Viaţa ţi-a fost dată  pentru a o trăi , trăieşte-o !

Viața nu este menită pentru momentele mediocre. Viaţa nu este făcută ca să faci acelaşi lucru in fiecare zi. În viaţă nu este menit să-ţi pierzi timpul prin fiecare răsărit şi apus de soare.

Viaţa este menită să fie trăită!

Viaţa este făcută pentru ca să stai noaptea şi să priveşti stelele sau ca să-ţi pierzi timpul cu cei mai buni prieteni ai tăi , să vă distraţi . Viaţa este făcută pentru nopţile in care te pregăteşti pentru primele tale întălniri, şi pentru a experimenta magia primului sărut.

Viaţa este făcută pentru excursiile cu familia , pentru zilele în care vizitezi o altă ţară şi cunoşti noi teritorii, tradiţii, obiceiuri.

Viaţa este făcută pentru a iubi. Pentru atingerea tandră a unei mâini pe care vrei să o ţii în mâinile tale pentru tot restul vieţii. Viaţa este făcută pentru fluturi in stomac. Viaţa este făcută pentru a spune “Te iubesc” fără să îţi fie teamă că nu ţi se va răspunde înapoi.

Viaţa este făcută pentru a respira aerul rece, pentru a bea ceai fierbinte şi ciocolată caldă din căni uriaşe în nopţi de decembrie şi pentru a îmbrăţişa cel mai bun prieten. Viaţa este făcută pentru zilele de martie, pentru vara, pentru razele de soare fără sfârşit şi pentru momentele pe care le retrăieşti iar si iar… indiferent de sezon.

Viaţa este făcută pentru a lucra din greu. Pentru a avea un vis si pentru a trece peste obstacolele care îţi apar în cale în drumul spre împlinirea acestuia. Viaţa este făcută pentru a face ce iţi place si să nu iţi ceri niciodată scuze pentru asta, pentru că acesta este motivul fericirii tale.

Citește și :   IUBESC, SUNT DEMNĂ DE IUBIRE, SUNT IUBITĂ

Viaţa este făcută pentru îmbrăţişări… pentru a purta conversaţii lungi cu părinţii tăi despre ce vrei să faci cu viaţa ta. Viaţa este făcută pentru a cădea la pământ si pentru a te ridica de două ori mai puternic.

Viaţa este făcută pentru a supravieţui. Este făcută pentru tine, pentru mine, pentru noi… pentru inimi zdrobite şi pentru iubiri pierdute… şi pentru o dragoste adevărată care va şterge toate rănile din inima ta. Viaţa este despre tot ce trăieşti, despre tot ce simţi, despre tot ce experimentezi. Viaţa este făcută pentru a râde, pentru a plânge, pentru a simţi.

Această viaţă ţi-a fost dată ca să o trăieşti. Această viaţă ti-a fost dată ca să iubeşti. Această viaţă ţi-a fost dată pentru a afla ce este bucuria. Această viaţă ţi-a fost dată pentru a experimenta puterea unei atingeri şi a unui zâmbet.

Această viaţă ţi-a fost dată pentru a o trăi. Tu o trăieşti?

viataa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: