Fiecare mișcare, fiecare conversație și fiecare minut sunt depășite. Fiecare lucru este mărit. Fiecare emoție este triplă. Ești îngrozită. Pentru că nu vrei să te rănești. Și tu ești pietrificată, pentru că dragostea este cel mai înspăimântător joc din lume. Și nu vrei să pierzi.

Este o poziție incredibil de vulnerabilă pentru a te trezi. O parte a inimii tale vrea să cadă pentru că știi cât de incredibilă poate fi dragostea. Iar cealaltă parte nu vrea nici măcar să încerce.

Vrei să încerci, dar o altă mare parte din tine deja vrea să renunțe. Ultima dată când te-ai îndrăgostit a fost cu mult timp în urmă. Abia îți amintești ce ai simțit atunci. Este atât de străin pentru tine.

Persoanele cu anxietate își amplifică fiecare gând și sentiment. Anxietatea lor îi face să-și dorească să meargă cât de departe pot. Anxietatea lor îi face să dorească să dispară. Pentru că în mintea lor, e mai bine așa decât să fii rănit. E mai bine așa decât să fii dezamăgit. E mai bine așa decât să fii respins.

Persoanele cu anxietate au atât de multe emoții care fierb în fiecare celulă. Adăugați o altă persoană umană la ecuație și sunt pregătiți să se împuște.

Nu înseamnă că ei nu vor să găsească iubire. Nu înseamnă că vor să rămână singuri. Nu vor ca într-o zi să aibă vreo 80 de ani și să trăiască cu cincizeci de pisici. Vor iubire. Ei doresc iubirea. Le lipsește dragostea.

Dar anxietatea lor, mereu, îi împiedică.

Anxietatea lor le spune să se oprească. Anxietatea lor le spune să nu simtă nimic. Anxietatea lor le spune să devină indiferenți. Pentru că să nu simți nimic, este mai bine decât să te simți rănit.

Citește și :   12 lucruri pe care le poți face în timpul carantinei

Dar totuși, anxietatea lor îi minte. Într-o zi, anxietatea lor va fi umbrită de o șoaptă. Într-o zi, se vor întâlni cu cineva care îi vor face să încerce în cele din urmă. Nu va fi ușor. Nu se va întâmpla într-o zi. Nu se va întâmpla brusc, se va întâmpla treptat, încet și cu răbdare.

Persoanele cu anxietate au inimi frumoase care sunt deschise și care sunt atât de pline de iubire. Trebuie doar să fie răbdători cu ei înșiși și cu inimile lor. Se va întâmpla. Se va întâmpla într-o zi. Nu-ți face griji. Persoana potrivită nu va face ca anxietatea lor să dispară. Dar persoana potrivită nu îi vor face să fugă cât de repede pot.

fff 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: