În timp ce citești rândurile de față, trage aer adânc în piept și, în timp ce-l expiri, îngăduie ca tensiunea acumulată să-ți părăsească trupul. Relaxează-ți fruntea, fața, capul. Nu trebuie să-ți încordezi mușchii din zona capului ca să citești. Relaxează-ți limba, gâtul, umerii. Poți ține cartea și în niște mâini și palme relaxate. Fă asta chiar acum! Relaxează-ți spatele, abdomenul, zona pelviană. Respiră liniștit în vreme ce-ți relaxezi picioarele și tălpile.

Resimți o schimbare semnificativă în corp de când ai început paragraful anterior? Observă de cât de multe lucruri te agăți. Faci asta cu trupul tău – la fel se-ntâmplă și cu mintea ta.

În această postură relaxată, confortabilă, spune-ți în gând: ” Sunt dispus să renunț. Să mă desprind. Mă eliberez. Renunț la toată tensiunea. Renunț la toate fricile. Renunț la orice fel de mânie. Renunț la vină. Renunț la tristețe. Renunț la toate barierile. Mă desprind de toate acestea și sunt împăcat. Sunt împăcat cu mine însumi. Sunt împăcat cu mersul vieții. Sunt în siguranță.”

Ai incredere in viataa
Citește și :   Sunt întâmpinat cu căldură și prietenie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: