Nu mai minți că ești bine!

Suntem presați să afișăm un zâmbet fals pe fețele noastre și să ne petrecem zilele pretinzând că totul este bine, chiar foarte bine, și când nu este deloc ok, adăugăm un filtru și îl falsificăm până când va părea că totul este bine. Chiar dacă abia îți poți controla rușinea și rănile care se produc în urma ascunderii adevărului față de lume, îl ascunzi oricum.

Și indiferent ce faci, cu siguranță nu trebuie să-ți exprimi întunericul din mintea ta sau întunericul din inimă, deoarece atunci oamenii vor știi că nu ești perfect. Doamne ferește, nu poți lăsa asta să se întâmple. În plus, dacă ne prefacem cu toții, ne putem înțelege cu toții, astfel vom avea un final fericit, nu?

“Unu, doi, trei … zâmbiți și spuneți “CHEESE! “”

Se pare că funcționează, dar nu merge, iar singura barcă care se zguduie atunci când evităm vulnerabilitatea și onestitatea cu orice preț, este a noastră. Suntem aruncați peste bord prinzând o ancoră de susținere, deoarece întreaga lume strigă la noi îndemnându-ne să plutim și spunându-ne să nu mai plângem, că suntem bine, că ar putea fi întotdeauna mult mai rău.

Iată sfatul care ni se oferă: ascundeți-vă și mințiți pentru ca să ascundeți ceea ce se întâmplă cu adevărat în interiorul vostru. Jucați-vă și făceți-vă să credeți că nu merită să vorbiți despre lucrurile de care aveți nevoie, nu sunt așa de importante, nu sunt necesare pentru a trăi o viață mai bună. De ce să-ți spui gândurile și să-ți împărtășești inima când poți să le îngropi și să spui lumii că ești bine?

“Sunt bine.”

“Chiar sunt bine.”

“Totul este perfect, viața este minunată…”

Fuck that shit!

Iată un set alternativ de fapte pe care trebuie să-l folosiți atunci când încercați să decideți cum să procedați cel mai bine:

1. Asta e viața!

2. Nimeni nu are controlul absolut asupra vieții.

3. Viața este ca un carusel, cu suișuri și coborâșuri.

4. Trebuie mai întâi să cunoști întunericul ca să poți aprecia lumina! Asta denotă că trebuie să ai parte și de momente dificile, triste ca să poți realiza cu adevărat ce este fericirea.

5. Dacă nu doriți anumiți oameni în viața voastră, atunci îndepărtați-vă de aceștia.

6. Ești mai curajos decât crezi și împărtășirea slăbiciunii este un semn al puterii. Slăbiciunea care este recunoscută, acceptată și împărtășită nu este deloc slăbiciune. Este curaj. Este putere. Este forță.

7. Oricine îți spune altfel este dezinformat, speriat sau laș.

Să ne ajutăm unii pe alții să fim puternici!

Spune-ți mereu adevărul!

Im Fine
Loveisaname

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top