Mesaje de despartire. Cele mai potrivite texte de despărțire.

Redactarea unor mesaje de despartire poate ajuta la încheierea situației și poate chiar să ia locul unei despărțiri față în față. Cu toate acestea, este ușor să te pierzi în emoții și să pierzi urma a ceea ce vrei să spui. Uneori, este mai ușor să privești un exemplu bun și să îl folosești pentru a te ajuta să închei o relație. Află cum să scrii o scrisoare de pauză pentru tot felul de situații, cum ar fi dragostea pierdută sau înșelatul.

Mesaje pentru iubirea pierdută.

Când ești îndrăgostit și crezi că este timpul să te eliberezi, încearcă să-ți exprimi ideea cât mai ușor cu o scrisoare de despărțire ca aceasta.

Dragă A,

Voi avea întotdeauna un loc special în inima mea pentru tine. Uneori cred că relația noastră este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, dar în ultima vreme totul părea greșit. Sper că vei putea merge mai departe și vei întâlni pe cineva care să te iubească așa cum meriți să fii iubit.

Cu sinceritate,

T.


F,

Iubirea este ca valul, el vine și pleacă. Din păcate, valul este dragostea mea pentru tine și nu cred că va reveni. Știu că este greu de auzit, dar în momentul de față tot ceea ce pot să iți ofer acum , este un moment de onestitate. Sper că vei putea merge mai departe ca valurile oceanice care se rostogolesc, cu putere și scop.

Toate cele bune,

T.


Scrisori romantice de despărțire

Atunci când încerci să redactezi o scrisoare de despărțire cuiva pe care încă îl iubești , ia adesea un ton mai trist, emoțional. Dacă ai sentimente puternice de dragoste pentru cineva, dar știi că relația nu poate funcționa, poți încerca să scrii o scrisoare de despărțire romantică.

Dragul meu S,

În timp ce scriu , deja simt că voi regreta această scrisoare pentru totdeauna. Mi-ai adus bucurie așa cum nici un alt om nu a putut vreodată și toate acestea într-un moment în care aveam cel mai mult nevoie. Ai scos la iveală ce e mai bun din mine . Iubirea ta m-a ridicat pe cele mai mari culmi imaginabile.

Sunt profund rănit și inima mea va fi, fără îndoială, marcată, deoarece nu putem fi împreună. Nu cred că voi găsi vreodată o iubire la fel de adevărată ca a noastră și nu sunt sigură că aș vrea vreodată să încerc.

Deși nu putem fi împreună, ți-am dat inima mea pentru a o păstra pentru totdeauna. Prețuiește-o așa cum m-ai prețuit iar astfel vom fi mereu împreună.

Cu cea mai profundă iubire și simpatie,

T.


J Dragostea mea,

S-ar putea să existe miliarde de femei în univers, dar niciuna nu va străluci mai mult decât tine. La fel ca Steaua Polară, îmi vei îndruma inima de-a lungul vieții, indiferent unde aș fi. Când cerul nopții este plin de întuneric, dragostea ta va străluci pentru a-mi da speranță.

Iți mulțumesc că mi-ai acordat mie cel mai pur sens. Mulțumesc pentru că mi-ai arătat ce înseamnă cu adevărat iubirea. Poate că într-o zi stelele noaste se vor alinia din nou.

Noapte bună și La revedere,

T.


Cuiva nou în viața ta.

Dacă altcineva ți-a capturat inima, fii sincer cu partenerul tău și fă o pauză curată. O scrisoare formulată ca cele de mai jos te va ajuta să o faci cât mai amabil posibil, chiar dacă cealaltă persoană consideră că este o scrisoare tristă de despărțire.

Citește și :   MĂ IUBESC ȘI ÎMI IUBESC SEXUALITATEA

Dragă I,

Nu este ușor să îți spun asta, dar recent am început să petrec ceva timp cu un bărbat de la serviciu. Nu-l cunoști, dar în ultimele săptămâni mi-am dat seama că am o legătură cu acesta pe care nu pot să mă prefac că nu există.

Nu este corect pentru tine să pretind că relația noastră va funcționa atunci când știu că inima mea , atenția mea este în altă parte. Meriți pe cineva care să te iubească numai pe tine și știu că vei găsi pe cineva care să te trateze bine.

Îmi voi aminti întotdeauna tipul nostru împreună ca un moment special din viața mea. Sper că mă poți ierta și îți dai seamă că plecarea mea este cel mai bun lucru pentru toți cei implicați.

Cu sinceritate,

T.


Tiff,

Am făcut o greșeală și nu este ușor de recunoscut. Îmi las emoțiile să rătăcească către cineva nou. Ar fi trebuit să mă concentrez asupra relației noastre, dar o altă femeie mi-a capturat inima.

Vreau să știi că acțiunile mele nu au nimic de-a face cu tine. Mi-a plăcut timpul petrecut împreună și apreciez ceea ce mi-ai oferit. Deși încercai, din anumite motive nu m-am simțit niciodată împlinit. Îmi doresc să continui să fii tu, va fi exact ceea ce are nevoie următorul tău bărbat.

Cele mai bune gânduri,

T.


Scrisori pentru cei care au înșelat.

Nimic nu ucide o relație mai repede decât infidelitatea, așa că nu-ți mulțumi mai puțin decât meriți. Lovește-l pe cel care te-a înșelat cu o scrisoare care nu lasă loc de îndoială și spune-i că s-a terminat.

P,

Poate nu iți dai seama ce ai făcut cu M. Adevărul este că ceea ce se face în întuneric va ieși întotdeauna la lumină și nu pot ignora faptul că atențiile tale s-au îndreptat către altcineva.

Au întrecut măsura. Nu pot să sper decât că într-o bună zi ți se va întâmpla același lucru și vei putea cunoaște durerea care vine odată cu înșelarea. Iată un sfat : se simte oribil.

T.


P,

Știu că ai înșelat. Am crezut că însemn ceva pentru tine, dar evident, îți pasă doar de tine. Nu vreau să te mai văd niciodată. Nu mă suna. Nu-mi trimite un mesaj. Nici măcar nu-mi rosti numele.

La revedere,

T.


Scrisori pentru cei cu relații la distanță

Relațiile la distanță sunt dure și uneori nu funcționează, chiar dacă nimeni nu este vinovat. Dacă dorești să rămâi într-o relație bună, spune-i La revedere partenerului tău cu o scrisoare care pune capăt romantismului , dar care lasă totuși ocazia de a rămâne prieteni.

Dragă P,

Am crezut că mă pot descurca cu o relație la distanță, dar mă tem că este mult prea mult. Îmi petrec atât de mult timp îngrijorându-mă ceea ce faci , cu cine umbli și mă întreb dacă chiar te gândești la mine des.

Relația noastră ar fi putut avea o șansă dacă nu ar fi implicată această distanță. Trebuie să te las să pleci, așa că amândoi suntem liberi să continuăm cu viața noastră.

Sper că putem rămâne prieteni și sper că ești de acord că aceasta este cea mai bună decizie pentru amândoi.

Cu drag,

T.


Dragă I,

Te iubesc atât de mult și de aceea a devenit prea greu să ne menținem această relație la distanță. Este prea greu să nu te pot ține în brațe, să nu petreci timp alături de mine și să te văd doar prin video call. Amândoi știm că discuțiile online și la telefon nu pot continua la nesfârșit.

Dacă nu putem fi împreună, atunci nu cred că vreau ca această relație să continue. Este mult de suportat. Trebuie să punem capăt lucrurilor, astfel încât să putem începe să ne vindecăm inimile și să mergem mai departe cu viața noastră. Acest lucru nu este ușor pentru mie și nici nu-mi pot imagina că este ușor pentru tine, dar așa trebuie să fie.

Cu drag,

T


Scrisori pentru cei aflați într-o relație abuzivă

Nimeni nu ar trebui să suporte abuzul. Ar trebui să încheiați relația imediat cu o scrisoare care pune accent pe problemă și trântește ușa oricărei șanse de împăcare.

Citește și :   Mesaje de paște - Urări pentru cei dragi

K,

Felul în care mă tratezi este greșit. Dacă nu-ți dai seama că felul în care mă tratezi este greșit, atunci iți sugerez să mergi la terapie pentru a-ți da seama de ce tratezi oamenii pe care îi iubești așa cum faci tu. Dacă continui pe acest drum , vei sfârși singur.

Nu îți voi mai accepta abuzurile. Te-am iubit la un moment dat, dar acele sentimente sunt de mult uitate. Nu încerca să mă contactezi pentru că am terminat complet și nu-ți voi mai vorbi niciodată.

Pa,

T.


S,

Refuz să trăiesc cu frica de cineva care ar trebui să fie protectorul meu. Am încercat să fac relația noastră să funcționeze, dar abuzul tău este prea mare pentru oricine. Nu este corect pentru mine să iți îndur schimbările și temperamentul sălbatic.

Modul în care mă tratezi pe mine nu este felul în care tratezi pe cineva pe care iubești. Mă respect suficient ca să-mi iau rămas bun de la tine. Nu voi mai face astfel de greșeli. Am terminat.

Să ai o viață bun,

T.


Scrisori pentru cei care doar banii contează

Fie că ești într-o relație cu cineva care se gândește doar la bani sau care reprezintă un dezastru financiar, una dintre aceste scrisori te va ajuta să iți recâștigi controlul asupra inimii și asupra contului bancar.

L,

Când ne-am întâlnit pentru prima dată, m-am înșelat să cred că mă iubești pentru ceea ce sunt, dar după ce am fost cu tine câteva luni, este evident că singurul lucru pe care îl vrei de la mine sunt banii mei,

Sper că ți-au plăcut toți banii pe care i-ai stors de la mine , pentru că nu vei mai primi nimic. Caută pe altcineva care este dispus să își golească contul bancar pentru bucuria ta.

T.


J,

Am încercat de atâtea ori să te ajut să scapi de problemele tale financiare, dar dacă nu ești dispus să faci mari schimbări în modul în care iți cheltuiești banii, nu vei ieși niciodată din necazuri cu banii tăi. Nu sunt atât de superficial să cred că banii sunt singurul lucru, dar sunt suficient de realist pentru a ști că nu pot avea niciodată un viitor cu tine în care cumpărăm o casă împreună sau chiar plecă într-o vacanță pentru că nu iți vei permite din cauza ritmului pe care îl ai.

Dacă nu ești gata să faci modificări în modul în care gestionezi banii, nu mai putem fi împreună. Trebuie să fiu cu cineva suficient de responsabil pentru a-și gestiona afacerea și nu cu cineva care consideră că este bine să ignori facturile și să cheltuiască bani ca și cum ar crește în copaci.

Sper că vei putea să iți controlezi finanțele cândva.

La revedere,

T.


Scrisori pentru cei cu diferențe în speranțe și vise

Este posibil să ai grijă de cineva profund și să te regăsiți în continuare pe diferite căi ale vieții. Desparte-te cu o scrisoare care afirmă adevărul, dar iți arată totuși respect și grijă .

Citește și :   Dragostea nu se află printre cărțile tale?

Dragă M,

Trebuie să fim realiști când ne uităm la potențialul nostru viitor împreună. După ce am vorbit despre planurile noastre pentru viitor, a devenit evident pentru mine și probabil și pentru tine că viitorul nostru nu se aliniază. Vrem lucruri diferite, iar acest lucru este prea mult pentru a fi ignorat.

Cel mai bine este să ne despărțim acum și să învățăm să trăim unul fără celălalt în loc să continuăm împreună știind că se va termina cândva. Urăsc că trebuie să fie așa, dar nu-mi pot ignora speranțele și visele pentru viitor. Știu, de asemenea, că nu ai fi fericit dacă ai renunța și la visele tale pentru mine.

Chiar dacă doare acum, acesta este cel mai bun pentru noi amândoi. Te voi iubi mereu.

T.


Dragă S,

Ești o persoană uimitoare. Întotdeauna mi-am putut imagina un viitor cu tine și știu că am fi putut fi fericiți împreună dacă circumstanțele ar fi diferite. Când vorbim despre o relație pe termen lung și când ne gândim la  căsătorie și să creștem copii, începem inevitabil să discutăm convingerile noastre spirituale și este evident că suntem prea diferiți.

Nu ți-aș cere niciodată să-ți dai renunți la convingerile tale, așa cum știu că nu mi-ai cere niciodată să renunț la ale mele. Din acest motiv, nu putem avea un viitor realist împreună.

E mai bine să terminăm acum. Îmi voi aminti întotdeauna de tine ca o persoană minunată și voi avea întotdeauna un loc special pentru tine în inima mea.

Te rog să iți amintești cu drag,

T.


Scrisori pentru cei cu schimbări în cariere.


Dacă simți că reprezinți a doua opțiune în cariera partenerului tău, este timpul să ieși din relație. În funcție de circumstanțe, una dintre aceste scrisori ar trebui să servească drept exemplu pentru a te elibera.

Dragă K,

Sunt atât de mândru de lucrurile pe care le-ai realizat cu cariera ta. Ai muncit atât de mult ca să ajungi unde ești și am admirat întotdeauna modul în care îți urmărești visele.

Promovarea ta nu a fost o surpriză, deoarece cu siguranță meritai să fii promovat. Totuși, realocarea ta a fost un șoc pentru mine. Tu și cu mine nu am discutat niciodată despre menținerea unei relații la distanță și nu este ceva ce simt că sunt în stare să fac.

Cel mai bine este să ne luăm rămas bun unul de la altul, astfel încât să poți fi liber să iți  urmezi cariera. Știu că vei merge departe și sper că îți vei aminti mereu de mine ca fiind una dintre cele mai mari majorete ale tale.

Iubeste mereu,

T,


Dragă K,

Nu mai pot accepta să fiu pusă pe loc secund. Înțeleg că îți iubești slujba, dar cred că am sperat întotdeauna că mă iubești mai mult.

Te las să pleci, astfel încât să fii liber să lucrezi după bunul plac. Nu este ceea ce am vrut, dar este ceea ce este mai bine pentru amândoi. Sper că într-o bună zi vei putea să faci un pas înapoi și să îți dai seama că munca ta te poate costa relații cu oameni care te-au iubit cu adevărat.

La revedere,

T.


Nu este totul despre o scrisoare.

O scrisoare tristă către prietenul sau prietena ta te poate ajuta să închei relația cu partenerul tău, dar livrarea nu va fi tot ceea ce trebuie să faceți. Dacă viitorul tău fost nu știe că sunteți pe care să vă despărțiți, este posibil să fie nevoie să îl consolezi și să îi oferi explicații. Desigur, ar fi mult mai ușor doar să trimiți un text de rămas bun, ar acesta nu este un mod responsabil sau sensibil de a te despărți de cineva în majoritatea cazurilor. Amintește-ți că ai avut grijă de această persoană și este corect să îi oferi o explicație.

Mesaje de despartire - Loveisaname
Mesaje de despartire – Loveisaname

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: