Află secretul de a-ți lua adio de la relațiile născute moarte pentru a găsi un bărbat care oferă mai mult decât cere.

36444-o0xuey
Sursa imagine : freepik.com

Femeile au nevoie de siguranță într-o relație, iar dragostea, și nu căsătoria, e cea care creează sentimentul de siguranță. O verighetă nu reprezintă nici o garanție. Cunosc femei care au fost măritate de ani de zile și nu s-au simțit în siguranță, pentru că nu erau convinse de dragostea deplină a soților. Dacă nu avem încredere în dragostea și seriozitatea unui bărbat, orizontul fericirii noastre se limitează drastic.

Când un bărbat iubește din toată inima o femeie, el reacționează în fața ei în cu totul alt mod decât o face cu altcineva. Chiar dacă e mai dur cu ceilalți, când e cu ea devine tandru și atent. Nu-și dorește decât să o facă fericită și să-i ofere ce dorește. Când ea intră în casă, el se luminează la față. Ea e fericirea, bucuria vieții lui. Simte că nu ar putea trăi fără ea, și oricum nici nu vrea să încerce.

Un asemenea devotament valorează mai mult decât un tip care spune “ te iubesc “ sau îți dăruiește un buchet imens de trandafiri. De el ești legată prin fire puternice, indestructibile.

Nu la genul ăsta de dragoste visezi? Din păcate, de obicei eșuăm în altă parte, în brațele unui tip care nu merită nici timpul pe care-l pierzi cu el. Confundăm o aventură sexuală cu o relație. Ne atașăm emoțional de câte un bărbat căruia nici prin minte nu-i trece să se implice serios. Dăruim fără încetare în căutarea dragostei adevărate, dar sfârșim prin a căpăta în schimb puțin, sau nimic.

Citește și :   Doamne, nu știu ce-mi va rezerva viitorul

Când aproprierea devine o povară

Nimic nu e mai dureros decât să te arăți vulnerabilă în fața unui bărbat numai ca să-i schimbi sentimentele și comportamentul. Și e chiar și mai rău când nu mai auzi nimic de el zile, săptămâni, luni întregi sau niciodată. E umilitor. Te doare. Totuși, multe dintre noi repet iarăși și iarăși aceeași greșeală. Și asta pentru că tânjim după puțină dragoste și apropriere. Ori ne lăsăm dominate de hormoni. Sau suntem o pradă ușoară pentru bărbații dulci la vorbă.

Dă-mi voie să te asigur că n-o să mai treci niciodată prin asta. O să ai forța să-ți creezi viața și dragostea pe care ți le-ai dorit din totdeauna.

O parte din procesul de transformare e cinstea : admite că o relație e unilaterală și că neîmplinirea poate fi o tortură. Dar a sosit vremea să ne ascultăm sentimentele – să știm clar ce vrem de la un bărbat și de la o relație – pentru că numai așa putem răzbi.

Dacă vrei o mână de ajutor ca să-ți limpezești propriile sentimente, pune-ți următoarele întrebări:

Te îndoiești adeseori de dragostea bărbatului tău pentru tine?

Simți că oferi mai mult decât el?

Simți adesea că te consideră ca și a lui?

Simți că vede în tine mai degrabă un obiect erotic decât un potențial partener de viață?

Evită să-și ia vreun angajament cu tine?

Evită să-ți spună : “ te iubesc “ ?

Te simți supărată și plină de resentimente față de el sau față de bărbați în general?

Te simți uneori singură, deși ai o relație?

Dacă te-ai surprins dând din cap aprobator la una sau mai multe întrebări, înseamnă că te-ai mulțumit cu mult mai puțin decât meritai.

Citește și :   De ce durează atât de mult?

Ar fi prea simplu să-i acuzăm pe bărbați pentru problemele dintr-o relație. Poți să spui că le e frică să-și ia un angajament, sau că preferă o relație sexuală superficială fără responsabilitățile unei căsnicii. Dar dacă te-ai hotorat să te implici sentimental înainte să afli ce vrei de la un bărbat sau de la o relație, ești sortită să capeți mai puțin decât ai merita.

Trebuie să investești timp, (nu doar câteva ieșiri la restaurant) ca să ajungi să cunoști un bărbat. Ce calități are? Care e povestea vieții lui sentimentale? Ce gen de relație caută? Ce gen de angajament e dispus să-și ia?

Numai atunci , după ce ai aflat de ce ai nevoie, ce vrea el și ce sunteți amândoi dispuși să oferiți, poți să te gândești la dezvoltarea relației cu un bărbat. Dacă faci așa, o să obții dragostea pe care o vrei.

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: