Trimite-i aceste scrisori de dragoste, pentru că niciodată nu ar trebui ca sentimentele tale față de el să rămână neîmpărtășite.

În momentul în care iți pasă cu adevărat de cineva, ar trebui ca persoana respectivă să știe acest lucru. Transmite-i iubirea ta, nu încercă să o păstrezi ascunsă, undeva , deoarece chiar și în momentul în care crezi că o persoană cunoaște acest lucru deja, este întotdeauna plăcut să auzi cuvintele spuse cu voce tare.

În cazul în care iți este teamă ca vei folosi cuvintele greșite, încearcă să-i trimiți o scrisoare. Indiferent de ocazie, există întotdeauna o scrisoare care se va potrivi cu povestea voastră de dragoste.

Trimite-i aceste scrisori de dragoste, cu ocazia unei aniversări 

Iubirea vieții mele,

Incă nu îmi vine a crede că încă un an mai trecut. Parcă ieri ne-am cunoscut, dar în același timp simt că te cunosc de o viață intreagă. Tu faci ca timpul să fie fără sens. De fapt, faci ca toate lucrurile să fie fără înțeles, deoarece singurul lucru care contează ești tu. Ai adus atât de multă lumină in viața mea, încât aș fi pierdută fără tine. Apreciez tot ceea ce faci pentru mine, și iți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să devin femeia de azi.  

Imi place tare mult de noi. Ești cel mai drăguț. Știu că sună copilăros, dar atunci când mă gândesc la noi , cred că suntem cuplul perfect. Ne înțelegem unul pe celălalt , ne ascultăm unul pe celălalt. Ne inspirăm unul pe celălalt să devenim din ce in ce mai puternici cu fiecare zi ce trece. Aniversare plăcută! Aștept cu nerăbdare să mai petrec încă un an alături de tine, pentru că nu există nu alt loc în care aș vrea să fiu. Ești cu mine! Ar fi bine să-ți amintești asta!

Trimite-i aceste scrisori de dragoste pur și simplu …

Dragul meu,

Mi-am propus să-ți scriu o scrisoare de dragoste, dar cred că va suna mai degrabă ca o notă de mulțumire. Poate o să fie ambele. Iți mulțumesc pentru că îmi speli vasele in momentul în care mai rămâne cate ceva în chiuvetă. Iți mulțumesc pentru ca ai fost de acord să te uiți cu mine la tot felul de seriale și că mă lași intodeauna să aleg melodiile in timpul călătoriilor cu mașina , chiar dacă știu că gusturile noaste sunt atât de diferite.

Vreau să-ți mulțumesc pentru toate îmbrățișările pe care mi le-ai oferit pentru a mai alunga tristețea, și pentru toate discuțiile pe care le-am purtat atunci când m-am indoit de mine. Dar cel mai mult , aș vrea sa-ți mulțumesc pentru că exiști. Iți mulțumesc pentru că ești partenerul meu. Iți mulțumesc pentru că ești cel mai bun prieten din lume.

Dragule,

Nu vreau să mai aștept până la aniversarea noastră pentru a-ți mărturisii cât de mult însemni tu pentru mine. Însemni totul. Știu că nu-ți spun mereu tot ceea ce simt pentru că am un obicei destul de urât de a păstra în mine totul, dar sper că realizezi cât de mult îmi pasă de tine. Niciodată nu m-am gândit că o să ajung să iubesc atât de mult pe cineva, niciodată n-am crezut că inima mea va putea suporta . Știu că sunt zile în care ne mai și certăm sau nu ne vedem , dar ești singura persoană cu care vreau să împărtășesc astfel de obiceiuri. ( În plus, sexul nu este deloc rău)

Trimite-i aceste scrisori de dragoste când ești într-o dispoziție bună.

Subiecte fierbinți,

Eu. Tu. Dormitorul nostru. Ora zece, fără nici o secundă de întârziere. Fii acolo și poartă boxerii aceia sexy care iți fac fundul arate atât de bine. Nu își face griji, voi purta ceva sexy , la fel ca tine, de asemenea. Abia aștept să te pot dezbrăca.

Romeo,

Chiar și după tot acest timp, am fluturi în stomac in momentul in care te zăresc. Încă se mai face lumină in momentul în care mă săruți. Mă gândesc la tine , deasupra mea, sărutându-mă de-a lungul pieptului, stomacului și lucruri din acestea mă fac să te doresc. Urât. Sper să poți îndrepta lucrurile in seara aceasta. Ce spui?

Trimite-i aceste scrisori de ziua lui de naștere

Bărbatul meu arătos,

Am să fac ca ziua aceasta să fie cea mai bună aniversare a zilei tale de naștere. O să cuprindă o mulțime de prăjituri și mult alcool de foarte bună calitate ( și sex, foarte mult sex ) . De abia aștept să te fac cel mai fericit om de pe pământ deoarece tu ai reușit deja să mă faci cea mai fericită femeie. Acum lasă scrisoarea , și vin-o să mă săruți!

 Dragule,

Aceasta este ziua mea favorită din tot anul. Știi de ce? Deoarece nu-mi pot imagina viața mea fără tine. Sunt foarte fericită că te-am cunoscut, și le mulțumesc părinților tăi pentru că au făcut un bărbat atât de inteligent, respectuos și milos. Sper ca ziua aceasta să fie foarte specială. O meriți din plin.

Trimite-i aceste scrisori de dragoste pentru a-l recâștiga

Iubitule,

Poate că nu ar trebui să-ți spun toate acestea, poate este cea mai neinspirată idee pe care am avut-o , dar nu pot să mi te scot din minte. Prietenii încearcă să ma ajute să trec peste, dar important este faptul ca eu nu vreau. Nu vreau să șterg mesajele din telefonul meu și nici pozele pe care le avem împreună. ( Nu, n-am făcut lucrul acesta, tu ?) . Știu că avem problemele noastre, dar eu cred că putem trece peste dacă depunem ceva efort. Sunt dispusă sa fac asta. Sunt dispusă să lupt pentru tine. Sper doar ca tu să fii dispus să faci la fel.  

Dragule,

Niciodată n-am vrut să ne despărțim. Voiam să ne mutăm împreună, să ne căsătorim și să trăim fericiți. Voiam să gătesc micul dejun împreună cu tine in fiecare dimineață și să adorm in poala ta în fiecare seară. Voiam să văd cum îmbătrânești, să văd cum ar arăta copiii noștrii cu ochii tăi. Aveam atâtea planuri pentru noi și simt cum povestea noastră de dragoste s-a terminat mult prea devreme, prematur. Dar poate mai putem da curs planurilor noastre, poate că povestea noastră nu s-a terminat oficial, încă.

Trimite-i aceste scrisori de dragoste atunci când este vorba de iubire la distanță.

Pentru cel care inseamnă totul pentru mine,

Urăsc să fiu departe de tine. Dar iubirea noastră la distanță, imi oferă puterea să continui. Număr zilele până în momentul in care iți vei strânge iarăși brațele in jurul meu, până in momentul în care voi putea adormi ascultându-ți bătăile inimii , până când am să-ți ascult râsul și-ți voi putea atinge buzele în loc să vorbim la telefon. Te iubesc și imi este dor de tine – dar durerea aceasta merită. Tu faci să merite. Te voi aștepta chiar și o viață întreagă.

 Dragul meu,

Să nu te văd mă scoate din sărite. Nu mai pot aștepta până in ziua in care vom sta împreună. Când va trebui să fim separați in momentul in care vom fi plecați câte opt ore la serviciu. Țin poza ta lângă mine. Așa te pot simți aproape, cum iți plimbi degetele pe pielea mea. Astfel iți pot auzi vocea, cum mă tachinează. Câteodată , când mă întorc, sper ca să te găsesc lângă mine și sunt dezamăgită când nu te văd. Nu-mi place să fiu atât de departe de tine. Sper că mă vei vizita curând.

Trimite-i aceste scrisori de dragoste atunci când ați avut o ceartă.

Dragă,

Poate ca această scrisoare este ultimul lucru pe care ai vrea să-l citești acum când am avut o mică neînțelegere, dar m-am gândit că este momentul perfect să-ți spun cât de mult te iubesc. De ce? Pentru că știu că vom reuși să depășim acest moment. Întotdeauna o facem. Suntem o echipă puternică. Știm să o ducem la capăt. Știm cum să rămânem respectuoși unul față de celălalt chiar și atunci când suntem tare supărați. Îmi place asta la noi. Până la urmă, orice cuplu se mai ceartă, dar nu orice cuplu poate face față situațiilor așa matur, ca noi.

Iubitule,

Îmi cer scuze că te-am rănit. N-am vrut niciodată să fiu motivul pentru care o lacrimă curge pe fața ta frumoasă. N-am vrut sa te supăr niciodată. Știu că nu e nevoie să-mi cer scuze , pentru că m-ai iertat deja. N-ai fost niciodată tipul care să țină ură. Dar am simțit că trebuie să-ți spun ceva pentru că nu-mi place să te văd supărat, chiar și pentru doar un moment. Nu trebuia să fiu atât de crudă cu cineva atât de bun. Te iubesc pentru că te iubesc, promit ca voi avea de învățat din această experiență.

Trimite-i aceste scrisori de dragoste atunci când ai fost prea ocupat să-i lași un mesaj.

Doar eu și singura,

Amândoi am fost foarte ocupați în ultima vreme. Nu prea am avut timp să stăm unul lângă celălalt și să mâncăm sau să mergem la plimbări, noaptea. Pare că ne vedem doar pentru puțin timp în fiecare săptămână, dar amuzant e faptul că , te simt din ce în ce mai aproape de mine. Indiferent de modul în care ne petrecem timpul , sentimentele noastre nu o să se schimbe niciodată. Nu te voi iubi niciodată mai puțin. Nu vreau pe altcineva. Sper că tu știi asta deja.

Către sufletul meu pereche,

Te iubesc, Te iubesc. Te iubesc. Nu cred că pot pune îndeajuns de multe cuvinte, dar din păcate simt că nu le-ai mai auzit de multă vreme. Îmi pare rău. Am fost mult prea ocupată cu munca încât nu am mai avut suficient timp pentru ați acorda atenție, dar asta se va schimba în curând. Știi de ce? Pentru că te iubesc. Te iubesc. Te iubesc.

Trimite-i aceste scrisori de dragoste atunci când vrei să întărești încrederea

Dragul meu,

Nu ți-am mai spus asta de foarte mult timp dar ești cel mai atractiv om pe care îl cunosc. Nu pot să cred că ești numai al meu. Mă faci să râd atât de tare ca nimeni altul. Îmi provoci orgasm , ca nimeni altul. Nu ești perfect , nici pe aproape ( haha ) , dar ești cu siguranță perfect pentru mine. Nu aș schimba nimic la tine. Nici măcar un fir de păr din capul tău.

Dragul meu,

Iți spun cât de mult de iubesc de fiecare dată, dar niciodată nu ți-am spus de ce și de aceea voi încerca să-ți explic. Îmi place vocea ta atunci când îmi pronunți numele. Îmi place când zâmbești și cum arăți atunci când încerci să nu râzi. Îmi place cum se simte sărutul tău pe gâtul meu. Îmi place cum sună vocea ta , chiar dacă știu ca tu o urăști. Iubesc omul pe care l-am întâlnit și iubesc omul care mă face să evoluez în fiecare zi. Îmi place versiunea asta a ta. Iubesc imperfecțiunile tale.

Trimite-i aceste scrisori atunci când te simți prost

Bună,

Câteodată ești nărod. Câteodată mă faci să îmi doresc să dau cu capul de pereți. Câteodată ești așa de frustrant încât nu ma mai pot gândi la nimic. Dar chiar și în tot acest timp , eu tot te iubesc. Te voi iubi fiecare zi din viața mea. Te voi iubi atunci când ești într-o stare mai proastă. Te voi iubi atunci când vei fi bolnav și plângăcios. Te voi iubi chiar și atunci vei fi o durere pentru mine pentru că știu ca și tu vei face la fel.

Drăguțule,

Ești norocos ca ești drăguț deoarece asta mă scoate din minți. Chiar și atunci când ai uitat să pui rufele spălate la locul lor sau atunci când uiți să faci curat la pisicuță ( Iți sună familiar?) Încă mai vreau să te car în spate și să continui alături de tine. Ciudat? Sau asta înseamnă că sunt îndrăgostită la nebunie de tine.

Trimite-i aceste scrisori atunci când ați fost împreună pentru o perioada lungă de timp

Partenerul meu ,

Am fost împreuna pentru o perioadă foarte lungă de timp deoarece ne merge bine împreună. Noi dăm tot cei mai bun de fiecare dată. După tot acești ani, suntem la fel de fericiți ca la început. De fapt, chiar mai fericiți decât atunci. Cred ca asta e ceva cu care ne putem mândri. Cred ca acest lucru ar trebui prețuit.

Pentru cel mai bun prieten din lume,

Am trecut prin atât de multe împreună. M-ai văzut cu rimel atunci când alergam prin casă. M-ai văzut răcit . M-ai văzut țipând din toți plămânii și râzând până când stomacul a început să mă doară. N-am fost niciodată atât de vulnerabil în fața cuiva. Niciodată n-am fost adevăratul eu cu cineva. Mă cunoști mai bine decât propria mea familie sau decât mă cunosc ceilalți prieteni. De fapt, este inexact pentru că tu ești familia mea. Ești cea mai importantă piesă din familia mea.   

Scrisori de dragoste - Loveisaname
Scrisori de dragoste – Loveisaname
Citește și :   Mai târziu va fi prea târziu!

One thought on “Cele mai frumoase scrisori de dragoste

 1. Vești bune !!! Bună ziua tuturor. Numele meu Klevin Kate Sper că toată lumea a avut o zi bună, sunt foarte fericit cu asta, așa că vreau ca toată lumea să știe ce a făcut dr. Obo (Dr.obohealinghome1411@gmail.com) pentru mine și familia. Aveam o căsătorie fericită și liniștită cu doi copii de peste 5 ani. Soțul meu era prea fermecător și grijuliu. Dar lucrurile s-au înrăutățit când soțul meu a început să-l lase deoparte și să vină acasă noaptea târziu. Nu știam niciodată că avea o aventură cu o altă femeie, el a încetat să mă mai acorde atenție mie și copiilor. A fost cu adevărat devastator și sfâșietor să văd dragostea îndepărtându-se de familia noastră. M-am plâns unui prieten de-al meu care mi-a făcut cunoștință cu dr.obo, care a ajutat-o ​​la la un moment dat, dar m-am îndoit, pentru că nu am crezut niciodată în voodoo sau în vrajă, dar pentru că eram disperat, mi-a dat o șansă. L-am contactat, i-am spus totul, i-am spus că va ajuta la salvarea soțului meu și a căsătoriei mele. am făcut-o și îmi asigur ce am nevoie pentru asta și atât !!!!!! Soțul meu a venit acasă într-o noapte cr da, scuzându-mă. A fost ca un miracol, ca și când ar fi vrăjitor înainte. Sunt atât de fericit că a ajutat la salvarea căsătoriei mele, datorită DR OBO

  Nu suferiți atunci când există o soluție. Puteți să-l contactați prin e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com

  De asemenea, puteți ajuta cu următoarele:
  * DACĂ DORIȚI EX prietena ta / prietenul tău să se întoarcă la tine
  * Dacă doriți ca soțul dvs. să se întoarcă
  Și mai multe WhatsApp +2348115365326.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: