Iubirea o vei găsi atunci când va fi timpul

Iubirea o vei găsi atunci când va fi timpul

Așteaptă pentru iubire.

Așteaptă persoana care iți va înțelege anxietatea. Așteaptă persoana care va cunoaște să te înțeleagă. Așteaptă persoana care te va scoate din starea aceasta de neliniște.

Așteaptă-l pe acela care te va privi numai și numai pe tine atunci când vei vorbi. Așteaptă-l pe cel care te va face să te simți doar alături de el chiar și în public. Așteaptă-l pe cel care te va observa atunci când vei intra în cameră.

Așteaptă acea persoană care te face să te simți în siguranță. Așteaptă persoana în a cărei prezență te vei simți confortabil. Așteaptă persoana care te face să te simți ca acasă.

Așteaptă ființa care te va face să vezi și să înțelegi de ce nu a mers cu ceilalți. Așteaptă-l pe cel care iți va explica faptul că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv.

Așteaptă să găsești persoana care te va face să râzi atunci când plângi. Așteaptă persoana care nu te va părăsi atunci când ești supărată. Așteaptă-l pe cel care va trece alături de tine prin toate problemele pentru că are încredere în tine și în relația voastră .

Așteaptă-l pe cel care, nu doar că-ți va spune ce simte, dar iți va și arăta lucrul acesta. Așteptă o persoană care va menține și va lupta pentru relație. Așteaptă-l pe cel care nu-ți va cere socoteală cât și unde ai stat.

Așteaptă o persoană unde relația va merge fără efort și natural. Așteaptă-l pe cel care iți va satisface așteptările și standardele. Așteaptă persoana aceea care va putea să-ți explice de ce nu merită să-l lași pentru altcineva.

Așteaptă-l pe cel care nu-ți va cere să fi altcineva . Așteaptă persoana care te va vedea într-adevăr așa cum ești de fapt, cu tot cu defecte, și care te va iubi dincolo de toate imperfecțiunile tale.

Așteaptă persoana care iți va arăta ce inseamnă cu adevărat iubirea. Așteaptă persoana care ți-ar dărui întreaga lume dacă ar putea. Așteaptă persoana pentru care ai fii dispusă să faci același lucru.

Așteaptă-l pe cel care înțelege că relația voastră înseamnă o responsabilitate mare și in ciuda acestui lucru tot va dori să continue. Așteaptă o persoana căreia să îi fie teama să te piardă, decât să fie o persoană mult prea serioasă.

Așteaptă pe cineva care înțelege că ești o binecuvântare și înțelege că ar fi păcat să renunțe la tine.

Wait for love

Citește și :   Valentine's Day: Așteptări vs Realitate

2 thoughts on “Iubirea o vei găsi atunci când va fi timpul

  1. Doar ca o mica si neînsemnata completare a celor scrise, as adauga;: Asteapta-l pe acela care te va iubi neconditionat, sacrificând totul pentru a fi etern alaturi de tine, capabil sa-si dea viata în locul tau… (daca ar fi cazul) !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: