Lectii-Virtuale.ro – Platforma educaţională

Lectii-Virtuale.ro

Și pentru că Loveisaname susține proiectele care investesc în educație, am hotărât să ne implicam activ într-un parteneriat cu Lectii-Virtuale.ro pentru a aduce un plus acestei lumi prin promovarea ideii de educare. Dat fiind faptul că este din în ce mai greu să avem un management al timpului foarte bine definit și atunci când vine vorba de învățământ și de volumul mare de informație, un sistem digital de management al acestuia devine pentru noi din ce in ce mai necesar.

Lectii-Virtuale.ro
Lectii-Virtuale.ro

O soluție pentru rezolvarea acestor probleme o poate prezenta o platformă online care sprijină procesul de învățare individuală și permite utlizatorilor să acceseze o serie de surse de informare. Iar din cauza situației financiare dificile nu orice părinte își poate permite să trimită un copil la meditații, astfel că a fost creată o intenție prin care oricine poate să învețe de acasă cu ajutorul unei platforme educaționale care oferă filmulețe și teste cu indicații ce conțin o rezolvare completă la materii esențiale precum Matematică, Fizică și Chimie.

Scopul acestui proiect a fost foarte bine definit încă de la început și este acela de a stimula înțelegerea și nu memorarea mecanică. In spatele acestei intenții se află oameni de succes cu experiențe diverse, de la Matematică, Informatică la Fizică, Chimie până la Medicină. Pentru ca acest proiect să rămână activ se lucrează din țară dar există și activitate susținută în străinătate .
Website-ul a fost creat în raport cu viziunea unor persoane despre felul în care trebuie prezentată informația științifică. În prezent platforma Lectii-Virtuale conține peste 600 de filmulețe care acoperă sistematic materia din programa analitică din România. Astfel, la Matematică acoperă clasele 5-8, la Fizică acoperă clasele 9-12 și la Chimie acoperă clasele 7-8 și 9-12. În total sunt peste 100 de ore de film și se lucrează în continuare.

În cazul în care vă interesează subiectul puteți arunca o privire aici Lectii-Virtuale. Iar la secțiunea DESPRE puteți găsi mai multe răspunsuri cu privire la acest proiect.

Considerăm folosirea platformelor online fiind o metodă bună de învățare pentru cei ce sunt puternici motivaţi, aceasta venind în completarea activității didactice din sistemul de învățământ.

Video de prezentare : 

2 thoughts on “Lectii-Virtuale.ro – Platforma educaţională”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top