Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

 1. Nu trebuie să-l bombardezi cu întrebări despre unde merge și cu cine se întâlnește de fiecare dată când iese din casă, pentru că îți spune tot ce trebuie să știi dinainte să ai șansa să întrebi.
 2. Ori de câte ori numele unei fete apare pe telefonul lui, știi exact cine este, pentru că el a menționat-o înainte. Nu există secrete între voi.
 3. De fapt, dacă ai vrea să-i verifici telefonul, ai putea, pentru că știi parola și el îl lasă întotdeauna în camera atunci când face duș. El nu se ferește de tine, pentru că nu are nimic de ascuns.
 4. Știi chiar și parola la adresa de e-mail și la Facebook-ul său, așa că, dacă ai dori cu adevărat să-l verifici, ai putea. Nu ar fi putut să ascundă nimic, chiar dacă ar fi vrut.
 5. Nu flirtează niciodată cu alte fete în fața ta. Extrem de rar îl prinzi cu privirea la sânii chelneriței sau la fundul vreunei fete.
 6. Nu l-ai prins niciodată cu minciuna. Nu ai pus niciodată la îndoială un cuvânt care i-a ieșit din gură. Din câte îți poți da seama, el a fost complet sincer cu tine.
 7. Ori de câte ori îi spui că anumite chestii pe care le face, te face să te simți inconfortabil, își schimbă imediat comportamentul pentru a rezolva situația. El face tot ce poate pentru a se asigura că sunteți fericiți.
 8. Chiar și când este beat, știe să se controleze. El nu face niciodată nimic nesăbuit, încât să ajungă să regrete dimineața.
 9. Părinții și cei mai buni prieteni sunt fideli într-o relație. Ei sunt cele mai apropiate persoane care pot să-l afecteze, așa că, dacă toți sunt fideli, există șanse mai mari ca să fie și el.
 10. Atunci când există o problemă în relația voastră, el vine la tine și o rezolvă cu tine, în loc să meargă să bea sau să-i trimită mesaje fostei sale.
 11. Aveți o viață sexuală sănătoasă. Sunteți deschiși să încercați idei noi și te asiguri întotdeauna că este satisfăcut. El face la fel.
 12. Nu te compară niciodată cu alte femei.
 13. Vorbește despre viitorul tău într-un mod care sugerează că nu există nicio cale prin care să renunțe la relația voastră și să te piardă pentru totdeauna.
 14. Menționează faptul că nu are deloc respect față de persoanele care înșală și prin asta poți spune că nu a devenit niciodată unul dintre ei.
 15. El nu a înșelat niciodată vreuna dintre fostele sale iubite, chiar dacă l-au tratat ca pe ultimul om. S-a despărțit de ele înainte de a trece la următoarea fată.
 16. Chiar și cea mai bună prietenă a ta, cea care te protejează foarte mult și examinează îndeaproape fiecare băiat pe care îl întâlnești, crede că este un tip bun și că ar trebui să ai încredere în el.
 17. Nu ți-a spus niciodată că bănuiește că l-ai înșelat. El are încredere deplină în tine, pentru că presupune că ești la fel de loială ca și el.
 18. Nu i-a plăcut niciodată poza unei fete pe jumătate dezbrăcată pe Facebook sau Instagram. De fapt, el folosește foarte rar rețelele sociale sau chiar deloc. Mai degrabă preferă să poarte o conversație cu tine decât să piardă vremea pe Facebook sau Instagram.
 19. Este sincer cu privire la filmele porno pe care le urmărește. Nu pretinde că nu a văzut niciodată un film pentru adulți. El chiar te lasă să analizezi istoricul browserului său, pentru că nu are de ce să-i fie rușine.
 20. El vine întotdeauna acasă la timp.
 21. El te pune întotdeauna pe primul loc, pentru că îi pasă mai mult de fericirea ta decât de fericirea lui.
 22. Instinctul tău îți spune să ai încredere în el. La fel și inima ta. Și creierul tău.
 23. Nu te păcălești singură. Nu te forțezi să ai încredere în el. Când îți spune că te iubește și că nu te va răni niciodată, îl crezi cu adevărat.

Similare

One thought on “23 de semne că nu te va înșela niciodată

 1. Subscriu, mentionând ca iubirea neconditionata, sacrificatoare, fara prejudecati si încrederea absoluta înpartener/a, este esenta vietii îmbelsugate, a linistii si pacii sufletesti, al tineretii fara batrânete si fericirii durabile, absolute, eterne…
  Fiti binecuvântate cu o viata fericita si îmbelsugata, dragi Suflete frumoase !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: