În numai șase pași poți să-ți recapeți încrederea de sine și forța interioară.

Pasul 1: Scapă de tot ce te trage înapoi. Trebuie să te hotorasti ce vrei în viață și ce nu ești dispusă să accepți. Când îți iei adio de la o relație sau o persoană cu influență negativă, , ai început procesul de maturizare . Dar trebuie să ștergi cu buretele tot trecutul ca să poți începe o viață nouă.

Pasul 2: Fii cinstită cu tine însăți. Când recunoști adevărul , poți învăța din greșelile tale , ca să faci schimbările necesare pentru a o lua pe drumul cel bun. Dar dacă o să continui să dai vina pe alții, n-o să înaintezi niciodată.

Pasul 3: Acceptarea propriei imagini e decisive pentru clădirea respectului de sine. Majoritatea dintre noi nu suntem încântate de unele aspecte ale noastre. Ne credem prea scunde, prea grase sau prea inculte. Chiar și persoanele care se respectă au bile negre. Diferența e că acestea din urmă fac ceva ca să-și schimbe trăsăturile mai puțin plăcute. Și acceptă ceea ce nu pot schimba.

Pasul 4: Du o viață sănătoasă. E înălțător să cauți sensul profund al vieții. Acceptă pur și simplu că există o putere mai presus de tine, care te poate alina și echilibra.

Un alt stimulent pentru o minte sănătoasă e forma fizică. Mănâncă bine, fă multă gimnastică și găsește-ți o preocupare – altminteri suferi imediat de depresie, plictiseală și singurătate.

Pasul 5: Nu te pune în situații care-ți subminează încrederea de sine. Dacă te agăți de o relație care îți subminează respectul de sine, o să te simți furioasă și vinovată pentru că nu ai fost cinstită cu tine.

Citește și :   ÎMI ESTE TOT MAI UȘOR SĂ FAC SCHIMBĂRI

Pasul 6: Creează noi standarde pentru tine. Respectul de sine provine din conștiința că faci ceea ce trebuie . Când trăiești în perfect acord cu valorile tale , începi să te simți bine în pielea ta și respectul de sine e mai mare. Când o să-ți dai seamă de propria integritate, încrederea o să-ți sporească și mai mult.

Dacă urmezi parcursul meu, o să mai și greșești, dar trebuie să fii îngăduitoare cu tine însăți (ești ca un copil care a învățat să meargă). Câtă vreme vrei schimbarea mai presus de toate, o să reușești!

dee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: