Știu că nu este ziua ta sau ziua noastră sau vreun alt eveniment special care să te facă să te aștepți la un mesaj din partea mea. Este o simplă zi, o altă zi în care reușești să mă faci fericită prin simplul fapt că exiști și alegi să trăiești alături de mine. O altă zi în care am imensa plăcere de a o petrece alături de tine, omul care îmi umple inima de fericire.

Te iubesc, ți-am spus asta de nenumărate ori, dar știi cât de fericită sunt că sentimentul acesta este reciproc? Chiar dacă spre deosebire de mine, îmi adresezi aceste cuvinte mai rar, eu sunt conștientă de intensitatea sentimentelor pe care mi le porți chiar și atunci când nu scoți niciun cuvânt, chiar și în cea mai mare liniște posibilă..

Îți mulțumesc pentru că prin gesturi mărunte reușești să îmi dovedești în fiecare zi iubirea pe care mi-o porți. Făcând zilnic câteva lucruri mici dar totuși de o însemnătate enormă este ca și cum mi-ai spune că mă iubești fără să fi nevoit să rostești acele 2 cuvinte.

Ne știm de atâția ani, ne-am purtat de grijă atâta timp iar iubirea ce ne leagă tinde să avanseze din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Știu că nici până acum nu ți-am spus dar în ciuda timpului care a trecut, îmi ești atât de drag..

Ador să te privesc când dormi, ador atât de mult încât abia pot pleca de lângă tine, nevoită fiind de circumstanțe. Ador să mă ții de mână, îmi dai un sentiment de siguranță când faci asta.

Citește și :   10 lucruri șocante despre societate pe care le acceptăm în mod irațional

Ador să mă cuprinzi în brațe pentru că sentimentele care mă încearcă în acel moment sunt incomensurabile, dincolo de cuvinte. Căldura sufletească emanată de tine și sunetul bătăilor inimii tale îmi liniștește sufletul. Cel mai mult ador să te țin în inimă.

Ador momentele în care copilul din tine își face apariția și cu greu se adună într-un colțisor. Ador importanța și bunătatea pe care le acorzi oamenilor din jurul tău.

Ador interesul, pasiunea și devotamentul pe care îl afișezi atunci când vorbești despre ceea ce îți încântă sufletul, și întotdeauna am admirat felul în care îți exprimi gândurile, mereu dorindu-mi totodată să pot ajunge și eu la rândul meu capabilă de acest lucru. Sunt norocoasă să te am.

Țin să îți mulțumesc pentru toată încrederea pe care mi-ai acordat-o de-a lungul relației noastre, chiar și în cele mai descurajatoare momente.

Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit libertatea de a alege, mi-ai oferit posibilitatea de a face ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, fără să stau cu gândul și frica că nu mă vei susține.

Dorințele mele au primat în fața alor tale. Totodată țin să precizez faptul că apreciez inițiativa ta de a mă urma în îndeplinirea pasiunilor mele. Îți mulțumesc pentru că ai făcut posibil îndeplinirea unui mare vis de-al meu, și anume acest blog pe care îmi pot așterne gândurile, sentimentele și trăirile. Fără tine nu aș fi reușit să realizez acest lucru, datorită cunoștințelor minime pe care le dețin în acest domeniu.

Îți mulțumesc pentru toate șansele pe care mi le-ai acordat de-a lungul existenței relației noastre și pentru toată puterea și înțelegerea de care ai dat dovadă.

Citește și :   Cum să arăți bine în blugi

Îți mulțumesc pentru că m-ai sprijinit, mi-ai fost alături și m-ai ajutat să trec prin cele mai groaznice momente în care consideram că viața mea pe acest pământ nu mai are niciun sens și simțeam cum în orice moment pot cădea într-o prăpastie adâncă din care nu m-aș fi putut ridica niciodată.

Îți mulțumesc pentru tot! Vreau să fiu alături de tine până la adânci bătrâneți, și nu spun asta pentru că așa zic majoritatea, ci pentru că eu chiar îmi doresc să imbătranim împreună, fizic, iar copii din noi să reziste contra timpului, greutăților și suferințelor care ni se vor apăsa pe suflet.

Stavros Niarchos Foundation Cultural Center, Athens.

Similare

2 thoughts on “Scrisoare deschisă iubitului meu

  1. “TE IUBESC”, urmat de gândurile exprimate în aceasta epistola, sunt doua cuvinte cu o putere miraculoasa, magica, care izvorâte din inima deschisa, sunt de o incomensurabila si atemporala forta energetica, capabila sa depaseasca perceptia simturilor primare relative spatio-temporale, elevând fiinta materiala limitata, muritoare 3D, în dimeniunile perceptiilor superioare, 4D, 5D, 6D, 7D…
    Fii binecuvântat Suflet frumos !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: