Când ești împreună cu sufletul tău

A te logodi este unul dintre cele mai fericite momente pe care le poți avea în viață. Constituie una dintre cele mai importante etape dintr-o relație. Dar, atunci când deja ești împreună cu dragostea vieții tale, logoditul de fapt nu schimbă nimic.

Da, într-adevăr, primești o bijuterie sclipitoare pe care o poți privi ca să te înveselești ori de câte ori ai parte de o zi grea. Da, ajungi să sărbătorești logodna cu prietenii și familia. Da, trebuie să vă planificați nunta și să vă promiteți că vă veți iubi până când moartea vă va despărți.

Dar oricum intenționați să vă iubiți unul pe celălalt. Oricum plănuiați să rămâneți împreună. Un inel nu schimbă nimic. Chiar dacă nu ați schimbat niciodată statutul relației de la o relație la logodnă, niciunul dintre voi nu a înșelat. Ați fost fideli unul altuia chiar dinainte de logodnă.

Când ești împreună cu sufletul tău pereche, a te logodi este o tranziție lină, deoarece nu schimbă nimic în legătură cu relația ta. Nu te vei simți ca o persoană complet diferită după ce ți-a pus pe deget un inel. Nu vă veți simți ca și cum ați fi un cuplu complet diferit după ce veți anunța lumii faptul că v-ați logodit.

Înafară de entuziasmul față de nuntă și doza suplimentară de fericire obținută din momentul cererii (și faptul că vă puteți spune cuvântul logodnic/ă), vă veți simți exact la fel – și este un lucru bun. Asta înseamnă că ați fost fericiți împreună, chiar și fără promisiunea unei mari nunți. Înseamnă că v-ați iubit întotdeauna pentru motivele corecte.

Faptul că te logodești cu dragostea vieții tale, nu-ți schimbă viața la fel de mult cum toată lumea o face să fie. Da, este magic. Este frumos. Este încântător. Dar nu te va face să simți că totul s-a schimbat peste noapte. Nu o să te facă să te simți ca o adultă dintr-o dată, ca și cum ai fi o femeie cu totul nouă, cu o altă viață total diferită.

Cea mai mare schimbare va fi perioada de timp pe care o veți petrece împreună pentru a stabili bugetul necesar și pentru a vă planifica nunta. La urma urmei, a te căsători este o experiență amuzantă pe care o veți naviga împreună. Niciunul dintre voi nu a planificat o nuntă înainte. Niciunul dintre voi nu are nicio idee despre ceea ce faceți, dar veți fi încântați să aflați toate detaliile. Veți fi încântați de ideea de a-i aduna pe toți cei dragi într-un singur loc pentru a sărbători căsătoria voastră.

Adevărul este că, atunci când te logodești cu sufletul tău pereche, logodna ar trebui să nu schimbe nimic. Dragostea ar trebui să fie deja acolo. Emoția de a petrece fiecare zi împreună ar trebui să fie deja acolo. Ar trebui să fiți deja legați neoficial unul de celălalt înainte ca inelul să îl facă oficial.

adult beautiful blur bouquet 302028 1 scaled

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top