Lucruri neconfortabile pe care trebuie să le faci

  1. Relaxați-vă.

Folosiți pandemia ca ocazie pentru a vă relaxa un timp. Dacă sunteți obișnuiți să aveți un program încărcat sau să aveți mai multe joburi, această perioadă poate fi pauza de care nu știați că aveți nevoie sau cea pe care ați așteptat-o de atâta timp. Nu o să aveți posibilitatea să faceți lucrurile așa cum obișnuiați să o faceți înainte. Acesta este un scenariu neobișnuit. Tratați-l ca atare. Fiți realiști cu voi înșivă în ceea ce privește capacitatea voastră în acest moment. Nu vă împovărați cu lucrurile pe care nu le puteți face, concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le puteți face. Câte un lucru pe rând. O sarcină la un moment dat. O singură responsabilitate la un moment dat.

2. Rămâneți calmi.

Nu vă speriați. Nu fiți obsedați de știri sau de statistici. Pentru că atunci când veți face acele lucruri, veți pierde perspectiva și veți lăsa frica să vă domine. Aceasta este o situație incertă pentru toată lumea. Cu cât vă îngrijorați mai mult, cu atât deveniți mai neliniștiți. Nu lăsați anxietatea să vă cuprindă. Rugați-vă. Meditați. Mergeți la terapie dacă este nevoie.

3. Fiți atenți.

Gândiți-vă la impactul pe care acțiunile voastre îl au asupra altor oameni, asupra comunității voastre, asupra celor pe care îi iubiți. Data viitoare când ieșiți, exersați distanțarea socială și igiena de sine. Nu cumpărați lucrurile de care nu aveți nevoie. Și atunci când faceți cumpărături pentru lucrurile de care aveți nevoie, nu exagerați. Lăsați și pentru alții. Când vedeți o oportunitate de a ajuta pe cineva, nu ezitați să o faceți.

4. Fiți sinceri în ceea ce privește lupta.

Când cineva vă întreabă cum sunteți, spuneți adevărul. Nu afișați o stare de spirit falsă pe rețelele de socializare. Vorbiți prin ceea ce treceți și împărtășiți-vă gândurile neobișnuite. Lumea are nevoie de autenticitate și transparență mai mult ca niciodată. Când aveți curajul să arătați lumii adevărul, le permiteți altora să facă la fel. Cereți ajutor. Vorbiți cu cineva.

5. Ține legătura cu cei dragi.

Sună-ți părinții. Sună-ți bunicii. Sună-ți mătușile și unchii tăi. Sună-ți cel mai bun prieten din copilărie. Sună-ți prietenul care te verifică mereu. Vorbiți cu prietenii care tocmai s-au întors dintr-o călătorie. Vorbiți cu colegii voștri. Să nu uitați de cei dragi.

6. Faceți pace cu trecutul vostru.

Revizuiți-vă trecutul, dar dintr-o perspectivă nouă. O perspectivă pe care nu ați considerat-o până acum. O perspectivă care nu este a voastră. O perspectivă prin care poți vedea situația așa cum este. Eliminați orice dezacord pe care îl aveți cu oricine. Făceți-vă partea. Dacă funcționează, minunat! Dacă nu, ați încercat. Acest lucru nu va fi ușor, dar va merita. Vă vei simți împăcați cu voi înșivă. Prezentul vostru va deveni mai bun.

7. Conectați-vă cu voi înșivă.

Faceți lucrurile care vă îmbogățesc sufletul. Poate fi vorba despre a vă planifica restul anului. Poate citiți cărți. Poate este vorba despre a urmări filme, seriale sau show-uri tv. Poate trageți un pui de somn în fiecare zi. Poate aveți nevoie de dușuri lungi. Poate v-ați dorit dintotdeauna să lucrați de acasă. Poate luați o pauză de la social media. Poate că vreți să dansați sau să faceți tik tok-uri. Gândiți-vă la tot ceea ce vă place să faceți și profitați de tot acest timp liber.

8. Răspândiți bunătatea.

Fiți amabili cu ceilalți. Fiți amabili cu oamenii cu care interacționați virtual sau personal. Fiți amabili cu familia voastră atunci când sunt îngrijorați pentru voi Fiți amabili cu prietenii care nu vă răspund la timp. Fiți amabili cu cei apropriați. Fiți amabili cu persoana de la magazinul alimentar. Fiți amabil cu casierul. Și cel mai important, fiți amabil cu voi înșivă.

9. Practicați recunoștința.

Începeți să folosiți un jurnal de recunoștință. Scrieți pe fiecare foaie un lucru bun care vi s-a întâmplat sau un lucru bun pe care l-ați făcut astăzi. Mulțumiți-le oamenilor din jurul vostru. Bucurați-vă de darul de a fi în viață și privilegiul de a fi în siguranță.

10. Rămâneți pozitivi și plini de speranță.

Țineți capul sus. Aveți credință în umanitate. Trebuie să credeți că această situație se va încheia. Fiți pozitivi că vom ieși din asta împreună; mai puternici, mai înțelepți și mai buni. Acum puteți conștientiza cât de bine era înainte ca toată această pandemie să pună stăpânire asupra vieților voastre, și cu siguranță veți vedea viața cu alți ochi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top