Cuvinte pentru ea

Mi-ai propus să-ţi scriu ceva , şi e lesne că trebuie să mă ţin de promisiune mai ales că plăcerea în momentul de faţă e cu desăvârşire doar a mea . Ţineam să fac lucrul acesta de mult timp , pentru că ştii foarte bine, îmi place foarte mult să mă exteriorizez în scris , şi consider că sunt o mulțime de lucruri care se ascund în interiorul meu şi care sunt gata să erupă în orice moment.

Ţin să-ţi mărturisesc că singura mea sursă de inspiraţie este imaginea, trupul şi sentimentele profunde pe care eu le împărtăşesc cu o sinceritate cosmică faţă de ţine .

Ţi-am spus dintotdeauna că îmi place să transform orice ar reprezenta feminitatea în literatură.  Uite, că-ţi scriu acum şi crede-mă că sunt într-o stare foarte bună , scriu cu dorul pe care  ţi-l port . Au trecut luni bune de zile, de când am avut marea bucurie de a ajunge să pătrund puţin câte puţin în adevărata comoară pe care sufletul tău o ascunde. M-am apropiat de tine într-un timp neimaginabil de scurt , într-un timp pe care niciodată nu-l puteam socoti ca fiind îndeajuns să mă apropii atât de mult de o persoană , asta până când te-am întâlnit pe tine şi mi-ai oferit posibilitatea să-mi lărgesc orizonturile în ceea ce înseamnă sentimente sincere , afecţiune , bucuria unui moment s.a.

După cum foarte bine ştii, niciodată n-am fost prea optimist în ceea ce mă priveşte pe mine , însă tu mi-ai dat acea putere care m-a făcut întotdeauna să-mi continui drumul alături de tine . Ţin să aflii că uneori afisez un oarecare strop de infidelitate , un strop care niciodată nu va avea urmări negative în ceea ce  ne priveşte pe noi . Îţi mulţumesc pentru că ţi-ai deschis sufletul pentru mine şi mi-ai oferit şansa de a-mi creea propriul paradis în care înţelegerea, dragostea este nelipsită .

Îţi mulţumesc pentru că, uite, lângă tine am oportunitatea, bucuria imensă de a-mi trăi viaţa dintr-o succesiune de momente frumoase.

Te iubesc pentru că ai avut curajul să te aventurezi într-o lume minunată alături de mine , neştiind la început foarte multe lucruri cu privire la caracterul meu. Îmi e dor în orice moment al zile de chipul tău plăpând, de ochişorii tăi dulci , şi aş dori ca fiecare chemare de a mea să te aducă mereu lângă mine să-ţi pot simţi răsuflarea dulce .

Nu am cuvinte să-ţi mărturisesc cât de mult apreciez că eşti aşa de deschisă la subiecte de orice fel şi pentru asta promit că nu ai să regreţi că faci toate lucrurile astea.

Recunosc că uneori mai greşesc şi eu, îmi recunosc pe deplin vinovăţia dar asta nu înseamnă că sufletul meu nu a fost alături de tine. Datorită ţie încep să văd viaţa cu alţi ochi, îţi mulţumesc că aduci un strop de culoare vieţii mele pe care-l pot împărtăşii în orice imprejurare.

Sper ca pe viitor să rămânem împreună, să ne împlinim toate obiectivele pe care ni le-am propus şi să ne facem o viaţă de care să ne aducem aminte mulţi ani de acum înainte.

1074104_507918395958621_1599235001_o

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top