Cand este voință fierbinte, tot se poate – Dimitrie Bolintineanu

“Cand este voință fierbinte, tot se poate” – Dimitrie Bolintineanu

Voința reprezintă unul dintre factorii esențiali ce intră în alcăturirea unui individ. Am participat, cu sau fără voia mea, la diferite evenimente – acțiuni ce au avut un succes total și intotdeauna mi s-a spus ca această cheie a succesului este cu adevărat o voință puternică.

            Sunt de acord cu afirmația lui Dimitrie Bolintineanu și afirm și eu același lucru, o voință inflăcărată duce la bun sfârșit orice dorință.

Devotamentul este un factor care ne deosebește , care ne pune în evindență in diferitele noastre grupuri sociale și în această societate. Cele mai multe realizari au fost posibile datorită unei voințe mari de câștig. Este necesar să știm intotdeauna ce vrem să realizăm, pe ce drumuri să apucăm, să fim niște oameni consecvenți.

            Cu toate acestea, dorința aceasta inflăcărată apare sub formă de intensități diferite la oricare dintre ființele umane.

Putem vorbi astfel de oameni cu o voință ridicată până la cel mai inalt nivel dar totodată putem vorbi și de persoane cu o voință scăzută drastic ceea ce reprezintă un punct negativ al caracterului omenesc.

Au existat dintotdeauna factori ce deosebesc o persoană de alta. Nu degeaba se afirmă că nu pot exista două ființe identice, așa că ne deosebim prin foarte mulți factori și unul dintre aceștia îl reprezintă chiar voința.

Ideea centrală a afirmației, in opinia mea , face referire la succesul pe care il putem avea doar cu ajutorul unei voințe puternice.

Un rol important îl are și puterea fiecăruia de a fi mereu in continua dezvoltare și a nu renunța la primul obstacol întâlnit in cale.

In concluzie, poți obține ceea ce îți propui prin voință, trebuie să vrei cu adevărat și atunci vei reuși.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top