Lucruri pe care ar trebui să le cunoști

Să fii o persoană introvertită poate fi uneori chiar foarte dificil.  Persoanele se pot intreba de ce  aceștia nu vor să meargă la o petrecere, sau de ce nu vor să fie in preajma unor grupuri mari de persoane – Aceste fapte pot părea și mai greu de înțeles atunci când ești intr-o relație cu cineva care nu ințelege in totalitate introverții. Și ca să fim puțin mai realiști, doar introverții pot ințelege introverții. Intr-o idee similară dacă iubești un introvert (și nu ești unul), poate fi foarte dificil să-ți înțelegi partenerul .

7 lucruri pe care ar trebui să le cunoști atunci când esti intr-o relație cu un introvert.

  1. Atunci când doresc să fie singuri nu se intâmplă din cauza că vor să se indepărteze de tine

Introverții au nevoie să fie singuri. Asta nu inseamnă că ai făcut ceva greșit sau că aceștia nu vor să fie in preajma ta.  Introverții doar au  atins un punct in care au nevoie să fie singuri, fără oameni in preajma lor.

Cateodată extrovertiții nu pot ințelege asta și imediat se gândesc că au făcut ceva greșit atunci când un introvert iși dorește să petreacă timp in singurătate.

  1. Plăcându-le să fie singuri nu inseamnă că urăsc oamenii

O neințelegere comună este aceea că introverții nu iubesc oamenii din cauza că iși doresc mai mereu să fie singuri pentru a se reîncărca. Este posibil chiar să existe introverți care iubesc viața de afară – cineva care iubește să petreacă timp dincolo de limitele unui spațiu inchis și iubește conversațiile, dar uneori să simtă nevoia de a fi singur dupa aceea, și să petreacă ceva timp intr-o gândire profundă. Doar pentru că cineva preferă să petreacă timpul impreuna nu inseamnă că nu place oamenii. Pentru cei ne-introverți este probabil foarte greu de ințeles aspectul acesta.

  1. A fi un introvertit nu este egal cu a fi plictisitor
Citește și :   Vreau să simți dragostea adevărată

Câteodată, ne-introvertiții pot vedea la introveriți o formă de plictiseală deoarece acestora nu le pace să socializeze 24/7 și acesta nu e singurul motiv. Șansele sunt, dacă ești intr-o relație cu un introverit, să crezi că nu există posibilitatea ca partenerul tău de viață să cunoască distracția, insă există șansa șă fi surpinsă, ar trebui să ințelegi că fiind tăcut și introvert nu inseamnă că ii poți plictisi pe alții. Aceștia găsesc distracția in altfel de lucruri in comparație cu extroverții.

  1. Acestora le place să se gândească profund la orice

Introverților le place să analizeze lucrurile, așa funcționează creierul acestora. Poate dura ceva timp pentru ca un introvert să inteleagă ceva și asta pentru că mereu caută adânc, dincolo de suprafața ideii.

  1. Nu se distrează mereu la petreceri

Fiecare se distrează la petreceri, nu? Insă, zgomotul exagerat al petrecerii poate fi cel mai mare coșmar al unui introvert.  Sigur, există momente in care există posibilitatea ca aceștia să se distreze, dar in cele mai multe dintre situații nu se intâmplă asta.  Trebuie să fii conștient de lucrul acesta atunci când ești intr-o relație cu un introvert.

  1. Aceștia iși doresc să te cunoască cu adevărat

Introverții iși doresc mai degrabă o relație serioasă și autentică decât simple incercări, ceea ce inseamnă o mulțime de conversații despre persoanalitatea ta,  ceea ce pe mulți alții probabil nu ii interesează.

Aceștia iți pot oferi un sprijin moral, atât timp cât doresc să iți cunoască toate gândurile și sentimentele la un nivel foarte ridicat.

  1. Sunt conștienți de lucruri pe care alții nu le pot ințelege
Citește și :   Teste de inteligență

Aceștia sunt de obicei “ oamenii privitori “ . Iși concentrează atenția asupra oricărui lucru, ceea ce nu poate insemna un lucru bun dacă nu ii ințelegi. Iși notează lucruri pe care alții nu le iau in considerare și uneori pot fi foarte ingenioși la rezolvarea unei probleme.

Să te ințelegi cu un introvert este poate la fel de greu ca și cum ai putea deveni unul. Dar, la fel ca in toate relațiile, punctul se pune pe respect și unicitatea caracterelor. Oricum, că ești sau nu un introvert, așteptăm părerile voastre in legătură cu subiectul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: