8 metode uşoare prin care poți slăbi

Sunt leneșă. Sunt zile în care sunt atât de motivată să mănânc sănătos și să fac exerciții fizice. Dar sincer, în cele mai multe zile pur și simplu nu am chef să fac nimic. Fac unele dintre lucrurile de mai jos tot timpul, iar unele dintre ele numai atunci când observ că pantalonii mei sunt prea confortabili (da, știu că ar trebui să le fac înainte de a ajunge la acest punct).Ți-am spus că sunt leneșă. 🙂
E în regulă, dacă nu faci toate aceste lucruri 100%. Doar fă ce poți.

1.Nu-ți bea caloriile.
Media băuturilor americane este de 400 de calorii pe zi. Aceste calorii ne fac să ne îngrășăm! Gândește-te la asta data viitoare când ai de gând să bei un suc plin de zahăr. Dacă bei apă în loc (care are zero calorii) te poți simți mai bine despre a mânca niște dulciuri mai târziu!

2.Evită mâncarea fast-food.
Alimentele procesate, de obicei, sunt incărcate cu calorii și asta este cel mai mare motiv pentru care obezitatea este o epidemie în America. Este pur și simplu atât de convenabil! Încetează să mai mănânci de la fast-food în fiecare zi în pauza de masă. Kilogramele se vor topi și vei vedea, de asemenea, o creștere consistentă în finanțele tale, deci câștig dublu.

3.Să ai întotdeauna carne slabă și legume la îndemână.
Am auzit asta , cândva, și am crezut că a fost cea mai bună idee ! Gătește ceva carne pentru câteva zile și pastreaz-o în frigider, astfel încât să poți arunca carnea și legumele într-o tigaie oricând vrei. Este atât de ușor și rapid. Plus carnea slabă și legumele sunt foarte bune pentru a te ajuta să pierzi în greutate.

4.Folosește castroane și farfurii mici.
Controlul porției este atât de important! Este atât de ușor să mănânci prea mult. De aceea, trebuie să folosește castroane și farfurii mici atunci când mănânci. Atunci când folosești un castron sau o farfurie mare, dorești să o umpli, dar asta nu îți face nici un favor. Îți truchează mintea astfel încât să mănânci mai mult decât ar fi necesar. De asemenea, încearcă să mănânci încet, pentru că este nevoie de timp ca creierul să realizeze că e plin.

5.Fă un antrenament scurt, nu te forța.
Cu toții știm beneficiile infinite pe care le putem avea după ce facem exerciții fizice zilnice, dar încă ne luptăm să găsim timp sau motivație pentru a face câteodată un mic antrenament. Antrenamentele scurte sunt perfecte atunci când ești o începătoare în ceea ce privește efortul fizic sau în cazul în care ești o leneșă.

6.Limitează-ți timpul în care pur și simplu stai.
Noi stăm în mașină, când ne uităm la televizor, când ne jucăm pe calculator, când mâncăm, lista poate continua. Doar fiind conștienți cu privire la cât de des ședem ne poate ajuta să pierdem în greutate. Ei bine, asta și dacă facem ceva în legătură cu asta. Luând pauze în timpul reclamelor pentru a face unele genuflexiuni sau abdomene ,vor face minuni pentru a te ajuta să scapi de kilogramele nedorite.

7.Bea un pahar cu apă înainte de fiecare masă.
Dacă bei apă înainte de mâncare, te umpli astfel încât nu vei mai mânca foarte mult . Apa te ajută să pierzi în greutate și să mânănci mai puțin. Combinația perfectă, nu-i așa?

8.Nu fii prea dură cu tine.
Cred că ăsta este motivul pentru care multe dintre noi eșuăm. Când avem zile proaste , ne simțim prost și acest lucru ne face să eșuăm. Amintește-ți că unele progrese sunt mai bune decât nici un progres. Nu te simți ca și cum trebuie să faci tot ce este pe această listă începând din acest moment.Începe încetul cu încetul și ai să ajungi la rezultatele dorite. Dacă ai motivația de a face totul, apoi fă-o. Dar, nu te demoraliza, dacă sari peste antrenamentul zilnic sau bei un suc.

8 metode uşoare prin care poți slăbi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top