Trăiește o viață care contează !

Fie că ești pregătit sau nu, într-o zi totul va lua sfârșit. Nu vor mai fi răsărituri, minute, ore, zile…. Toate lucrurile pe care le-ai cules de-a lungul timpului, pe care le-ai prețuit sau le-ai uitat, vor intra în posesia altei persoane. Averea, faima și puterea ta vor dispărea. Nu va mai conta ce ai avut sau ce ai datorat.

Resentimentele, frustrările, regretele și momentele de ranchiună vor dispărea în cele din urmă. De asemenea, speranțele, ambițiile, dorințele, planurile și listele cu lucruri de rezolvat vor expira. Câștigurile și pierderile care odată ți se păreau atât de importante vor dispărea. Nu va mai conta de unde ai venit sau în ce mediu ai trăit. La sfârșit, e indiferent că erai o persoană frumoasă sau strălucitoare, de sex masculin sau feminin, nici culoarea pielii nu va conta.

Deci, ce va conta? Cum va fi măsurată valoarea zilelor tale?
Nu contează ce ai cumpărat, ci ce ai construit, nu contează ce ai avut, ci ce ai dat. Ceea ce contează nu este succesul, ci semnificația ta. Ceea ce contează este orice act de integritate, compasiune, curaj sau sacrificiu prin care ai îmbogățit, împuternicit sau încurajat pe alții.

Ceea ce contează nu este competența ta, ci caracterul tău. Nu contează cât de mulți oameni ai cunoscut, ci cât de multe persoane îți vor simți lipsa atunci când nu vei mai fi. Ceea ce contează nu sunt amintirile, dar amintirile care trăiesc în cei care te-au iubit contează.
A trăi o viață care contează nu se întâmplă accidental. Nu este o chestiune de circumstanță, ci de alegere.


Alege să trăiești o viață care contează !

life

1 thought on “Trăiește o viață care contează !”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top