori vă certați. Nu poți rămâne supărată pe ea prea mult timp. Aveți o comunicare strânsă iar cearta se încheie relativ repede.
 13. Amândouă împărtășiți același simț al umorului și îți place să-i spui povestiri amuzante sau lucruri pe care le găsești online pentru a vedea reacția ei.
 14. Întotdeauna te gândești la lucruri frumoase pe care le poți face pentru ea sau la lucruri mici care i-ar face viața mai ușoară.
 15. Relația voastră devine mai puternică și mai puternică pe zi ce trece. Dragostea și respectul pe care îl ai pentru ea este ridicol de mare și nu-ți poți imagina o viață fără ea.
Citește și :   Sunt mai fericită acum

pexels photo 821529

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: