Dacă te vei despărți de ea

Dacă te vei despărți de ea, vom fi din nou prieteni?

Mă întreb dacă și-a făcut griji că se întâmpla ceva între noi. Mă întreb dacă s-a supărat ori de câte ori a văzut când am apreciat una dintre fotografiile voastre, când am lăsat un comentariu asupra postărilor voastre, sau când ți-am trimis mesaje pe telefon. Mă întreb dacă m-ai rănit pentru a nu-i face rău. Mă întreb dacă ți-ai ales relația peste prietenia noastră pentru că ea ți-ar putea oferi mai mult decât eu am putut.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

Mă întreb dacă ea este singurul motiv pentru care nu mai suntem prieteni. Mă întreb dacă ți-a dat un ultimatum, dacă te-a forțat să închei prietenia sau dacă te-ai distanțat singur de mine. Mă întreb dacă ai încercat să lupți pentru mine, fie că i-ai spus că nu are de ce să-ți facă griji, fie că i-ai explicat cât de mult am însemnat pentru tine și că nu poți să-mi ștergi numărul de telefon…

Mă întreb cum ar fi dacă am fi din nou prieteni (în cazul în care n-o să mai fiți împreună). Mă întreb dacă te-ai comporta ca și cum nimic nu s-ar fi schimbat, ca și cum nu ar fi trecut luni de zile fără să vorbim. Mă întreb dacă lucrurile s-ar întoarce la felul în care obișnuiau să fie înainte, până când îți vei face o altă iubită  și procesul se va repeta. Mă întreb dacă statutul relației tale este singurul motiv pentru care nu ne mai vedem, sau mă vrei prin preajmă doar atunci când ești singur…

Mă întreb dacă ai sentimente puternice pentru mine sau nu simți nimic. Mă întreb ce naiba ți-a trecut prin minte pentru că nu-mi pot da seama. Nu-mi dau seama de ce ai înceta să vorbești cu mine fără niciun motiv. Nu-mi dau seama de ce m-ai face să mă simt ca și cum am făcut ceva greșit. Nu-mi dau seama de ce ai începe brusc să te comporți ca și cum nu aș fi însemnat nimic pentru tine, când știm amândoi că totul a fost bine înainte să-ți începi relația cu ea.

Mă întreb dacă ai încetat să mai vorbești cu alți prieteni așa cum ai încetat să mai vorbești cu mine. Mă întreb dacă toată lumea care te cunoaște ți-ar spune că te-ai schimbat de când ai început să fii într-o relație cu ea. Mă întreb dacă ai încetat să ai parte de o viață socială, dacă ai încetat să ieși cu prietenii în fiecare weekend, dacă ai încetat să-ți petreci timpul cu oricine altcineva în afară de ea, sau dacă am fost singura care a fost tăiată din viața ta.

Mă întreb dacă îți dai seama cât de mult m-a deranjat să te văd plecând. Mă întreb dacă îți dai seama cât de mult îmi e dor de tine. Mă întreb dacă te-ai gândit să vorbești cu mine despre ceea ce se întâmplă..

Mă întreb dacă ți-a fost ușor să mă îndepărtezi din viața ta, dacă te mai gândești la mine sau dacă nu te-ai gândit niciodată..

Dacă te vei despărți de ea, vom fi din nou prieteni?
Malta

1 thought on “Dacă te vei despărți de ea”

  1. Viata în sine, de la începutul constientizarii ei si pâna la sfârsit, este o succesiune continua de întrebari si întâmplari imprevizibile, la care cautam raspunsuri si solutii, unele gasite relativ usor, altele ramânând în interior, acumulându-se zi de zi, apasând fiinta si consumându-i Lumina Divina, aceasta flacara sensibil-sentimantala a iubirii, dorului si atractiei irezistibile fata de o persoana, care lipsita de combustibilul reciprocitatii va arde închisa, mocnit, mistuind si consumând fiinta pe interior.
    Acest fenomen al arderii incomplete se aseamana cu producerea artificiala a carbunilor prin arderea lemnelor fara oxigen…
    O saptamâna plina de pace si Lumina Divina, Suflet drag !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top